Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Életveszélyessé vált, egy pécsi templom a horvátországi földrengés miatt

ATV
-
 Ma 20:28Belföld

A horvátországi földrengések miatt be kellett zárni az egyik pécsi templomot, mert a mennyezet egy része bármikor leszakadhat. A statikusok szerint életveszélyessé vált az épület.

Vízkereszt napját ünnepelték az ortodox keresztények Ungváron (videó)

Az ortodox vallásúak körében is eljött a vízkereszt ideje, ami a karácsonyi ünnepkör lezárása és egyben a farsangi időszak kezdete is. Ezen a napon a hívek, papjaikkal együtt egy folyóparton gyűlnek össze, ahol imádság és szentbeszéd keretében eml...

Keresztény kislányt rabolt el és erőszakolt meg egy muszlim férfi

Elrabolta, megerőszakolta és kényszerházasságra kényszerítette, majd láncra verve rabszolgasorban tartott egy tizenkét éves kislányt egy muszlim férfi Pakisztánban. Az eset nem egyedi: évente ezer keresztény és hindu lányt rabolnak el és kényszerítenek házasságra az ázsiai országban.

Bakonygyepesi kereszteződés: a közutas cég már tavaly döntött lámpák felszereléséről

Veol
-
 Ma 20:00Megyei

Pécsi Norbertet, a Magyar Közút Zrt. kommunikációs vezetőjét kérdeztük a pár napja a bakonygyepesi kereszteződésben történt halálos balesettel összefüggésben.

Nagy Márton: Idén 6, jövőre 7 százalékos gazdasági növekedés jöhet

Index
-
 Ma 19:52Gazdaság

50 ezer milliárd forint áll rendelkezésre a következő 7 évben állami és családi beruházásokra.

Több mint egy év után is szabadlábon vannak a tettesek: még keresik a Sváby András nevével visszaélő csalókat

Blikk
-
 Ma 19:50Bulvár

Több mint egy éve tett feljelentést Sváby András (53), mert csalásra, beteg emberek átverésére használták a nevét.

„Nagyon fáj, hogy nem élhette meg Noah születését” – Andy Vajna lehetett volna a keresztapja Palácsik Lilláék kisfiána…

Blikk
-
 Ma 19:42Bulvár

Bár már két éve annak, hogy elhunyt Andy Vajna (†74), a szeretteinek a mai napig hiányzik a volt filmügyi kormánybiztos.

Lejárt T.J. Dillashaw eltiltása

TotalDamage
-
 Ma 19:36Boksz

Hamar elröppent az a két év, amelyre eltiltották a versenyzéstől T.J. Dillashaw-t (16-4) illegális doppingszer-használat…...

Tanítókat keres a Pélyi Petőfi Sándor Tagiskola

A Szent Gellért Katolikus Általános Iskola és Óvoda Pélyi Petőfi Sándor Tagiskolájában pályázatot hirdet 2 fő tanítói állás betöltésére. A feladatellátás helye: 3381 Pély, Fő utca 138. Bérezés: a pedagógus bértábla szerint Munkaidő: teljes munkaidős, határozott időre szóló alkalmazás Az állás betölthető: 2021. február 1. Az alkalmazás feltételei: m

Bírónő: jópofa a Népszava kereszténygyalázó karikatúrája

A felperes, dr. Vejkey Imre KNDP-s képviselő indítványát úgy utasította el a Fővárosi Törvényszék, hogy ő maga fel sem szólalhatott a tárgyaláson.

Alvó utas táskáját lopta el – őt keressük

Alvó utas táskáját lopta el – őt keressükBudapesti Rendőr-főkapitányság2021. 01. 19., k - 19:10 A XI. kerületi rendőrök kifosztás miatt nyomoznak.

SZFE-ügy: Többek között Vidnyánszky is osztályt kap jövőre

A rendező vezeti szeptembertől a színházrendező osztályt.

Körvonalazódik a keresztény könnyűzene oktatási projektje

vasárnap.hu
-
 Ma 19:06Zene

Az Emmi támogatásból megvalósuló keresztény könnyűzenei képzés támogatásának keretein belül, a két oktatási intézmény a saját oktatási tevékenységébe illeszkedő képzések elindításán dolgozik. A Kovács K. Zoltán Alapítvány az Apor Vilmos Katolikus Főiskolával és a fővárosi Weiner Leó Katolikus Zeneiskola és Zeneművészeti…