Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Már több mint 12 ezer áldozata van a koronavírusnak Magyarországon

fmc
-
 Ma 09:09Megyei

Átlépte a 12 ezret a koronavírus halálos áldozatainak száma Magyarországon a járvány tavaly márciusi kezdete óta. Az elmúlt 24 órában Fejér megyében 33 fertőzöttet azonosítottak.

Milliószám érkezik a kínai vakcina Törökországba

A 83 milliós Törökországban már több mint 1,2 millió embert beoltottak, főként a kínai vakcinával.

A Margitszigeti Szabadtéri Színpadra érkezik a Puskás-musical

Június 17-én és 19-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon is bemutatják A Puskás – a musicalt, mely a legismertebb magyar ember, Puskás Ferenc – és minden idők egyik legnagyszerűbb futballcsapata, az Aranycsapat – történetét dolgozza fel. A darabot Galambos Attila és Szente Vajk írta, zenéjét Juhász Levente szerezte, a jelmezeket Kovács…

A világon csaknem 99,2 millió a fertőzöttek száma

A fertőzés 192 országban és régióban van jelen. A világon 99 178 504 ember fertőződött meg a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 2 219 138, a gyógyultaké 54 729 572 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem közép-európai idő szerint hétfő reggeli adatai szerint. Egy nappal korábban 98 728 154 fertőzöttet tartottak nyilván, a halálos…

Az építőipar idei teljesítménye elérheti a 4500 milliárd forintot

2022 végére a használatba adható új lakások száma elérheti a 25 ezret, a felújítások száma pedig tartósan 220-250 ezer között lehet.

Hamar kudarcba fulladt, amikor a DC a Marvel egy sikeres csapata előtt akart tisztelegni

GameStar
-
 Ma 08:59Gaming

Ambiciózus ötlet volt a Champions of Angor, de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

Újabb 6,5 millió adag kínai vakcina érkezett Törökországba

ma.hu
-
 Ma 08:58Külföld

Ankara összesen 50 millió adagot rendelt a Sinovac Biotech kínai gyógyszergyártó gyengített víruson alapuló oltóanyagából.

Koronavírus: már több mint 12 ezer magyar halt bele a fertőzésbe

Hétfőre 844 újabb magyar állampolgárnál igazolták a koronavírus-fertőzést, 56 beteg elhunyt a központi honlap szerint.

Összecsapásokat jelentettek az indiai-kínai határról, többen megsebesültek

Forrás: trt.net.trIndiai katonai források hétfői közlése szerint többen megsebesültek az indiai-kínai határon a két ország katonái között a napokban lezajlott incidensben.

Összerakta és hazavitte Mátyás király csontvázát a magyarok emberminisztere – Cseri László szerint a világ Orbániáb…

Cseri László fotóművész barátunk több alkotásával találkozhatott már olvasónk cikkeink illusztrációjaként. A művész egyedi szemszögből, tele iróniával látja Orbánia drámai valóságát.

Pogácsázós networking helyett zaj és őszinteség – Marketing COVID idején I.

A 2020-as év új kihívások elé állította a marketingszektort, a helyzet egészen egyedi és kreatív ötleteket hívott életre. De hol áll most a kommunikációs szakma? Az elmúlt év történései fényében mennyire és milyen téren változott a kreatív megoldások szerepe, a marketingtudatosság? A most induló sorozatból kiderül, hogy a most először neves…

Szarka Tamás félmillió forintot adományozott az üldözött keresztények megsegítésére

2020 őszén megszületett Szarka Tamás Kossuth-díjas zenész és zeneszerző korszakalkotó, szakrális műve, a Missa Missio, melynek CD-eladásából származó nyereségét az üldözött keresztények megsegítésére ajánlotta fel a Kossuth-díjas művész. A pénzadomány a Miniszterelnökség Üldözött Keresztények Megsegítéséért és a Hungary Helps…

A vírus idén már nem állhatja útját Gőzgombóc Fesztiválnak

Bama
-
 Ma 08:48Belföld

Ha a koronavírus szóba kerül, a maszkviselés, a kijárási korlátozások, a vendéglátók, mozik, színházak bezárása jut eszünkbe. Ezek a korlátozások nemcsak a nagy városok lakóit érintik, hanem a kisebb településeket is.