Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 297 hír

A miniszter szerint a jövőben csak egészségügyi igazolással utazhatunk külföldre

Tatjana Matić kereskedelmi, idegenforgalmi és telekommunikációs miniszter vasárnap azt mondta, hogy Szerbiában könnyen elérhető lesz az az egészségügyi igazolás, melynek birtokában a szerbiai polgárok külföldre

Marko: Ez nem zsarolás, de a Red Bull F1-es jövője múlik a motorbefagyasztáson

F1világ
-
 Ma 07:40Forma1

A Forma-1 Bizottsága várhatóan hétfőn, azaz ma dönt arról, hogy befagyasztják-e a motorfejlesztéseket a száguldó cirkuszban 2022-től. A Red Bull jövője múlhat ezen.

Jövőbűnök

Tiszatáj
-
 Ma 07:36Blog

Mark Waid, Alex Ross: A Te Országod Waid és Ross 1996-os szuperhősképregénye briliáns munka. Részben Alan Moore hagyományait szövi tovább, ugyanakkor önértékén is lenyűgöző: hagyománytörő darabként ugyanolyan emlékezetes, mint egyenes vonalvezetésű meseként... – Szabó G. Ádám Kritikája

A jövőkutató szerint nem a járvány, hanem a klímaváltozás miatt kell aggódnunk

Hamarosan nem a Covid–19, hanem egy annál is komolyabb, és vakcinákkal nem orvosolható feladat megoldása vár az emberiségre: a klímaváltozás és a fenntarthatóság, ami sokkal mélyebben és tartósabban át fogja rendezni az életünket, mint a pandémia – véli Kozák Ákos szociológus-jövőkutató.

Jövő évtől teljes szja-mentességet kapnak a 25 éven aluliak

Szoljon
-
 Ma 07:00Gazdaság

A kormány döntése alapján jövő évtől személyi jövedelemadó-mentességet kaphatnak a 25 év alatti fiatalok az átlagfizetés mértékéig.

Szabad szemmel: Bidennel is bizonytalan az amerikai demokrácia jövője

Donald Trump ugyan eltűnt a színről, de a Republikánus Párt tekintélyelvű vonala változatlanul veszedelmes.

Bécsben bálozott a balatoni elit

Kivillanó vállak, csábos tekintetek, méregdrága báli ruhák és luxusékszerek árulkodnak az arisztokrácia báli szokásairól. Korabeli leírások és divatlapok lebbentik fel a múlt titkait!

Több orosz városban ellenzéki tüntetőket vettek őrizetbe, jövő héten újabb tiltakozások lesznek

Több orosz városban tüntetőket vettek őrizetbe az Alekszej Navalnij ellenzéki politikus támogatására szombaton a hatósági tilalom ellenére megszervezett tüntetéseken. A politikai megmozdulások elleni hatósági fellépés megfigyelésére szakosodott OVD-Info szerint szombat estig 2131 embert – Moszkvában 795-öt Szentpéterváron pedig…

A dűlőszelektált boroké a jövő

A Schieber Pincészet 54 hektáros családi szőlőbirtoka a Szekszárdi borvidéken található.

A robotikai automatizálás jövőjét alakító legújabb trendek

CNC
-
 Ma 05:00Infotech

A robotika alkalmazásának egyre nagyobb térhódítása figyelhető meg különféle iparágakon belül, az olyan hagyományos területektől kezdve, mint amilyen például a gyártóipar, olyan újabb ágazatokig, mint az egészségügy, az FMCG vagy a kozmetikai szektor.

Az autóipar jövője lehet, ahogy kocsit épít a Sony-val, Tesla-részvényt nem venne – interjú Kishonti Lászlóval

Forbes
-
 Ma 04:30Gazdaság

Mit ér egy autógyár, ha nincs (kiszervezhető) gyártási kapacitása? Mit hoz magával, hogyha az autóipar a szoftver köré szerveződik majd? Az Aimotive ezekre a kérdésekre adna választ, és keresne sok pénzt. A Sony és a Magna Steyr is osztja a víziójukat.  The post Az autóipar jövője lehet, ahogy kocsit épít a Sony-val, Tesla-részvényt nem venne –…

Ez lenne a jövő? Napelemet telepítenek a gyümölcsös fölé!

Lehetséges a gyümölcsök termesztésének hatékonyságát növelni napelemekkel?

Ez lenne a jövő? Napelemet telepítenek a gyümölcsös fölé!

Lehetséges a gyümölcsök termesztésének hatékonyságát növelni napelemekkel?

Hózáporok, eső, tavaszias idő - lesz minden a jövő héten

A jövő hét időjárása meglehetősen hektikusan alakul: több alkalommal is kell záporra, vagy éppen hózáporra számítani. A hét első felében a fagyos éjszakák is visszatérnek.

Ennyit a korai tavaszról: jövő héten jön a fogcsikorgató hideg!

Ismét mínuszokra kell készülni, néhol napközben is fagypont körül alakul a hőmérséklet, többször várható havazás is.