Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Így jártak a héten a hazai tőzsdei befektetők, nézzük a számokat!

Növekvő forgalom mellett esett a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe a héten, a BUX 44 422,81 ponton zárt pénteken, 941,33 ponttal, 2,08 százalékkal alacsonyabban az előző heti záróértékénél.

Ingyenes kínai nyelvoktatás indul Budapest két kerületében

Mandiner
-
  Ma 10:37 Belföld

Az oktatásban ingyenesen vehetnek részt a diákok.

Lebomló virágcserepekkel a jövőnkért

Természetes úton lebomló és komposztálható cserepekben kínálja dísznövényei jó részét az egyik ismert hazai hipermarket-lánc mostantól. A hírt éppen akkor jelentették be, amikor az Európai Parlament Strasbourgban támogatta az Európai Zöld Megállapodást.

Gyöngyöspata: Tovább forrnak az indulatok!

OLKT
-
  Ma 09:52 Gazdaság

Magyarország jobbik arcát is megmutatja ezekben a napokban – egyre többen emelik fel a hangjukat a gyöngyöspatai kártérítés ürügyén Orbán Viktor által indított hecckampányt. Setét Jenő roma polgárjogi harcos az általa elnyert Raoul Wallenberg-díjjal járó pénzösszeget ajánlotta fel a település Roma Tanodájának; Polgár András, a…

Növekvő forgalomban esett a BUX a héten

Növekvő forgalom mellett esett a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe a héten, a BUX 44 422,81 ponton zárt pénteken, 941,33 ponttal, 2,08 százalékkal alacsonyabban az előző heti záróértékénél - írja az MTI.

Csehov 160 – Videósorozat indult színházi alkotókkal

SzínházOrg
-
  Ma 09:04 Színpad

160 éve született Anton Pavlovics Csehov, a drámairodalom egyik legnagyobb hatású alkotója. Ennek alkalmából indított videósorozatot az Iza & Három Nővér YouTube-csatorna. A sorozatban eddig Bíró Kriszta, Sardar Tagirovsky, Nyakó Juli és Nagypál Gábor mesélt Csehov műveihez fűződő kapcsolatáról. Bíró Kriszta az Örkény…

Ünneppel avatják a megújult hetényi könyvtárat

Bama
-
  Ma 08:30 Kultúra

Január 21-én tartja a Csorba Győző Könyvtár és a Nemes János Művelődési Központ a megújult hosszúhetényi könyvtár avató ünnepségét.

BÉT - Növekvő forgalom mellett esett a BUX a héten

Növekvő forgalom mellett esett a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe a héten, a BUX 44 422,81 ponton zárt pénteken, 941,33 ponttal, 2,08 százalékkal alacsonyabban az előző heti záróértékénél.

Növekvő forgalomban esett a BUX a héten

Növekvő forgalom mellett esett a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe a héten, a BUX 44 422,81 ponton zárt pénteken, 941,33 ponttal, 2,08 százalékkal alacsonyabban az előző heti záróértékénél. A részvénypiac heti forgalma 70,95 milliárd forint volt a múlt heti 50,88 milliárd forint után. A vezető részvények vegyesen teljesítettek, a Magyar T

Vedd vissza a jövőt! – Július 4-én lesz az idei Budapest Pride

Humen
-
  Ma 08:00 Életmód

  Idén már huszonötödjére rendezik meg a Budapest Pride Fesztivált. A jubileumot ünneplő fesztivál fénypontja, a felvonulás 2020. július 4-én, az egy hónapos fesztivált követően a szabadság és az egyenlőség jegyében borítja majd szivárványba Budapest utcáit. “Vedd vissza a jövőd!” – így szól a Budapest Pride Fesztivál idei szlogenje.…

A mindent látó elektronikus szemek jövője

Rakéta
-
  Ma 08:00 Infotech

Szemfényvesztés vagy valóság? A Mojo Vision szakemberei szerint a kiterjesztett valóság egy kontaktlencsébe helyezve nem sci-fi utópia többé, néhány éven belül mindnyájunk számára elérhető válik.

Ezekkel bővülhet még a The Sims a jövőben

GameStar
-
  Ma 07:59 Gaming

A készítők egy kérdőívvel érdeklődnek arról, mennyire mozgatják a közösséget bizonyos ötleteik.

Ezért ne induljon soha útnak lefagyott szélvédővel (Videóval)

Vaol
-
  Ma 07:00 Megyei

Reggel 6:30. A paneltömbök között megbújó parkolók felől valamiféle kaparászó hangra lehetünk figyelmesek. Aztán még egyre és még egyre. Már-már egy kakofón hangversenyen érezhetjük magunkat, pedig csak az emberek kaparják a jeget járműveikről.

A Toyota szerint így néz ki a jövő városa

Drive Me Baby
-
  Ma 06:00 Életmód

A robotok fontos szerepet játszanak majd a lakosság mindennapjaiban.

Mindenórás Milla Jovovich

Heol
-
  Tegnap 23:03 Bulvár

Két héten belül megszületik a színésznő harmadik gyermeke.