Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Karácsony: „Úgy tekint a kormány a fővárosi önkormányzatra, mintha bank lenne”

A kormány megnégyszerezi a szolidaritási adót, a főváros nettó befizető lett. Karácsony Gergely szerint a kormányfő a jövő évi költségvetés tervezésénél is disznóvágáson érezhette magát, mondta el az RTL Klubnak. „A jövő évi költségvetés tervezete a főváros számára felér egy disznóöléssel, ha így lehetne mondani és ebben a főváros a disznó.…

Többet fizetne be Budapest jövőre a költségvetésbe, mint amennyi támogatást kap a kormánytól

Jövőre többet fizetne be Budapest a költségvetésbe, mint amennyi támogatást a kormánytól kap. Karácsony Gergely főpolgármester emiatt kemény szavakkal bírálta, és egyebek mellett álságosnak nevezte a kormány politikáját. Orbán Balázs államtitkár viszont megismételte, hogy a közös teherviselés érdekében vonnak el forrásokat a…

Varga Judit: Hazánk ma erősebb mint az elmúlt száz év alatt bármikor

Hazánk ma erősebb, mint az elmúlt száz évben valaha - mondta az igazságügyi miniszter, az Alapjogokért Központ megemlékezésén.

Kövér szerint el kell Magyarországon érni, hogy "soha ne lehessen többé mást, mint nemzeti politikát folytatni"

A házelnök szerint "Trianon óta nemcsak a nemzet egyharmada van kisebbségben a külhonban, hanem Magyarországon még mindig kisebbségben van a nemzeti politika is."

Soha nem terjedt még olyan gyorsan a koronavírus, mint most

Index
-
  Ma 19:09 Külföld

Május vége óta folyamatosan 100 ezer felett van a napi új fertőzöttek száma a világon. Korábban ilyen szinte sohasem volt.

Trianon a transzgenerációs mintáinkban is megjelenik

vasárnap.hu
-
  Ma 19:00 Egészség

A jelenben megjelenő nehézségeknek nem okai vannak, hanem története – legalábbis a rendszerszemléletű családterápia szerint. Hogyan alakult így a jelen,...

Magyar Nemzeti Bank: több mint 2,7 millió ügyfél választotta a törlesztési moratóriumot

Budapest - Ez a szám a lakossági ügyfelek kétharmadát, a vállalati adósok négyötödét jelenti.

Olcsóbb a limitált Cyberpunk 2077-es Xbox One X, mint a konzol nélküli különkiadás!

theGeek
-
  Ma 18:58 Gaming

A mától kapható Cyberpunk 2077-es Xbox One X (erősen limitált) kiadás, játékkal együtt, egy boltban némileg kevesebbe kerül, mint a játék Xbox-os „különleges kiadása”. Pár hete jelentette be a Microsoft és a CD Projekt Red, hogy egy limitált példányszámban megvásárolható Xbox One X konzol is készül a Cyberpunk 2077-hez. Ez egyébként abból…

Már több mint 5 millió tesztet végeztek: 40 ezer felett a brit halálos áldozatok száma

London – Meghaladta péntekre a 40 ezret az új koronavírus okozta Covid-19-járvány nagy-britanniai halálos áldozatainak száma.

MNB: több mint 2,7 millió ügyfél választotta a törlesztési moratóriumot

A mintegy 3,8 millió lakossági hitelszerződésből csaknem 2,5 millió ügyfél választotta a fizetés átmeneti felfüggesztését.

Kövér László: „Olyan változásokat kell elérni Magyarországon, hogy soha ne lehessen többé mást, mint nemzeti politiká…

A házelnök az MMA emlékülésén azt is mondta, harminc év után félúton vagyunk afelé, hogy „tanuljunk meg önmagunk lenni, és a merjünk nagyot álmodni gondolatát teszi a közösségi cselekvés vezérfonalává”.  Az Országgyűlés elnöke szerint olyan gazdasági, társadalmi és szellemi változásokat kell elérni Magyarországon, hogy „soha ne…

Micsoda genetika! Denise Richards és Charlie Sheen lánya 15 éves lett, és egy az egyben úgy fest, mint az édesanyja

Joy
-
  Ma 18:18 Bulvár

Június elsején ünnepelte 15. születésnapját Denise Richards és Charlie Sheen lánya, Lola: az anyuka ez alkalomból egy friss fotón mutatta meg gyönyörű kamasz lányát, és egy megható üzenetet is írt a képhez.

Egy nap alatt mintegy nyolcszáz sofőr jogosítványát vonták be

Több mint 6000 sofőrt részesítettek szankcióban gyorshajtás miatt a rendőrök a június 4-én országszerte szervezett akcióban – tájékoztat közleményben az Országos Rendőr-főkapitányság.

Gyopáros: 1800 milliárd forintot fordítottak eddig fejlesztésekre

A Modern városok program keretében 1800 milliárd forintot fizettek ki fejlesztésekre, ez a program becsült költségvetésének csaknem fele - mondta a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos pénteken Győrben.