Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 158 hír

Exkluzív interjút adott Kaiser Ede: vártam az alkalomra, hogy megszökhessek

Kaiser Ede 18 év után június elsején szabadult a börtönből, miután tévesen ítélték el a nyolc emberéletet követelő móri mészárlás miatt. A férfi vasárnap a Tények különkiadásában beszél többek közt a börtönben töltött éveiről, az újrakezdésről egykori tanárának, Istenes Lászlónak.

187 millió dollárt adott a NASA egy cégnek, hogy megépítsék a Hold körüli bázisuk lakható modulját

Androgeek
-
  Tegnap 20:30 Tudomány

A NASA jövőbeni misszióihoz kulcsfontosságú szerepet fog játszani a Gateway űrállomás, ami viszont nem a Föld körül, hanem a Hold körüli pályán fog keringeni, ennek pedig elengedhetetlen része lesz az úgynevezett élőhelymodul, avagy a Gateway lakható része. A NASA most 187 millió dollárral

Dunai hajóbaleset: Felháborító, hogy a Viking Sigyn üzemeltetője nem adott kártérítést

Borbély Zoltán közlekedési szakjogász felháborítónak és kegyeletsértőnek tartja, hogy a Hableány sétahajót felborító Viking Sigyn szállodahajó üzemeltetője senkinek semmilyen kártérítést nem folyósított egy év alatt.

Emberjogi aggályokat vetnek fel az applikációk

A szakértő szerint a technológiai óriások életünk egyre több területén jelennek meg, ezáltal egyre több adattal rendelkeznek rólunk.

Mit adott Trianon a magyar sportnak?

ma7.sk
-
  Tegnap 19:20 Sport

Száz évvel ezelőtt még más alapokon állt a sportélet nem csak a mi tájainkon, de az egész világon is. Akkor még korántsem beszélhettünk óriási üzletről, sokkal inkább presztízskérdésről, amely a világháború után új értelmet kapott.

Kaiser Ede szabadulása után exkluzív interjút adott a Tényeknek

Origo
-
  Tegnap 19:10 Bulvár

A TV2-nek adta első tévés interjúját.

Fásy Ádám látványosan lefogyott - 12 kilót adott le 2 hónap alatt

Femina
-
  Tegnap 18:40 Bulvár

Fásy Ádám felesége miatt határozta el, hogy leszámol a súlyfeleslegével.

Covid–19: emberjogi aggályokat vetnek fel az applikációk

Ezekről a kérdésekről kellene állást foglalni Magyarország és Lengyelország leckéztetése helyett.

Új Halo-játékhoz kapcsolódóan adott fel hirdetést a 343 Industries

Game Channel
-
  Tegnap 17:59 Gaming

Bőséges univerzuma van a Halo-nak alapvetően, így semmi meglepő nem lenne abban, hogy ismételten bepróbálkoznak a készítők egyfajta spin-offal, hiszen tulajdonképpen már láthattunk erre példát a Halo 3: ODST és a Halo Wars képében többek között. A széria jelenlegi tengetőjeként ismeretes 343 Industries friss #link#https://c...

Alonso Monacóban is nyert, körönként egy másodpercet adott a mezőnynek!

Motorsport
-
  Tegnap 17:41 Forma1

Ezúttal a virtuális monacói pályán csaphattak össze a legendák, többek között Fernando Alonso, Juan Pablo Montoya, Emerson Fittipaldi, Helio Castroneves és Jan Magnussen is ott volt a mezőnyben a The Race által rendezett online versenyen.A résztvevők ezúttal is Brabham BT44B-autókkal körözhettek, az időmérőn pedig Alonso volt a leggyorsabb,…

Újra riasztást adott ki a meteorológiai szolgálat

Jégesővel, villámlással várható a vihar. Bár reggel még az járta időjárás tekintetében, hogy remek időnk lesz, ahogy közeledik az este, a hírek mindinkább szomorúak. Kora délután ugyanis riasztást adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat: vihar várható, méghozzá villámlással és jégesővel. A vasárnap sem lesz derűsebb, erőteljes…

Kiakadtak a német politikusok: Trump közel 10 ezer amerikai katona kivonására adott utasítást Németországból

Az amerikai kormányzat azt kifogásolja, hogy szerintük a németek nem járulnak hozzá megfelelő mértékben a NATO költségvetéséhez.

Dunai hajóbaleset: nem adott kártérítést a szállodahajó üzemeltetője

Borbély Zoltán közlekedési szakjogász felháborítónak és kegyeletsértőnek tartja, hogy a Hableány sétahajót felborító Viking Sigyn szállodahajó üzemeltetője senkinek semmilyen kártérítést nem folyósított egy év alatt.

Dunai hajókatasztrófa: "felháborító, hogy a szállodahajó üzemeltetője nem adott kártérítést"

A szakértő szerint felháborító, hogy nem fizettek még kártérítést a Hableány ügyében.