Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ukrajnában kissé lassult a járvány terjedése

Ukrajnában kis mértékben lassult a koronavírus-fertőzés terjedése, szombatra négyezer alatti, az előző napinál mintegy ezerrel kevesebb új beteget jegyeztek fel, a halálos áldozatok száma sem érte el ezúttal a százat, viszont ismét sokan, több mint kétezren kerültek kórházba.

Járdán és piroson áthajtva előzött a pesti autós

Döbbenetes jelenet játszódott le néhány napja Budapesten: egy autós a járdára felhajtva, nem akármilyen tempóval, a piros lámpára is fittyet hányva kerülte ki a dugót.

A járműjavító új tulajdonosa a Rail Cargo

Boon
-
 Ma 17:00Belföld

A Rail Cargo Hungaria Zrt. 100 százalékos tulajdonába került a vasúti járművek karbantartásával, fejlesztésével és építésével foglalkozó miskolci székhelyű TS Hungaria Kft. – erről hozott határozatot a tulajdonos Rail Cargo Austria Felügyelőbizottsága.

A járvány alatt is biztonságos kirándulóhely Miskolc és környéke

A pandémia okozta korlátozások mellett is kikapcsolódhat a család egy élménydús, napsütéses családi kiránduláson.

A Bikákat a jegyében járó Uránusz segíti az új utak keresésében: Asztrológiai sikerkalauz 2021

Blikk
-
 Ma 16:17Bulvár

Az elmúlt év váratlan fordulatai és nehézségei után mindenki szeretné tudni, hogy miben is lelheti meg idén a szerencséjét.

Kedden még Horvátországban járt, vasárnap már maszk nélkül adott interjút Kásler Miklós

Újra szóba került Mátyás király csontvázának ügye is. Arról viszont nem beszélt a miniszter, hogyan kerülte el a karantént.

Így alakul át a munka világa a járvány hatására

Mi tartanak fontosnak a magyar munkavállalók, mire hajlandók állásuk megtartása érdekében? És mire kell felkészülni a cégeknek a home office gyakorlatának elterjedésével?

Nagy-Britanniában lelassult a járvány terjedése

Nagy-Britanniában megállt a koronavírus-fertőződések számának emelkedése, és sok országrészben már csökken az újonnan bekövetkező fertőzések száma, de még nincs itt az ideje a járvány megfékezését célzó korlátozások feloldásának - mondta vasárnap Matt Hancock brit egészségügyi miniszter.

Hétfőtől minden gyermek járhat oviba Szabadkán

Munkahelyi igazolás nem, de hét napnál nem régebbi orvosi igazolás viszont kell annak a gyermeknek, aki újra szeretne óvodába járni, tudatta a Babamama portál. Hétfőtől,

Hétfőn néhány járásban akár 25 cm hó is hullhat

Hétfőn, január 25-én az időjárásban is pálfordulásra számíthatunk, elsősorban a keleti járásokban számíthatunk komolyabb hóhullásra. Eperjes és Kassa megye egyes járásaiban akár 25 cm friss hóra is számíthatunk.

Keresetek a járvány árnyékában – ezekről is szól majd a következő hét Magyarországon

A statisztikai tájékoztatási naptárban munkaerőpiaci és kereseti statisztika is szerepel, megkülönböztetett figyelemre azonban a monetáris tanács januári kamatdöntő ülése tarthat számot.

Kissé lassult a járvány terjedése

Ukrajnában kis mértékben lassult a koronavírus-fertőzés terjedése, szombatra négyezer alatti, az előző napinál mintegy ezerrel kevesebb új beteget jegyeztek fel.

Így fertőtlenítenek a magyarok a járvány óta

Tízből kilenc ember gyakrabban mos kezet a járványügyi helyzet hatására, a ruhákat azonban csak a megkérdezettek egyharmada mossa és fertőtleníti az eddigieknél körültekintőbben.

Az „utcai harcos” Perez szívesen látná Long Beachet az F1-es naptárban

Motorsport
-
 Ma 15:00Forma1

Városi pályák: az ember általában vagy szereti, vagy utálja őket. A pilóták maguk is gyakran megosztó véleményt képviselnek ezzel kapcsolatban, de az utóbbi időben ismét növekedni kezdett az ilyen helyszínek száma, hiszen a Liberty Media szeretné közelebb vinni az akciót az emberekhez.Monacónak természetesen továbbra is bérelt helye van,…

Lassult a járvány terjedése Ukrajnában

Ukrajnában kis mértékben lassult a koronavírus-fertőzés terjedése, szombatra négyezer alatti, az előző napinál mintegy ezerrel kevesebb új beteget jegyeztek fel, a halálos áldozatok száma sem érte el ezúttal a százat, viszont ismét sokan, több mint kétezren kerültek kórházba.