Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Fekete-Győr: túl sok az iskola Magyarországon

Gyurcsány nyomában: a Momentum elnöke szerint túl sok az iskola, százával záratná be a felső tagozatokat Fekete-Győr András, a Momentum miniszterelnök-jelöltje részt vett az 1 Magyarország Kezdeményezés című vitafórumon, melyen roma vezetőkkel beszélgetett a cigányságot érintő legfontosabb kérdésekről

Évforduló szeptember 23. – Magyarok Nagyasszonya templomát lerombolják a kommunisták

1951. szeptember 23-án, a Felvonulási tér kialakítása, benne a Sztálin születésnapjára szánt szobor építése miatt két útban álló épület is lebontásra került, egyikük volt a templom. Emberek élőlánca próbálta megakadályozni a pusztítást, ám az ÁVH tagjai szétoszlatták a tömeget, és a templomot lebontották. (A tüntetők közül többeket…

Lekapcsolja 3G hálózatát a Magyar Telekom

A felszabaduló frekvenciasávokat hosszabb távon 4G-re, 5G-re lehet majd használni.

A magyar startup-történelem egyik legnagyobb exitje

A mai Portfolio- Hvca éves befektetési konferencia - amely egyúttal a Hvca 30. jubileumi évfordulója is egyben - visszatekint a hazai kockázati- és magántőke iparág elmúlt három évtizedének főbb eseményeire, kitér a globális magán-és kockázatitőke trendekre, és olyan, a régióból induló globális sikertörténetekre, mint a Tresorit.

Magyar gyártású lőszerekkel követték el az ukrán miniszterelnöki főtanácsadó elleni merényletet

Liner
-
 Ma 22:20Külföld

Az egyelőre nem világos, hogy a 7,62-es kaliberű lőszerek hogyan kerültek be az országba.

A magyar ellenzéki képviselők példát vehetnének lengyel társaikról

Lengyelországban vannak határai a kritikának. Jó lenne, ha a magyar baloldal átvenné ezt a jó szokást.

BÉT – A kedvező nemzetközi hangulatot követte a magyar tőzsde

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 648,72 pontos, 1,26 százalékos emelkedéssel, 51 946,86 ponton zárt csütörtökön. A részvénypiac forgalma 9,0 milliárd forint volt, a vezető részvények a Magyar Telekom kivételével emelkedtek az előző napi záráshoz képest. Bosnyák Zsolt, az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője az MTI-nek…

Még jobban szeretjük Barcelonát, miatta

Player
-
 Ma 21:52Szex

Pedig eddig is nagyon szerettük. Aztán kiderült, hogy ott él ő.

Kalandos életű magyar bárónő volt az első szuperhős megalkotója

Femcafe
-
 Ma 21:50Bulvár

Őt tartják a világszerte legismertebb magyar írónőnek, ma mégis csak kevesen ismerik a nevét. Orczy Emma a Vörös Pimpernel című regény írója.

Milliós négyzetméterárak és véget nem érő drágulás jellemzi a magyar lakáspiacot

Liner
-
 Ma 21:43Belföld

A fővárosi új lakások átlagos négyzetméterára idén nyáron egymillió forint fölé nőtt, miközben a bérleti díjak is megemelkedtek.

Schmidt Mária: a magyar nők mind virtuózak

Vissza kell térnünk a hithez, a családhoz, hogy legyen részünk szeretetben, és legyen miben reménykednünk - mondta a Terror Háza Múzeum főigazgatója a IV. Budapesti Demográfiai Csúcson.

György László: a gazdaság újraindítására biztosított forrás túlnyomó része már elérhető

Hozzátette: a vállalati továbbképzési program első keretére október 1-jétől lehet pályázni.     Az államtitkár hangoztatta: ezzel támogatást biztosítanak azoknak a vállalkozásoknak, amelyek kapacitást bővítenének, technológiát váltanának, vagy képeznék a munkavállalóikat.     György László hét pontban foglalta össze, mit jelent…

Közel 9 millió adag vakcinát szállított már a Pfizer Magyarországra

A héten megint több mint 170 ezer adag Pfizer/BioNTech-vakcina érkezett Magyarországra, ezzel meghaladta a 8,8 millió adagot az országba szállított Comirnaty oltóanyagok mennyisége - közölte a Pfizer Gyógyszerkereskedelmi Kft. csütörtökön az MTI-vel.

Két magyar érem az Arnold Classicon

ma.hu
-
 Ma 21:30Sport

Az Arnold Classic a fitneszeseknél a világbajnokság és az Eb után a harmadik legrangosabb világverseny.