Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nincs megállapodás az Európába irányuló orosz földgáztranzitról

Párizs - Az oroszok és az ukránok abban egyeztek meg, hogy tovább folytatják a tárgyalásokat az Európai Unió bevonásával.

Sokkoló adatokat közölt a Máv: ennyien haltak meg eddig idén a vasúti átjárókban itthon

Blikk
-
  Ma 07:50 Belföld

Bár idén kevesebb volt a baleset a vasúti átjárókban, mint az elmúlt évben, de többen haltak meg. Általános, hogy a gyalogosok, autósok azt hiszik, még átérnek a vonat előtt, netán telefonálnak vezetés közben, avagy figyelmen kívül hagyják a tilos jelzést.

Ákos: Soha nem izgultam még ennyire

Ripost
-
  Ma 07:40 Bulvár

Ákos több mint 3 évtizede áll színpadon és túl van számtalan telt házas gigabulin, mégis a pénteki és szombati arénakoncertek előtt úgy izgul, mintha most lépne először közönség elé.

Megverte és orális szexre kényszerítette volt élettársát egy dabasi férfi

Life
-
  Ma 07:40 Bulvár

Megverte és orális szexre kényszerítette volt élettársát egy dabasi férfi

Ezúttal a csabai házakról jelenik meg évkönyv

Behír
-
  Ma 07:39 Kultúra

Tervrajzokon, régi képeslapokon keresztül mutatják meg, milyen értékek rejlenek Békéscsaba utcáin.

Az idei Nobel-díjasok is a klímavédelem sürgősségét hangsúlyozták

Didier Queloz csillagász, Esther Duflo közgazdász és Stanley Whittingham kutató is a klímavédelem sürgősségét hangsúlyozta a díjak átvételét megelőző szombati sajtótájékoztatón.

Nba: tovább száguld a Bucks, az Orlando sem tudta megállítani

NSO
-
  Ma 07:34 SportUSALos Angeles

A Milwaukee Bucks sorozatban tizenötödik győzelmét szerezte meg azzal, hogy kilenc ponttal nyert a vendég Orlando Magic ellen az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) hétfői játéknapján.

Emiatt hal meg értelmetlenül sok magyar

Az előző évhez képest idén összességében kevesebb baleset történt a vasúti átjárókban, sajnos azonban több végződött tragédiával. A MÁV vasúti átjáróiban a gyalogosok, kerékpárosok és a gépjárművezetők esetében is a KRESZ megszegése és figyelmetlenség miatt történnek balesetek. Az útátjárókat használók egy része nem veszi…

Meghitt karácsony? Ilyen árak mellett ezt nem találod meg a pesti vásáron

888
-
  Ma 07:30 Belföld

Minden évben megrökönyödéssel megy haza az egyszeri ember a Vörösmarty térről, mert ott újra és újra elszállt árakkal találja szembe magát.

AB: A bíróságnak vizsgálnia kell az ÁSZ megállapításait

Jogászvilág
-
  Ma 07:30 Gazdaság

Az Alkotmánybíróság a párttámogatás visszafizetésével kapcsolatban úgy döntött, hogy az Állami Számvevőszék megállapításai alapján indult végrehajtási jellegű közigazgatási cselekmények jogszerűségét a bíróságnak érdemben kell felülvizsgálnia.

Hadházy: A Fidesz 2/3 meg fogja szavazni

Mi nem fogunk részt venni a mai parlamenti színjátékban. A szavazások alatt , az utolsó pillanatban még megpróbáljuk a délelőtt még meglevő szabad belépési jogunkat kihasználni arra, hogy az egyik minisztériumban utánajárhassunk néhány disznóságnak. Mi nem fogunk részt venni a mai parlamenti színjátékban. A szavazások alatt , az…

Ghost of Tsushima trailer és Resident Evil 3 Remake bejelentés? Ezekre számítunk az idei utolsó State of Play-en

Az idei utolsó videós bejelentkezésben reméljük odateszi magát a Sony Derült égből villámcsapásként érkezett a hír, hogy a Sony tart még egy videós „konferenciát” az idei évben, mi pedig, ahogyan szoktunk, megpróbálunk utánamenni annak, hogy vajon mire is számíthatunk.

Mégiscsak lesz elektromos motorja a Teslának?

Persze Musk nem közútra szánja a kétkerekűeket. A teljes anyag Mégiscsak lesz elektromos motorja a Teslának? címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Zsolt.

Kicsit több napsütésre számíthatunk Vas megyében

Vaol
-
  Ma 07:20 Időjárás

Frontok határozzák meg a hét időjárását, miközben a kevéske napsütéses órák száma holnap gyarapodhat valamelyest. Az pedig már biztos, hogy nem dőlt meg idén Vas megye 115 éves, akkor Szentgotthárdon mért decemberi csapadékrekordja.

Tóth Andiék gyerekeket leptek meg

Nem mindennapi élményben részesülhettek kicsik és nagyok, hiszen egy limuzinból osztotta az ajándékokat a Mikulás sztárvendégek kíséretében. Agárdi Szilvia, Tóth Andi és Szabó Ádám előadóművészek segítettek, hogy minél több csemetét meglephessenek.