Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Koronavírus: meghosszabbítják a téli szünetet, és újra bevezetik a virtuális oktatást Szerbiában

ATV
-
 Ma 08:27Külföld

A jövő héttől ismét virtuális oktatásra állnak át az általános iskolák felső tagozatai, valamint a középiskolák Szerbiában, és a koronavírus-járvány kezelésével megbízott válságstáb javaslatára a téli szünet is hosszabb lesz, december 21-től január 18-ig tart majd - írta a helyi sajtó csütörtökön.

Meghódítja a hotel office a munka világát? - íme az új tér távmunkára

Néhány éve már megvan a szolgáltatás, amire a covid ráerősített. Egyre több szálloda irodai munkatérnek is kiadja szobáit. 9-5-ig munkára vagy ottalvással is kivehető a hotel office-ként hirdetett távmunkaopció. Akinek kényelmetlen az otthoni iroda, a céghez nem járhat be, neki alternatíva lehet és új impulzusokat adhat. Válságtermék vagy tartós tr

Fürjes Balázs: a főpolgármester ne szüntesse meg a 153 éves Főkertet!

Fürjes szerint Karácsony „egy tollvonással megszüntette” a főváros legrégebbi közszolgáltató vállalatát, a Főkertet, melynek feladata Budapest zöldítése.

Haladékot kaptak a debreceni diákok, még mindig jelentkezhetnek az ingyenes képzésekre

Dehir
-
 Ma 08:22Megyei

Debrecen – Meghosszabbították a határidőt a FIT Programra, ami a közoktatás mellett működő, egyedülálló képzési forma.

Pécsi tragédia: 11 éve történt az ámokfutás, ami megrázta az országot

Soha nem történt még ilyen Magyarországon Átlagos csütörtöknek indult a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán a nap. Gere Ákos akkor 23 éves hallgató azonban egy óráról szó nélkül távozva a mosdóba sietett, ahol megtöltötte magával hozott fegyverét. A terembe visszatérve tüzet nyitott társaira és oktatójára. A…

Megjelentek az AKG/ÖKO program hosszabbításának részletei

Az Agrárminisztérium a közös agrárpolitika reformjának elhúzódó tárgyalásai miatt az agrár-környezetgazdálkodási és ökológiai célprogram első körös (2016-2020) kötelezettségvállalási időszakának egy évvel történő meghosszabbításáról döntött.

Magára tetoválta pasija nevét Megan Fox

Nuus
-
 Ma 08:18Bulvár

Új tetkót csináltatott Megan Fox, méghozzá jól látható helyen.

Így emelkedik az alapellátásban dolgozó orvosok és szakápolók bére jövőre

Megjelent szerda este a Magyar Közlönyben az a kormányhatározat, amely szerint a kormány 71,5 milliárd forintot szán a jövő évi költségvetésben a béremelés fedezésére.

Meghosszabbítják a korlátozásokat Németországban

Egyelőre december 20-ig hosszabbítják meg az eredetileg november végéig tervezett korlátozásokat.

Tüntetések a nők elleni erőszak megszüntetésének világnapján

Több százan tüntettek a nők elleni erőszak és a nemi erőszak ellen a „nők elleni erőszak megszüntetésének nemzetközi napján” a párizsi Köztársaság téren.

„Minek tartjuk még Káslert Miklóst?”

A Klikktv vendége Bangóné Borbély Ildikó, országgyűlési képviselő és Harangozó Gábor, a Szociális Demokráciáért Intézet vezetője volt. Pintér Sándor belügyminiszter irányítja a kórházakat – olvashatjuk a Magyar Közlönyben, ezzel partszélre állítva a már megnevezett Jenei Zoltánt. Erről a politikusnő úgy vélekedett „ha az EMMI alá tartozó…

Meghosszabbítják a korlátozásokat Németországban, és további szigorításokat vezetnek be

Meghosszabbítják és több ponton szigorítják is a koronavírus-járvány második hulláma miatt Németországban bevezetett korlátozásokat – jelentették be szerdán Berlinben.

Megyeri Csilla esett ki A Konyhafőnök VIP-ből

Tovább folytatódott a kék csapat lemorzsolódása, ezúttal Nagy Alexandra és Megyeri Csilla között dőlt el, ki nem folytathatja a küzdelmet.

Túlélt háborúkat és Trianont, de karácsonyra megszűnhet a budapesti zöldterületek gazdája

Fürjes Balázs arra kérte a főpolgármestert, hogy ne szüntessék meg az 153 éves Főkert önállóságát.

Pénzt hoz a megtakarítás, ha decemberben lépünk

Egyre többen keresik a kiszámíthatóságot a járvány okozta bizonytalanságban. Évek óta először nőtt jelentősebben azoknak a száma, akik hosszú távú pénzügyi terveket készítenek. Ugyanakkor az is látható, hogy sokan még mindig készpénzben tesznek félre, vagy megtakarításaikat a bankszámlájukon hagyják lekötetlenül, holott a…