Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 139 hír

Megmutatta gömbölyödő pocakját a várandós Dér Heni

Ripost
-
 Tegnap 21:00BulvárDér Heni

Az énekesnő a fürdőszobában lőtt magáról egy szelfit.

Rengetegen kapták el a koronavírust a soproni szociális otthonban

Válaszolt a soproni szociális intézményben elszabadult járvány ügyében Müller Cecíilia a független honanya Szél Bernadett kérdésére. 154-en kapták el a koronavírust. Eddig ezt az esetet nem verte nagy dobra az Operatív Törzs.   105 gondozott és 49 gondozó lett koronavírusos az önkormányzati fenntartású Soproni Szociális Intézmény – Idősek…

Egy soproni idősotthonban 154-en kapták el a koronavírust

A soproni önkormányzat által fenntartott, 230 fős Soproni Szociális Intézmény – Idősek Otthonában 105 gondozott, továbbá 49 gondozó kapta el a koronavírust, jelenleg is 105 gondozott és 46 gondozó fertőzött. Közülük jelenleg hárman vannak kórházban. Eddig 12 fertőzött gondozott hunyt el.

Egy soproni idősotthonban 154-en kapták el a koronavírust

Az idősotthontól semmilyen információt nem lehet megtudni, ezért Szél Bernadett a civilek kérésére Müller Cecíliához fordult.

Elmaradt a találkozó, a győriek kapták a két pontot

Nem pótolják a Békéscsaba elleni meccset.

154-en kapták el a koronavírust egy 230 fős idősotthonban Sopronban

24.hu
-
 Tegnap 16:06Belföld

Jelenleg is 105 gondozott és 46 gondozó fertőzött.

Ők tízen kapták a Junior Prima Díjat zeneművészet kategóriában

Idén is tíz fiatal tehetség vehette át a Junior Prima Díjat zeneművészet kategóriában csütörtökön, a járvány miatt online közvetített díjátadón. Az idei díjazottak között van Berecz Mihály zongoraművész, Fürjes Anna Csenge operaénekes, Hotzi Mátyás gordonkaművész, Kecskés D. Balázs zeneszerző, Láposi Dániel ütőhangszeres művész, zeneszerző,…

154-en kapták el a koronavírust egy soproni idősotthonban

A soproni önkormányzat által fenntartott idősotthon 230 gondozottja közül 105-en lettek koronavírusosak, 12-en meghaltak, rajtuk kívül 49 gondozó kapta el a vírust.

Új rózsafajták kaptak ADR minősítést

A világ legszigorúbb rózsaminősítő rendszere a német ADR rendszer. A minősítés menetét és értékelési szempontokat több évtizede dolgozták ki, a minősítésre javasolt újdonságokkal évente egyszer lehet nevezni. Ezt követően népes szakemberekből álló bizottság, 3 éven keresztül, évente 6 alkalommal vizsgálja, 11 eltérő adottságú kertben…

Új orvosi eszközöket kaptak a csabrendekiek

Veol
-
 Tegnap 11:00Megyei

Másfél millió forint értékben orvosi eszközöket nyert a Magyar Falu Program keretében a csabrendeki önkormányzat a helyi egészségház számára.

Hiába kaptak saját idősávot, a vártnál több idős jár a boltokba délután

Olyan üzletek is vannak, amelyek jogszerűtlenül nem fogadják az időseket a számukra védett idősávon kívül.

Hiába kaptak saját idősávot, a vártnál sokkal több idős jár zsúfolt boltokba délután

Nem lett egyértelmű siker az idősek vásárlási idősávja, a Magyar Nemzet szerint a reméltnél kevesebb idős van, aki akkor megy boltba, amikor csak a 65 éven felüliek lehetnek ott. Olyan üzletek is vannak, amelyek jogszerűtlenül nem fogadják az időseket a számukra védett idősávon kívül.

Világszerte már több mint 61 millióan kapták el a koronavírust

Minden ötödik fertőzött az Egyesült Államokban van.

Sokkot kaptak a rokonok, magához tért a halottnak hitt asszony

Metropol
-
 Tegnap 09:15Bulvár

Súlyos hibát követett el egy rendőr, megtörtént a tragédia.