Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Koronavírus – Jóváhagyta a vészhelyzet meghosszabbítását a szlovák parlament

Március 19-ig érvényben lesz a koronavírus-járvány miatt elrendelt vészhelyzet.

Jövő év végén megkezdődik a hazai koronavírus-elleni vakcina gyártása Debrecenben

A Debreceni Egyetem és a Nemzeti Népegészségügyi Központ együttműködésében fejlesztés alatt álló oltóanyag a mutációkhoz is gyorsan tud majd alkalmazkodni.

Reményteljes jövőt biztosítana a Földközi-tenger mindkét oldalán Charles Michel

Az Európai Unió el akarja mélyíteni a tagállamok közötti védelmi és biztonságpolitikai együttműködést.

Lázár: A jövőben nem lesz olyan állatorvos, aki ne tanult volna a Ménesbirtokon

A mai megállapodásnak köszönhetően, a Ménesbirtok a hazai állatorvos képzésben is meghatározó szerepet vállal - írta a kormánybiztos a közösségi oldalán.

Orbán Viktor bejelentése: egy dologban szigorítás várható

Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió péntek reggeli "Jó reggelt, Magyarország!" című műsorában beszélt arról, hogy a határoknál mindenképpen szigorításokra lesz szükség.

Mi várható 2021-ben a kerékpárpiacon? – Merida, Northwave, Bryton

Bikemag
-
 Ma 15:33Sport

A kerékpáripart teljesen felborította a koronavírus-járvány, egyre többen tapasztaltuk, hogy nem is olyan egyszerű a katalógusból kiszemelt kerékpárt megvenni vagy bizonyos alkatrészek beszerzése is komoly nehézségekbe ütközik. Ennek kapcsán megkerestük a hazai piac nagyobb szereplőit, hogy megkérdezzük náluk mi várható 2021-ben.…

Műanyag jégkrémesbödön nélkül még édesebb lehet a jövő

Hódítanak az újratölthető csomagolások: egy kanadai élelmiszerüzlet a Loop segítségével  használat után begyűjti a dobozokat és tégelyeket, amelyek tisztítást követően ismét a gyártókhoz kerülnek. A vásárlóknak a rozsdamentes acélból készült fagyisdobozért betéti díjat kell fizetniük. 

Jövőre már építhetik a harmadik sztrádát Erdély felé

Míg korábban egyetlen gyorsforgalmi összeköttetés sem létezett Magyarország és Románia között, 2010 óta már két négysávos út épült meg Erdély felé.

Itt a Peugeot új emblémája és némi információ a gyártó jövőre vonatkozó terveiről

Mint mostanság megannyi más gyártó, a Peugeot is megújította az embléma dizájnját, ezzel jelképezve, hogy új korszak veszi kezdetét a márka életében. Piaci újrapozicionálásra is számíthatunk.

Szél Bernadett: Szolidarítson a teljes parlament!

Hadházy Ákossal és Szabó Szabolccsal újra azt javasolja, hogy a képviselői fizetések egy részéből az egészségügyi és szociális dolgozókat támogassák.

ITM: Akár már jövőre építhetik a harmadik sztrádát Erdély felé

Hamarosan megkezdődik a területszerzés, nyáron már a kivitelezési közbeszerzés is megjelenhet az M49 autóút Mátészalka és Ököritőfülpös közötti szakaszára.

„A nők viselik a koronavírus-járvány gazdasági és szociális terheit"

Az Európai Szocialisták nőszervezete folytatja az európai helyreállítási terv (Next Generation EU) felhasználásával kapcsolatos kampányát. A Gurmai Zita vezette szervezet a múlt heti miniszteri konzultáció után a mai napon az Európai Parlament, továbbá, a civil és az akadémiai szféra, valamint a szakszervezetek képviselőivel konzultált arról, hogy

Jakab Péter: Talán a jövőben Mészárosnak is elég lenne „együttérzést” adni

Az eddig megkapott pénzét pedig oda lehetne adni a bajbajutottaknak.