Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Magyarország kétmilliárd forinttal segíti a Lenovo első európai gyárának felépítését

Magyarországon építi fel első európai gyárát a Lenovo, a termelés 2021 elején már el is kezdődhet. A kínai cég számítógépgyártó üzeme a Pest megyei Üllőn épül fel 8,2 milliárd forintból. Az MTI híre szerint a beruházás több szakaszban csaknem ezer új munkahelyet teremt, és a legkorszerűbb technológiákat telepíti Magyarországra, a kormány…

Vörös listára tette Magyarországot az Európai Unió

Újabb négy országot - köztük Magyarországot - vett fel a vörös listára az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (ECDC).

Wáberer György: Tokaj-Zemplén legyen a harmadik fő turisztikai célpont Magyarországon

Növekedés
-
  Ma 04:04 Gazdaság

Már októberre a kormány elé viszi a Tokaj-Zemplén térség fejlesztési programtervét az ezzel a feladattal júliusban megbízott kormánybiztos, Wáberer György. Az üzletember a növekedés.hu-nak adott interjúban azt is elmondta: célja, hogy a régió legyen a harmadik legnépszerűbb turisztikai célpont Magyarországon Budapest és a Balaton után.

Magyar siker Lengyelországban

ContextUs
-
  Ma 04:00 Film

A játékfilm kategóriát első alkalommal iktatták be az eddig dokumentumfilm-szemleként szervezett fesztivál programjába.

Magyarországon épül az első európai Lenovo gyár

Magyarországon építi fel első európai gyárát a Lenovo. A termelés 2021 elején már el is kezdődhet – jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter a beruházás keddi sajtótájékoztatóján, Budapesten.

Orbán Viktor szerint Magyarország külkapcsolatának a járványi idején is működnie kell

Magyarország kormányfője a kirgiz elnökkel való tárgyalás után megemlítette, hogy a diplomáciának továbbra is kulcsfontosságú szerepe lesz a hazai politikában.

Szlovák és magyar erdőgazdaság dolgozott közösen az erdőállományok átalakításán

A balassagyarmati székhelyű Ipoly Erdő Zrt. és a szlovákiai LESY SR két évig dolgozott együtt azért, hogy a homogén, egykorú erdőket őshonos, több fafajból álló, heterogén erdőállományokra alakítsák át; az “Együtt a természetes erdőkért”  elnevezésű INTERREG pályázat keretében erdei játszótereket és tanösvényeket is kialakítottak –…

Magyar hírességek vitáztak a Michael Jackson körüli botrányokon

Liner
-
  Ma 03:20 Divat

Láthatóan és érezhetően nem volt egyetértés a kérdésben Hajdu Steve és Osváth Zsolt között a LifeTV műsorában. Michael Jackson minden kétséget kizáróan a valaha volt egyik, ha nem a legnagyobb sztárja a Földnek. Emellett számos legenda kering róla, hol pozitív, hol pedig negatív formában. Rengeteg a pletyka, de az tény, hogy az élete nem…

Hihetetlen erő lakozik a magyarságban

Trianonra emlékező bélyegblokkot bocsátott ki a Magyar Posta.

Fradi siker: a magyar futballszurkolók mámoros éjszakája

Sok magyar szívről gördült le a nagy kő tegnap este, amikor a bíró lefújta a Ferencváros-Molde Bajnokok Ligája labdarúgó mérkőzést, amelynek null-nullás végeredménye – az idegenben lőtt értékes három gólnak köszönhetően – beröpítette a zöld-fehér együttest a legrangosabb kupa csoportkörébe. Az Európa élvonalában játszó legnagyobb…

Napi horoszkóp 2020. szeptember 30. – Szerdán megálmodhatod a jövőt

A szerdai bolygóállások különleges lehetőséget mutatnak: ma megálmodhatod előre a jövődet. S ez most igazán különleges adomány és áldás lehet. Napi horoszkóp!

Kedvezően változott a járvány dinamikája Magyarországon

Kedvezően változott a járvány dinamikája, lassul a betegszám emelkedése - mondta Müller Cecília országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján kedden.

Bemutatták az első magyarországi dinoszaurusztojást

Port
-
  Ma 00:01 Kultúra

Két magyar kutatócsoport munkájának együttes eredményeként nemcsak egy ritka fosszíliával lettünk gazdagabbak, de a madárszerű dinoszauruszok európai elterjedéséről alkotott képünk is megváltozhat.

Élénkül a magyar-kínai vasúti konténerforgalom

Napi
-
  Tegnap 23:33 Belföld

Élénkül a magyar-kínai vasúti konténerforgalom, a Rail Cargo Terminal-BILK-re indított intermodális forgalom mintegy 13 százalékkal nőtt a transzkontinentális, valamint tengeri útvonalon, a görög és adriai kikötőkből április és augusztus között - írja az MTI Rail Cargo Hungaria közlése nyomán.