Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ha patetikus filmet forgatsz Trianonról, azon Mucsi Zoltán sem fog segíteni

Néhol komolytalan, máshol fogyasztható: fiataloknak forgatott dokumentumfilmet a Hungarikumokkal a világ körül Trianonról. Habár néhol érződik a jelenlegi jobboldali kultúrharchoz való igazodás, második pozsonyi csata azért nem lett belőle. Megnéztük, elmondjuk, milyen!

Napjaik vannak hátra az orvosoknak, hogy a jövőjükről döntsenek

Dönteniük kell valódi döntési lehetőségek nélkül: február 28-ig kell aláírniuk az egészségügyi szolgálati jogviszonyról szóló szerződésüket, amely jócskán megváltoztatja a magyar egészségügyet a harmadik hullám kellős közepén.

Orbán Viktor már várja, hogy a jövő héten végre beoltsák

Index
-
 Ma 17:25Belföld

Ma a kínai vakcinával is elkezdtek oltani Magyarországon.

Felforgatják a jövőt a világhódító technológiák – De hogy lehet ezekkel pénz keresni?

Teljesen átalakítják a világot a fenntarthatósági törekvések, az eddig elképzelhetetlennek tűnő innovációk, a technológia robbanásszerű fejlődése, a mesterséges intelligencia elterjedése. A Portfolio Private Investor Day 2021 konferenciáján a világmegváltó technológiák és izgalmas sztorik közül az előadók az 5G terjedéséről, a chipgyártók növekvő s

"Mindjárt jövök értetek" - a családját mentő roma férfi utolsó szavai

Tizenkét év telt el a romák elleni támadássorozat legkegyetlenebb epizódja, a tatárszentgyörgyi gyilkosságok óta. Csorba Róbertnek és ötéves fiának azért kellett meghalnia, mert roma származásúak voltak. A hatóságok nem voltak felkészülve a rasszista bűncselekmények felderítésére.

Jövő héten közelebb juthatunk egy újabb vakcinához

A NovaVax lehet a hetedik gyógyszergyártó, amellyel megállapodást ír alá az EU koronavírus elleni oltóanyag szállításáról.

Cristian Terheş: A szuverén nemzetek Európája a kontinens jövője

A csúcsjelölti rendszertől kezdve a Lisszaboni Szerződés 7. cikkét szándékosan megkerülő jogállamisági mechanizmusig minden jel arra mutat, hogy az EU erőltetett föderalizálása zajlik.

Kérdéses a CSA jövője

Frantisek Simáne, a Smartwings csoport tulajdonosa szerint a CSA tavalyi vesztesége mintegy másfél milliárd korona. A cég esetleges csődje azokat az ügyfeleket is érintheti, akik majdnem egymilliárd korona értékben repülőjegyeket vettek a CSA-tól, de eddig még nem használták fel azokat.

Mucsi Zoltán lesz a narrátora egy Trianonról szóló animációs filmnek

Az alkotók a filmmel a fiatalokat szeretnék megcélozni.

A Magyar Posta elkezdi kézbesíteni az idei gépjárműadóról szóló határozatokat

A gépjárműadóval kapcsolatos adóztatási feladatokat idén már a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) látja el. A NAV megbízása alapján február közepétől kezdi kézbesíteni a Magyar Posta az idei gépjárműadóról szóló határozatokat. Az adó első részletét 2021. április 15-éig, a második részletét szeptember 15-éig kell befizetni. A változás a…

Az utazók a nyugalmat keresik a jövőben

VG
-
 Ma 15:50Gazdaság

Bizakodásra adhat okot, hogy a megkérdezett szállásadók mintegy fele arra számít, hogy a belföldi szabadidős utazások jelentősen hozzájárulnak majd az iparág feléledéséhez.

Indonézia a puccsistákkal tárgyal Mianmar jövőjéről

Indonézia intenzív megbeszéléseket folytat a mianmari hadsereggel és az ellenzékkel, hogy ezzel hozzájáruljon az országban a katonai hatalomátvétel után kialakult helyzet rendezéséhez – jelentette be szerdán Retno Marsudi indonéz külügyminiszter.

Az élőszereplős Tom és Jerry bolondok napján kerül mozikba

A film szinopszisa szerint ezúttal egy esküvőn okoz felfordulást a világ leghíresebb macskája és egere.