Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ha Orbánék valóban keresztények lennének

Akkor tudniuk kellene, hogy a „keresztény szabadság” nem felhatalmazás bármire, hanem intés arra, hogy van, ami még nekik is tilos, és nincsenek következmények nélküli tettek.

DK: Orbán a vétóval a magyar önkormányzatiságot támadja

„Orbán Viktor és a Fidesz brüsszeli vétókísérlete egy neveletlen kisgyerek dackorszakára emlékezteti az embert” - írja Gy. Németh Erzsébet közleményében.

Orbán Viktor megrendülését fejezte ki Valéry Giscard d'Estaing halála kapcsán

Valéry Giscard d'Estaing az európai történelemben is önálló fejezetet érdemelt ki a nemzetek Európájának zászlóvivőjeként.

Orbán Viktor a kirekesztés ellen szamizdattal válaszolt Webernek

Médiapiac
-
 Ma 09:15Média

″Ezt is el fogják hallgatni. Nekünk, közép-európaiaknak ez nem ismeretlen. Erre találtuk ki a szamizdatot.″

Vádemelési javaslat az ittasan vezető nő ügyében

A rendőrök vádemelést javasolnak egy ittas vezetéssel gyanúsítható kecskeméti nővel szemben, aki júliusban a Parasztfőiskola 2. szám előtti útszakaszon letért az útról, és egy oszlopnak ütközött .

Orbán bukott járványkezelése miatt esnek egymásnak az orvosok és a gyászolók

Egy vidéki kórház kimerült orvosa és egy gyászoló család szóváltásba keveredtek a méltatlan állapotok miatt. A hibát viszont nem egymásban kell keresnünk, hanem abban a rendszerben, ami ezt létrehozta és eltűri.

Sántít Orbán Viktor érvelése - ezermilliárdokat bukhat az ország

Szélsőséges estben akár 56 milliárd eurót, azaz mai árakon mintegy húszezer milliárd forintot veszíthet Magyarország a következő hét évben a magyar kormány vétójával, illetve legrosszabb esetben az EU-ból való kilépéssel - írja a Népszava.

Orbán Viktor: Valéry Giscard d'Estaing az európai történelemben is önálló fejezetet érdemelt ki a nemzetek Európájának…

Megrendülését fejezte ki Orbán Viktor miniszterelnök abban a levélben, melyet Emmanuel Macron francia államfőnek írt Valéry Giscard d'Estaing, a Francia Köztársaság korábbi elnöke, "a modern Franciaország egyik alapító atyja" halála kapcsán - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője szombaton.

Halászlé lustaasszony rétessel

Közös főzésre, bográcsban készülő halászlére hívta meg még korábban a barátait Barbély Ferenc.

Orbán Viktor: a közelmúltbeli európai politika egyik legjelentősebb személyiségét gyászoljuk

A néhai francia elnök, Valéry Giscard d'Estaing a magyar kormányfő szerint a nemzetek Európájának zászlóvivője volt.

Nunkovics: A szeméthegyek felett is uralkodni akarnak Orbánék?

A kormány megint benyújtott egy összecsapott, átgondolatlan salátatörvényt. Államosítani fogják a teljes hulladékgazdálkodási szektort, csak azért, hogy utána a haveroknak adják oda pályázatokkal. Az esztergomi képviselő a Parlamentben szólalt fel a legújabb trükközés ellen.

Orbán Viktor megrendülését fejezte ki Valéry Giscard d'Estaing halála kapcsán

A miniszterelnök felidézte, hogy 1998-ban, Giscard d'Estaing személyesen kampányolt a sikere érdekében.

Mellár Tamás: Orbán belengette a kilépést az EU-ból

A miniszterelnök lényegében az Európai Unióból kilépés előnyének nevezte, hogy a britek már kapnak vakcinát a koronavírus ellen, tehát ők „akcióképesebbek”, mint azok, „akik Brüsszellel együtt vannak”. Mellár Tamás közgazdász, a Párbeszéd országgyűlési képviselője szerint Orbán Viktor belengette a magyar kilépést az EU-ból. Azt mondta: a…

Orbant hozhat a Mikulás Romániának

Járványügyi korlátozások mellett rendezik meg a parlamenti voksolást vasárnap Romániában. Ludovic Orban és pártja újrázhat, a magyar képviselet megőrzése viszont bizonytalan.