Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Bejrút robbanás után: világszerte adománygyűjtő akciók indultak

ContextUs
-
  Tegnap 22:41 Kultúra

Az adományokat célszerű közvetlenül a károsultaknak eljuttatni az ország bizonytalan helyzetére való tekintettel.

Kampány indul a kerékpárosok védelmében

Közös kampányt indított a kerékpárosok védelme érdekében a Magyar Közút Nonprofit Zrt., az aktív Magyarországért felelős kormánybiztos, az ORFK Országos Balesetmegelőzési Bizottsága és a Tour de Hongrie szervezőbizottsága, hogy felhívják a járművezetők figyelmét a biztonságos, 1,5 méteres előzési oldaltávolság betartására.…

Indul Az Év Honlapja pályázat

Early Bird kedvezménnyel startol Magyarország legismertebb online marketingkommunikációs pályázata. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat idén 19. alkalommal hirdeti meg a digitális megmérettetést, amelyre a szakmai zsűri a legfrissebb idei honlapokat és a legjobb digitális megoldásokat várja. Kedvükre csiripelnek…

Nosztalgia gőzös indul Esztergomba

infoVáros
-
  Tegnap 21:15 Megyei

Jó ideje nem járt egykori királyi székvárosunkban nosztalgiavonat, és jó ideje nem láthattuk a nosztalgia járműflotta emblematikus mozdonyát működés közben - írta a Mávnosztalgia oldal.

Kampány indult a kerékpárosok biztonságáért

hirado.hu
-
  Tegnap 21:06 Belföld

Évente több ezer biciklis sérül meg az utakon.

Az AstraZeneca vakcináját jövőre kezdhetik gyártani

2021 első negyedévében megkezdheti az AstraZeneca a most még fejlesztés alatt álló koronavírus-vakcinája gyártását a mexikói és az argentin kormánnyal kötött megállapodás értelmében – mondta el az AstraZeneca vezetése.

Hogy áll most Magyarország a fenntartható jövőért folytatott harcban?

MFor
-
  Tegnap 19:48 GazdaságEurostat

A 2030-ig vállalt fenntartható fejlődési célok közt több szociális, gazdasági és cégvilágot is érintő célnak kell teljesülnie. Megnéztük, hogy áll Magyarország a célok teljesítésében az Eurostat által frissen közzétett adatok segítségével.

Megegyezésre jutottak az ellenzéki pártok: minden körzetben egy jelölt indul a Fidesszel szemben

Blikk
-
  Tegnap 19:45 Választás

Pártelnöki találkozón születtek döntések az ellenzék 2022-es országgyűlési választásra való felkészüléséről – olvasható a DK közleményében.

Induljon korlátlanul a tanév!

Korlátok nélkül kezdődhet az iskola a Telekommal. A szupergyors nettől a kedvezményes készülék-ajánlatokon át a tanszerekig vagy a könyvekig a Telekomnak mindenki számára van ajánlata: a családoknak, a kisdiákoknak és az egyetemistáknak is. A következő hetekben különféle igényekre reagáló ajánlatokkal jelentkezik a vállalat, hogy…

Itt a birkózó-utánpótlás: Bácsi Péter gyerekei és Sike András unokája lesznek a jövő bajnokai?

Blikk
-
  Tegnap 19:25 Sport

Biztosítva van az utánpótlás a magyar birkózás számára, legalábbis a Balatonfüreden rendezett strandviadal erről árulkodott.

Eldöntötték: közösen indul az ellenzék 2022-ben a Fidesz ellen, egy jelölt lesz mindenhol

A DK, a Jobbik, az LMP, az MSZP, a Momentum és a Párbeszéd elnökei arról is megállapodtak, hogy az október 11-i időközi választáson egy jobbikos jelölt mögé állnak be.

Találkoztak a kerületi egyházi vezetők: bizonytalan, mit hoz a jövő

Ittlakunk
-
  Tegnap 19:13 Budapest 17. ker

Augusztus 13-án találkoztak a kerületi egyházak vezetői, képviselői az önkormányzat épületében. Évértékelő visszatekintésében Horváth Tamás polgármester először arról szólt, hogy a koronavírus-járvány árnyéka mennyire rávetült az utolsó találkozás óta eltelt 9 hónapra. Köszönetét fejezte ki a helyi egyházközségeknek az adventi időszakban,…

Megállapodott az ellenzék, mindenhol egy jelölt indul a Fidesszel szemben

A DK, a Jobbik, az LMP, az MSZP, a Momentum és a Párbeszéd elnökei kinyilvánították a szándékukat, hogy mind a 106 egyéni választókerületben egy jelöltet állítanak a Fidesz-KNDP jelöltjével szemben. Döntöttek arról is, hogy a Borsod megyei 6-os választókerületben a jobbikos Bíró László lesz az ellenzék jelöltje.

Időközi választás: Megvan az ellenzék közös jelöltje - minden körzetben egy ellenzéki indul a Fidesz ellenében

Nem lesz előválasztás: A jobbikos Bíró László indulhat a fideszes képviselő halála miatt kiírt időközi választáson.

Rögtön rangadóval indul

Boon
-
  Tegnap 19:00 Sport

A középpályás Márkvárt Dávid szerint az új játékosok könnyen beilleszkedtek a DVTK-ba.