Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ténylet jön a Szuperliga, felhorkant a fél világ, Orbán Viktor is megmondja

Infostart
-
 Ma 10:23Sport

Tizenkét élklub bejelentette a labdarúgó Szuperliga létrehozását.

Olvasóink már nagyon várják a nyitást

Sonline
-
 Ma 10:06Belföld

Múlt heti szavazásunkban azt kérdeztük olvasóinktól, hogy mi hiányzik nekik legjobban a korlátozások előtti időkből.

Karácsony: tettük a dolgunkat, teszteket osztottunk szét a kerületek között

Budapest főpolgármestere a Facebookon számolt be arról az akcióról, melynek keretében a kerületekben teszteket osztottak szét az iskolanyitást megelőző hétvégén, hogy kiszűrjék a pozitív eseteket.

Ezzel a táblagéppel győzné le az Apple-t a Samsung

Habár az iPadek népszerűségét nehéz lesz megtörni, a dél-koreai techóriás mégis a cupertinóiakat szeretné legyűrni a Galaxy Tab A7-tel.

Jön A Konyhafőnök következő évada

Media1
-
 Ma 10:03Média

Hosszú évek után először kap csapatot Fördős Zé: jön a sárga csapat.

Uniós oltalmat kapott a Budaörsi őszibarack

Az Európai Bizottság április 19-én oltalom alá vette a Budaörsi őszibarack elnevezést, ezzel 67-re emelkedett az uniós oltalomban részesült magyar földrajzi árujelzők száma. A földrajzi árujelzők használata komoly gazdasági előnyt jelent a termelők számára, hiszen jelentősen növeli a termék hozzáadott értékét.

Átképzési ösztöndíj: akár ingyen is tanulhatunk programozónak

A vírushelyzet sokak számára szakmai fordulópontot is jelent: az eddigi feltételek megváltoztak, a munkavégzés talán végérvényesen átalakult. Akadtak, akik a korábbi munkahelyüket voltak kénytelenek otthagyni, míg mások egyenesen karriert váltanának a viszontagságok miatt. Nekik nyújt most kivételes lehetőséget egy ösztöndíjprogram.

Jön a szuperliga? Példátlan fenyegetés a válasz

Az UEFA, engedve a nagy klubok nyomásának, a BL megreformálására készül, csakhogy a döntés előtt Európa legjobb csapatai közül 12 jelezte, inkább maguk rendelkeznének az általuk megkeresett pénz felett és elindítják a saját szuperligájukat. Az európai foci legkomolyabb pókerjátszmája zajlik a szemünk előtt.

Immortals: Fenyx Rising - Napokon belül jön a 3. DLC

Trailert egyelőre még nem kaptunk, de néhány részlet már most kiderült a bővítményről.

Teljes biztonságban várják az alsósokat és az óvodásokat az oktatási intézmények

Hétfőn újranyitják az óvodákat és az iskolák alsótagozatos osztályait. Az intézmények már felkészültek: fertőtlenítették a helyiségeket, tantermeket. A szülők azonban ennek ellenére is dönthetnek úgy, hogy otthon tartják gyermekeiket. A távolmaradásukat az intézményvezetők engedélyezhetik – hangzott el az M1 Híradójában.

Harmincszorozza az AKKO profitját a NEO osztalék

Másfél milliárdot tesz hozzá a csoport tavalyi 50 milliós eredményéhez a leánycég.

Drasztikus áremelkedés jön Magyarországon: akár 25 százalékkal is drágulhat a hús

Hosszú válságot is okozhat a takarmányárak nagyságrendileg 30 százalékos emelkedése, amit a termelők a termékeik árában is szeretnének érvényesíteni. Azonban, egyes szektorok sincsenek könnyű helyzetben, a koronavírus-járvány pedig tovább nehezítette a körülményeket.

Jónyer István alig várta az oltást

Jónyer István, aki már betöltötte a hetvenedik életévét, nagy örömmel csatlakozott a kormány kampányához, hogy nyárra már szabadabban élhessük minden napjainkat.

Zivataros napok jönnek, kiadták a veszélyjelzést

Sok eső várható a következő napokban, de melegszik az idő, így ismét előfordulhatnak 20 fok körüli csúcsértékek – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, mely szerint a hét második felében újabb hidegfront érkezik. Hétfőn a Dunántúl nyugati és középső részein, valamint északon estig tartósan borult,…

Jön az Exatlon Hungary legnagyobb hülyesége

Az Exatlon Hungary versenyzői ezúttal az évad leghülyébb céljáért futkározhatnak.