Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Uniós szóvivő: a tagországok dönthetnek úgy, hogy nem ismernek el egyes vakcinákat a beoltást igazoló tanúsítvány e…

Az uniós oltási portfólióban nem szereplő vakcinákkal kapcsolatban a tagállamok döntésén múlik, hogy elfogadják-e vagy sem az EMA által nem jóváhagyott oltásokat.

Így indult el a Neptun rendszer a BME-ről

Az egységes oktatási rendszer idén ünnepli a 24. születésnapját.

"Én leszek a következő?" - forrnak az indulatok

Óriási felháborodást keltett Minneapolisban az, hogy a hétvégén meghalt Daunte Wright, miután egy forgalmi igazoltatást közben rálőtt egy rendőr. 

A tiszai ártérről indult el hírneve

Szon
-
 Ma 14:17Belföld

Tuzsér „almás múltja” 300 éves írott történelemre vezethető vissza.

Megújuló üzemanyaggal indul a Bentley a Pikes Peakre

A Bentley visszatér a Pikes Peakre. A britek a 2019 nyarán futott kategóriacsúcs után az abszolút lista élét célozták be. Egy meglehetősen speciális célszerszámmal veselkednek neki a kísérletnek, hiszen a Bentley Continental GT3 Pikes Peak a vállalat első olyan autója, amit megújuló üzemanyag hajt.

György István: Magyarország dupla utat tett meg az oltásban az uniós átlaghoz képest

György István kifejtette, 2 969 647-en kaptak már első, és 1 250 582-en második oltást. Reményét fejezte ki, hogy ez hamarosan a járványügyi adatokban is jelentkezni fog.     Hozzátette, folyamatosan emelkedik az oltásra regisztráltak száma, jelenleg 4 110 000-nél tartanak, 64 százalékuk már kapott oltást. Regisztráció…

Minden uniós állampolgárnak jár uniós oltási igazolvány, de az országok maguk döntik el, kit engednek be

Telex
-
 Ma 14:05Egészség

Ez különösen fontos szempont az orosz vakcinával kapcsolatban, amelyet az Európai Gyógyszerügynökség jelenleg is vizsgál.

György István: Magyarország dupla utat tett meg az oltásban az uniós átlaghoz képest

György István: Magyarország dupla utat tett meg az oltásban az uniós átlaghoz képest  

Magyarország dupla utat tett meg az oltásban az uniós átlaghoz képest

A magyar lakosság átoltottsága duplája a legtöbb uniós országénak, ami már komoly haladást jelent a járványból kivezető úton - mondta a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára, az országos oltási munkacsoport vezetője a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján…

Elhunyt Joseph Siravo

Hatvannégy éves korában daganatos betegségben meghalt Joseph Siravo amerikai színész, producer, aki a Maffiózók című televíziós sorozatban Tony Soprano apját, Johnnyt alakította. Siravo több Broadway-darabban is játszott és legutóbb az American Crime Story: Az O. J. Simpson-ügy című sorozatban szerepelt televízióban. Vasárnap otthonában…

Az orosz és a kínai vakcinával oltottak is kaphatnak uniós védettségi igazolást

Az nem biztos, hogy ugyanazokat a jogokat kapják majd meg azok, akiket olyan vakcinával oltottak be, amit még nem engedélyezett az Európai Gyógyszerügynökség.

Magyarország dupla utat tett meg az oltásban az uniós átlaghoz képest

A magyar lakosság átoltottsága duplája a legtöbb uniós országénak, ami már komoly haladást jelent a járványból kivezető úton. Videó!

Esztergomban is próbaútra indultak az elektromos buszok

Az Esztergomban forgalomba állított Mercedes-Benz eCitaro tesztbusz kapacitása egyetlen feltöltéssel elég az egész napi folyamatos üzemhez, azaz akár 200 kilométer megtételéhez.

A keleti vakcinával beoltottakat „sem lehet megfosztani” az uniós igazolványtól

Borsod24
-
 Ma 13:06Megyei

Az uniós védettségi igazolások készülőben lévő rendszeréről hallgatták meg a jogérvényesülért felelős biztost, Didier Reynders-t az Európai Parlament állampolgári jogi, bel- és igazságügyi szakbizottságának (LIBE) vitáján., aki hangsúlyozta: “minden uniós állampolgárnak joga van uniós zöldigazolványhoz, senkit sem lehet megfosztani tőle még…

Mi a legnépszerűbb oltóanyag az uniós tagállamokban?

Index
-
 Ma 13:06Külföld

Az Európai Gyógyszerügynökség eddig 4 vakcinát hagyott jóvá.