Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Gulyás: nem gondoljuk, hogy az uniós hatóság engedélye megbízhatóbb, mint a magyar

Az orosz Szputnyik oltóanyagról Gulyás Gergely közölte: Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter tud majd pontos számokat mondani pénteki tárgyalásait követően, de úgy tűnik, Oroszország képes volt a gyártókapacitás hiányát kezelni és nagyobb mennyiségben tud gyártani vakcinát.

Gyász: meghalt Nathalie Delon, Alain Delon volt felesége

Elhunyt 79 éves korában a rákbetegségekkel szenvedő francia színésznő-filmrendező, Nathalie Delon. A színésznő a családja körében hunyt el, Párizsban.

Keményen összezárnak a FIFA és a kontinentális szövetségek a Szuperligával szemben

Komoly retorziót helyezett kilátásba a tervezett európai Szuperliga klubjaival és játékosaival szemben a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) a hat kontinentális szövetséggel közösen kiadott állásfoglalásában.

Nagy fájdalmai voltak, kés alá feküdt Cseh Laci

Metropol
-
 Ma 17:40Sport

Csütörtökön már varratszedésre megy a magyar úszó, Cseh László.

A gyógyszergyártás a nemzetgazdaság meghatározó része

Magyarország számára előny, hogy biztos termeléssel, és nagy gyógyszeripari hagyományokkal rendelkezik.

A gyógyszergyártás a nemzetgazdaság meghatározó része

Magyarország számára előny, hogy biztos termeléssel, és nagy gyógyszeripari hagyományokkal rendelkezik.

A román adósságráta csak fele akkorát ugrott a koronavírus-válság hatására, mint a magyar

Tavaly november végén a GDP 44,4 százalékára nőtt a román államadósság a 2019 végén jegyzett 35,3 százalékról - közölte csütörtökön a román pénzügyminisztérium. Ma egyébként Gulyás Gergely magyar tárcavezető is éppen beszélt az adósságrátáról: elmondása szerint idehaza tavaly év végén 80% feletti lehetett a ráta, ami 18%-pont körüli,…

Egység, remény, nyugalom: Joe Biden beiktatásán a ruháknak szimbolikus üzenete volt

444.hu
-
 Ma 17:31Életmód

A ceremónián megjelenő politikusok az általuk viselt tervezőkkel és színekkel is a fényesebb, kiszámíthatóbb jövő képét vázolták fel.

Elbocsátásokat terveznek Gyöngyösön, de még nem tudják mennyi a kiesés

A polgármester szerint az elvonások miatti sok embert el kell bocsájtani. Arról azonban, hogy mekkora kiesésre számít még nem tud válaszolni a városvezetés.

Nem zsebbe vándorol már a bérkülönbözet

Sonline
-
 Ma 17:30Gazdaság

Januártól a megváltozott munkaképességűek bármilyen összegű munkabér mellett jogosultak a rehabilitációs, illetve a rokkantsági ellátásra.

A gyarmati sportélet vezéralakja szerint nagyfokú felelőtlenség nem beoltatni magunk

Nool
-
 Ma 17:30Belföld

Sztancsik József Balassagyarmaton élő nyugalmazott pedagógus, a város sportéletének egyik vezéralakja, rengeteg ultratávú triatlon verseny teljesítője és a Bécs–Budapest Szupermaraton többszörös résztvevője a felhívás megjelenését követően azonnal regisztráltatta magát az oltásra.

Megrugdosta a földön kúszó, járóképtelen pácienst az ápolónő, mert nem hitte el, hogy beteg

Borzasztó kegyetlenséget rögzített egy kórház biztonsági kamerája, ahol egy segítségért könyörgő, járóképtelen betegtől megtagadták az ellátást, majd az ápolónő még meg is rugdosta, mert azt hitte, csak megjátssza a betegséget.

Szabó Franciska először beszélt a volt párjáról

NLC
-
 Ma 17:28Bulvár

Szabó Franciska egyszer volt igazán szerelmes, volt párjára a mai napig számíthat.

A nyolcadikosokra nem gondol a VMSZ (?)

Hiába csökkennek folyamatosan a járványügyi adatok Szerbiában és Magyarországon egyaránt, a vajdasági magyar érdekvédelmi szervezet nem tudta kiharcolni, hogy legalább a magyarországi középiskolai felvételik napján