Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 425 hír

Jövőre Magyarországon is megkezdődhet a vadonatúj Toyota Mirai forgalmazása

Minden esély megvan arra, hogy jövőre Magyarországon is megkezdődhessen a világ első sorozatgyártott hidrogén-üzemanyagcellás személyautója, az abszolút zöld, melléktermékként tiszta vizet kibocsátó Toyota Mirai második generációjának forgalmazása. A Toyota ugyanis azokban az országokban forgalmazza úttörő, zéró…

Oscar-díj - Kína röplabdás drámát indít a legjobb nemzetközi film díjáért

A film megtörtént eseményeken alapuló történetet dolgoz fel

Jövőre katolikus tankönyveket is rendelhetnek az állami iskolák

Magyar Hang
-
 Tegnap 22:41Belföld

A cél az volt, hogy „a tankönyveket egységes értékrend mentén, szakmai igényesség jellemezze olyan tudáselemekkel kibővítve, amelyek eddig kisebb hangsúllyal jelentek meg a tankönyvekben”.

Női kézilabda Eb: Norvégia biztos győzelemmel indított

A norvég válogatott meggyőző játékkal diadalmaskodott Lengyelország felett a Dániában zajló női kézilabda Európa-bajnokság első napján, míg a svédek jóval szorosabb meccsen kerekedtek a csehek fölé. 

Új eljárás indult Magyarország ellen útdíj ügyben, az épületkorszerűsítési programot is be kell mutatnunk

Portfolio
-
 Tegnap 21:53Gazdaság

Az Európai Bizottság eljárást indít annak érdekében, hogy a magyar piacon is fogadják el az európai elektronikus útdíjszedési szolgáltatóka, és felszólító levelet küld Magyarországnak, 12 további tagállamnak és az Egyesült Királyságnak, amiért nem nyújtották be hosszú távú épületfelújítási stratégiájukat.

Jövőre Battle Pass is érkezik a Sea of Thieves-hez

A Rare még több tartalommal szeretné a nyílt vízen tartani a játékosokat.

A Warner összes filmje hibrid módon rajtol jövőre

A Warner Bros. bejelentette, hogy jövőre minden filmjét párhuzamosan rajtoltatja a mozikban és az HBO Maxon. Ez olyan címeket jelent többek között, mint a Dűne, a Mátrix negyedik része vagy az új Mortal Kombat-adaptáció.

12 ezer forintba kerül jövőre az éves ferencvárosi parkolási engedély

A ferencvárosi parkolási engedély (várakozási hozzájárulás) éves díja 2021-re 12 ezer forintra emelkedik. A jelenlegi díja indokolatlanul alacsony és több mint egy évtizede változatlan volt, 4-5 órányi parkolás áráért meg lehetett venni - írta az önkormányzat. "Az összeg mára nem csak az adminisztrációval járó költségeket nem fedezi, de…

99,99999 százalék, hogy jövőre bunyózni fog a UFC-ben Nick Diaz

TotalDamage
-
 Tegnap 20:36Boksz

Nick Diaz sajnos rengeteg időt hagyott ki, elpazarolva azokat az éveket, amikor nagyon nagy bevételekre…...

A Walterland Team indulhat jövőre a klubcsapat-világbajnokságon

Baon
-
 Tegnap 20:00Belföld

Az idei év a horgászok számára is különleges volt a járványhelyzet miatt. Az eredményekről Kókai János, a Bácshosz versenyszakbizottságának elnöke számolt be hírportálunknak.

Megjelent, mennyivel emelkednek jövőre a nyugdíjak

A Magyar Közlönyben megjelent a 2021. januári nyugdíjemelésről szóló kormányrendelet, amely kétmillió hatszázezer ember jövő évi ellátásának összegét érinti.

Jövőre a Warner összes filmjét egyszerre mutatják be mozikban és az Hbo Maxon

Player
-
 Tegnap 19:58Film

A Warner Bros. igen szokatlant lépett, amikor úgy döntött, hogy a Wonder Woman 1984-et idén decemberben egyszerre mutatja be a filmszínházakban és teszi elérhetővé az Hbo Maxon, és most az is kiderült, hogy ez csak a jéghegy csúcsa.

Tiranában lesz a jövőre induló európai kupa első döntője

Egy új és jó esély a kisebb csapatok számára, a jövőre induló Európa Konferencia-liga.