Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Az OTP-t ma nagyon elkaszálták

Napi
-
  Ma 20:50 Pénzügy

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 773,53 pontos, 2,33 százalékos csökkenéssel, 32 361,34 ponton zárt szerdán - írja az MTI.

Egy elemzés kimutatta: a magyar gazdaság nagyon nehezen áll majd talpra a koronavírus után

24
-
  Ma 20:49 Belföld

A világ legsérülékenyebb gazdaságainak egyike a magyar a járvány szempontjából.

Nagyot zuhant szerdán a forint, de valamennyit visszajött

Hírklikk
-
  Ma 20:35 Belföld

Átlépte a 360 forint lélektani határt nemzeti fizetőeszközünk: szerdán nap közben 369 forint fölött is jegyezték az eurót.

A Vas Népe csütörtöki számában: tömegmeditáció és madárinfluenza

Vaol
-
  Ma 20:30 Megyei

Tömegmeditációt tartanak a felemelkedésért április 5-én 4.45-kor. A kezdeményezéshez vasiak is csatlakoztak. A megyében nincs jelen a madárinfluenza vírusa. Ezekről a témákról is olvashat a Vas Népe csütörtöki számában.

Az autósok számára fontos információkat közöltek a hatóságok

Maszol
-
  Ma 20:29 Határtalan

Több pontosítást tettek közzé szerdán.

Az idősek számára meghatározott vásárlási órákban félig vagy teljesen üresek az üzletek

Körkép
-
  Ma 20:28 Határtalan

Az idősek számára meghatározott vásárlási idő problematikusnak mutatkozik – jelentette ki Martin Katriak, a Szlovák Kereskedelmi Szövetség (ZO SR) elnöke két és fél nappal az új intézkedés bevezetése után.   Elmondása szerint a szabályozás filozófiája magában jó lenne, hiszen több kereskedelmi cég is vezetett be hasonló intézkedéseket.  …

Ne számoljanak kezelési díjat a közköltség online befizetése után – kéri az önkormányzat

Székelyhon
-
  Ma 20:24 Határtalan

Hivatalos átiratban kéri Sepsiszentgyörgy önkormányzata a bankoktól, hogy engedjék el a közköltségek online befizetése utáni kezelési költséget.

Olaszországban csökken a kórházban kezeltek száma, azonban továbbra is magas a halottaké

Továbbra is hétszáz felett van az új típusú koronavírus-járványban naponta elhunytak száma, amely az elmúlt 24 órában elérte a 13 155-t – közölte szerda esti tájékoztatóján az olasz polgári védelmi hatóság. A diagnosztizált fertőzöttek száma egy nap alatt több mint nyolcszázzal 2937-re emelkedett. A halottak száma 727 volt a korábbi 837 után.

Csökken a kórházban kezeltek száma, továbbra is magas a halottaké Olaszországban

Az azonosított fertőzöttek száma az egy nappal ezelőtti 2107-ről ismét megemelkedett, de ezt a polgári védelem az utóbbi huszonnégy órában nagyobb számban végzett vírustesztekkel magyarázta. A jelenlegi 80 572 diagnosztizált fertőzött hatvan százalékát házi karanténban kezelik, miközben korábban az azonosított betegek fele kórházban…

A társasházakban is van hatása: nagyobb türelmet kíván az együttélés

Bama
-
  Ma 20:00 Belföld

Sokan otthon töltik napjaikat, ami zajjal is jár.

Pia és szívatás: 5 dolog, amit a férfiak online kocsmázásáról tudni érdemes

Famiily
-
  Ma 20:00 Életmód

Túl vagyok az első férfi-összetartáson – megszerveztünk egy online kocsmázást. Ennek a tapasztalatait osztanám most meg. A csapatban kizárólag egykori kollégák jelentkeztek be – mennyire érdekes, hogy az ember a felnőtt kori barátait honnan „szerzi be”: hát, a munkahelyéről! Továbbá szervezés alatt van több következő ilyen esemény…

A dorogi jógaoktató online óráival teremthetjük meg az otthoni harmóniát

Kemma
-
  Ma 20:00 Belföld

Homoródi Nikoletta ingyenes, online közvetített jógaórákkal segíti a lakosságot, melyek révén bárki megtalálhatja a harmóniát a feszültségekkel teli napokban.

Geopolitikai játszma a Balkánon: az orosz külügy nagyon kiakadt Észak-Macedónia NATO-csatlakozásán

Azonnali
-
  Ma 19:59 Vélemény

Állítják: az észak-macedónok csatlakozása nem jelent semmit, mégis jogtalanságokat kiáltanak a NATO-integráció kapcsán. Elmagyarázzuk, mivel van baja Moszkvának, te pedig szavazhatsz, hogy helytálló-e a kritika!