Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 24 hír

Fehéroroszországról és a Nyugat-Balkánról is egyeztetett az EP külügyi bizottsága

Maszol
-
 Ma 13:52Külföld

A bizottsági ülésről számolt be Biró Rozália Bihar megyei RMDSZ-es képviselő, a képviselőház külügyi bizottságának elnöke Nagyváradon.

Jobb és egyszerűbb lesz őstermelőnek lenni január elsejétől

Új formákat vezetnek be és egyszerűsödik az adózás is az őstermelők számára 2021 január elsejétől. A parlament által is elfogadott javaslat részleteiről Szél István, a Nemzeti Agrárgazdasági kamara megyei elnöke, és Szűcs László megyei igazgató beszélt a Rádió7 csütörtöki Közös nevező című műsorában.

A GKI szerint csak mérsékelten csökkennek a lakásárak

A lakáspiaccal foglalkozó cégek fővárosra vonatkozó piaci kilátásai enyhén romlottak novemberben, míg a vidékiek érezhetően javultak - derül ki a GKI és a Masterplast közös lakáspiaci felméréséből, amely szerint a következő egy évben Budapesten a használt lakások ára átlagosan 3-4, vidéken 2-3 százalékkal eshet.

Belföldi turistákkal indul a síszezon az Alpok országaiban

HírTV
-
 Ma 07:58Külföld

Svájcban nem számítanak sok vendégre, mert a koronavírus terjedése ellen mindenhol korlátozzák az utazást, de szeretnék megmenteni az idényt.

Január elsejétől Gulyás felel az uniós források felhasználásáért

Egy friss rendelet szerint a Miniszterelnökséget vezető miniszter lesz a kormány európai uniós források felhasználásáért felelős tagja.

Júliustól emelkedik a csed összege

Megszavazta az Országgyűlés a csecsemőgondozási díj (csed) emelését, az új építésű ingatlanok áfacsökkentését és a családi otthonteremtési kedvezménnyel (csok) vásárolt ingatlanok illetékmentességét kedden – közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter a Facebook-oldalán.

Emelkedik a csecsemőgondozási díj júliustól

A parlament döntésének értelmében az ellátásra jogosultak a szülési szabadság időtartama alatt a korábbi nettó keresetüknél magasabb összegű ellátást kapnak kézhez.

Júliustól emelkedik a csed összege

A csed a bruttó bér 100 százalékára emelkedik, így az édesanyák a gyermek fél éves koráig több pénzt kapnak, mint amennyi a fizetésük volt.

Rétvári Bence: Évek óta nőnek a bérek és csökkennek az adók

Magyar Nemzet
-
 20.12.01 10:17Belföld

Az államtitkár szerint az ellenzék akadályozná, hogy bizonyos szektorokban hazánk a világ élvonalába kerüljön.

Németország. Harmadik hónapja csökkennek az árak

Németországban az energiaárak zuhanása és az általános forgalmi adó kulcsainak mérséklése miatt tovább csökkentek a fogyasztói árak novemberben.

"Az adott vakcina nem terjeszthető az EU más országaiban, csak Magyarországon"

A tagállamok által vészhelyzet esetén, saját hatáskörben, ideiglenesen engedélyezett vakcinákat kizárólag saját területükön forgalmazhatják, más uniós tagállamban nem, közölte Erik Mamer, az Európai Bizottság vezető szóvivője.

Olvasói: „Ha minden tizedik autós motorra ül, szinte felére csökkennek a dugók!”

Hegylakók
-
 20.12.01 05:00Autó-motor

Le a kalappal Zita előtt, aki – úgy is mint szakértő – megpróbálja élhetővé tenni a nagyvárosokat. Szerinte ehhez több kerékpár, roller és motorkerékpár kell, és persze az is, hogy ezeket megfelelően használják. Fogadjátok szeretettel írását! A Olvasói: „Ha minden tizedik autós motorra ül, szinte felére csökkennek a dugók!” bejegyzés először a…

Nem terjeszthető az Európai Unió más országaiban, csak Magyarországon

Veszélyhelyzet idején nem kell az Európai Gyógyszerügynökség engedélye, de csak az adott tagállamban hozhatók forgalomba az ott bevizsgált és jóváhagyott vakcinák.