Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 182 hír

Pályán a Barcelona és a Manchester United – sport a tévében

A budapesti Európa-bajnokság mellett érdemes lesz figyelemmel kísérni a római női és férfi teniszversenyt, a Girót és Isztambulban játszhat Szalai Attila.

Márton Roland: december óta 28 milliárdot költött az állam reklámokra

Erre volt pénz, az emberekre már nem annyira jutott. 28 ezer halott, tömegek munka nélkül, kétmillióan a létminimum alatt. Ez a fideszes kormányzás. 

Örülnöm kellene az újranyitásnak, mégis rettegek. A jelenség neve: újranyitási szorongás

Te is azt érzed, hogy hiába kaptad meg az oltást, nyitottak ki a teraszok, edzőtermek, mozik, a covid-félelem mégis ott ragadt benned? Már arra is rémülten felkapod a fejed, ha tőled pár méterre valaki tüsszent egyet? Attól meg egyenesen elfog a pánik, ha valaki túl közel megy hozzád? Akkor téged is utolért az újranyitási szorongás.

Arannyal felérő ezüst – Szolnoki Roland újabb történelmi siker részese lehetett

A szakadékból tudott kitörni a Puskás Akadémia és meg sem állt a bajnoki ezüstéremig. A csapatkapitány, ­Szolnoki Roland a Vidivel három bajnoki címet nyert.

Felbukkant a pályán az Indy 500 fantomcsapata

USAracing
-
 Tegnap 21:48Sport

Tavaly április végén jelentette be hivatalosan Gary Trout és Bill Throckmorton saját csapatuk, a Top...

Keddi sportműsor: pályán a Barca, az MU és a Napoli

Kedden folytatódik a hajrá az európai topligákban, pályára lép az FC Barcelona, a Manchester United és a Napoli is. A budapesti vizes Európa-bajnokságon továbbra is a szinkronúszásé és a műugrásé a főszerep. A Giro d’Italián hegyi befutó vár a Valter Attilát és Dina Mártont magába foglaló mezőnyre, míg Siófokon a Tour de Hongrie…

Évekig ingyen dolgoznak, gyakran át is verik őket, mégis ezt tartják a legjobb iskolának

444.hu
-
 Tegnap 21:02Külföld

Kívülről nézve nincs durvább lehúzás a nigériai igbóknál bevett évtizedes tanonckodásnál, de az érintettek szerint semmi sem készít fel jobban az életre.

Íme, négy hasznos videó önmagad és a világ megismeréséhez

Magyar Nemzet
-
 Tegnap 20:12Karrier

Az internet nem csak a szórakozásra, de a tanulásra is rengeteg lehetőséget biztosít.

Mégis megvalósul az elektromos Opel Manta

Ha lesz rá igény, jöhet az elektromos Opel Manta! A teljes anyag Mégis megvalósul az elektromos Opel Manta címen a e-cars.hu oldalon olvasható.

Kerékpáron megismerni a természetet

Kényelmes, összkomfortos pihenő madárlesselTavaly októberben arról adtunk hírt, hogy a Duna Transznacionális Program keretén belül megvalósuló EcoVeloTour projekt részeként Ludason, a Ludasi sor 26-os szám alatt megkezdődött egy összkomfortos kerékpáros pihenőhely kialakítása. Az azóta eltelt időszak alatt befejeződtek a…

A Vatikán nemet mondott rá, a német katolikus egyház mégis áldását adja az azonos nemű párokra

A Vatikán hittani kongregációja március közepén nemet mondott a kapcsolatban élő azonos neműek esetleges megáldására. Ezzel szembeszállva azonban a német katolikus egyház bizonyos tagjai úgy döntöttek, mégis áldásukat adják az azonos nemű párokra. Egy katolikus pap áldását adja egy azonos nemű házaspárra május 9-én…

Négyszer megelőzték az élen, mégis nyert

Magyar Szó
-
 Tegnap 16:58Határtalan

A bajnokság története egyik legjobb versenyeként emlegetik a pilóták a Formula-E monacói futamát, amire a legutóbbi, valenciai akkumulátortöltöttségi botrány után nagy szüksége is volt a sorozatnak.

Nagy pofonban szaladt bele hazai pályán a Kábel

A férfi NB I/B. Keleti csoportjában a hétközi mérkőzésen a Balassagyarmati Kábel SE hazai pályán kikapott a Mezőkövesdi KC ellen.