Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 335 hír

Hiába jön a recesszió, a digitalizáción nem spórolnak a cégek

Német nyelvterületen tíz cég közül nyolc érzékelt gazdasági lassulást az elmúlt fél évben. Ennek megfelelően elindultak a takarékossági programok, ám ezek között a legritkább esetben szerepel a digitalizációra szánt költések megkurtítása – állapította meg az Ifua Horváth & Partners stuttgarti központú vezetési tanácsadó cég.

Hülye angolok, angol hülyék – Tony-Ray Jones szemén át

Index
-
  Tegnap 22:50 Színes

Úgy mutatta meg, milyen a tipikus angol vidék, hogy a humora nem sértett meg senkit, munkája mégis tökéletes szociográfiai összegzés.

Jön a dugódíj Budapesten

Napi
-
  Tegnap 22:42 Belföld

Bevezetik a dugódíjat, és öt éven belül korlátozhatják a dízelautók behajtását a budapesti belvárosba, mondta az Index szerint az RTL Híradónak adott interjújában a klímavédelemért felelős főpolgármester-helyettes, Dorosz Dávid.

Ritmuszavar után jön a stroke

Hírklikk
-
  Tegnap 20:07 Egészség

A pitvarfibrilláció (pitvarremegés) a leggyakoribb tartós szívritmuszavar, a stroke egyik legjelentősebb, kezelhető kockázati tényezője.

Dízeltilalom és dugódíjféle jön Budapesten

Öt éven belül korlátozzák a dízelautók forgalmát a főváros belvárosában. Emellett szigorítják a járművek behajtását – mondta Dorosz Dávid főpolgármester-helyettes, aki a dugódíj kifejezést elütötte. Jobb legyen a levegő minősége Budapest belvárosában, ez öt évre szóló terv, amelynek idején „felmerülhetnek olyan lépések”, amelyek a…

Kelis nosztalgiázni jön az Akváriumba

Promotions
-
  Tegnap 19:19 Zene

Kelis Rogers fellépése a 20 éve megjelent első albuma körül forog majd.

Az új veszélyek ellen jön az új gyerekvédelmi stratégia

HVG
-
  Tegnap 18:29 Belföld

Véd majd a digitális veszélyekkel szemben, de hatékonyabbá teszi az örökbefogadást is – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára a gyermekjogi világnap alkalmából.

Jön a rasszista munkáslázadás?

Másfél órán át beszélget egy filmrendező Steve Bannon-nal, Donald Trump 2016-os kampányának főnökével. Noha a radikális jobboldali publicista kisodródott a Fehér Házból, ma is trumpistának tartja magát. Szerinte az amerikai elnök szétzúzza az eddig ismert republikánus pártot, hogy helyén egy új munkáspárt épüljön. Megnéztük az American…

Változás jön a fürdőkben

Valós idejű adatgyűjtést célzó pilotprogram indul néhány magyarországi fürdőhelyen decemberben a Magyar Fürdőszövetség (MFSZ) és a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) együttműködésében - közölte az MTÜ vezérigazgató-helyettese kedden Zalakaroson.

Készülhetnek a webáruházak: jön az év végi razzia

Fokozottan ellenőrzi az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) az online áruházakat az év végi ünnepi időszakban, a kiemelt vizsgálatok már november elején elkezdődtek - mondta Cseresnyés Péter, a tárca államtitkára.

A Magyar Postának is jól jönne a mesterséges intelligencia, amelytől 10x hatékonyabb lehet az amerikai

HVG
-
  Tegnap 15:03 Infotech

A tervek szerint 2020 tavaszán kezdheti meg élesben a munkát az a rendszer, amelytől a tervek szerint tízszer hatékonyabb lesz az amerikai posta.

Év végi befektetői teendők, de miért nem jön már a nyugdíjkötvény?

MFor
-
  Tegnap 15:00 Gazdaság

A Magyar Állampapír (MÁP) Plusz megjelenése átvariálhatta a szokás szerint az év végére eső, adóoptimalizációs célú befektetői teendőket. A palettáról még hiányzik a nyugdíjkötvény, noha azt már tavasszal belengették. Csakhogy úgy tűnik, minden mindennel összefügg, így például az is befolyásoló tényező lehet, elindul-e az egyszer már…

Hiába jön a recesszió, a digitalizáción nem spórolnak a cégek

Német nyelvterületen tíz cég közül nyolc érzékelt gazdasági lassulást az elmúlt fél évben. Ennek megfelelően elindultak a takarékossági programok, ám ezek között a legritkább esetben szerepel a digitalizációra szánt költések megkurtítása.

Egerbe jönnek a kortárs keresztény rock legnagyobb világsztárjai

Heol
-
  Tegnap 14:01 Kultúra

Az „Ez az a nap!” rendezvénysorozat november 26-án állomásozik az egri Kemény Ferenc Sportcsarnokban.