Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A friss pékáru is házhoz jön - Ezekből a pékségekből rendelhetsz otthonra

Só&Bors
-
 Ma 06:30Recept

A jelenlegi vírushelyzetben rengeteg étterem, pékség, cukrászda került nehéz helyzetbe. Péksüteményre azonban mindig szükség van - ha elfogyott, akkor kivételesen ne a boltba menj le érte, hanem rendelj a pékségektől.

Hősiesen megküzdött az aligátorral az idős bácsi, hogy megmentse kiskutyája életét

Hihetetlen bátorsággal ugrott a vízbe, miután a hüllő elragadta kedvencét.

27 évig lefagyasztott embrióból született egészséges kislány

Amikor a magzat megfogant, édesanyja egyéves volt.

Akár 53 ezer cégnek is érdemes lehet jövőre kisvállalati adóra váltani

Szinte biztosan a kiva a legjobb választás ott, ahol a cégvezető már most látja, hogy jövőre a bértömeg nagyobb lesz a nyereségénél.

Paul Tudor Jones: óriási tőzsdei növekedést jósol jövőre a milliárdos üzletember

Paul Tudor Jones a világ egyik legismertebb befektetője. Az üzletember májusban jelentette be, hogy az általa kezelt 22 milliárd dolláros vagyon egy részét Bitcoinba fektette. Döntését a dollár értékének várhatóan jelentős gyengülésével magyarázta. Ki az a Paul Tudor Jones? Paul… The post Paul Tudor Jones: óriási tőzsdei növekedést jósol…

Utcán didergő kiscicát mentett meg egy rendőr Budapesten, már gazdája is lett

Az utcán didergő kiscicát mentett meg a XVIII. Kerületi Rendőrkapitányság egyik munkatársa, aki munkába menet talált rá a fagyoskodó csöppségre.

PM-államtitkár: több mint 50 ezer cégnek lehet érdemes a kisvállalati adóra (kiva) váltani

A Pénzügyminisztérium számításai szerint akár 53 ezer cégnek is érdemes lehet jövőre kisvállalati adóra (kiva) váltani, a váltással e cégek 2021-ben átlagosan csaknem 600 ezer forint adót takaríthatnak meg – tájékoztatta Izer Norbert, a Pénzügyminisztérium adóügyekért felelős államtitkár az MTI-t. December 4-én és 5-én elektronikusan 53 ezer…

Az először szülő kismamák legnagyobb félelmei

El tudom-e viselni a fájásokat? Biztosan nem lesz komplikáció? Minden rendben lesz a babával? Talán ezek a leggyakoribb félelmek szülés előtt, főként az először szülő nők esetében.

Hét évvel a halála után súlyos beteg kisfiún segít Cipő

Ripost
-
 Ma 06:00Bulvár

A Republic együttes egykori alkalmazottját olyan mélyen megérintette az SMA-beteg kisfiú, Zsombor kálváriája, hogy elhatározta, elárverezi a hét éve elhunyt Cipő egyik pólóját, a befolyt összeget pedig Zsombi gyógyulására ajánlja fel!

Hidvéghi: Politikai zsarolási kísérletről van szó

Hidvéghi Balázs a 7-es cikk szerinti eljárás folytatásáról így vélekedett: Részben érdektelen az ügy, hiszen egy politikai zsarolási kísérletről van szó, vagy elhúzódó politikai támadássorozatról.

Hadat üzent a kiskereskedelmi multiknak Lázár János: ki kell szorítani őket az országból

Nyíltan protekcionista politikát hirdetett meg Lázár János a magyar élelmiszeripar megmentése és feltámasztása érdekében. A kormánybiztos szerint az elkövetkező 10 év az utolsó esélyünk arra, hogy Magyarországon létrejöjjön az erős, önellátásra képes mezőgazdaság, a korszerű feldolgozóipar és élelmiszer-termelés. A kormány a jövőben…

Nagy változás jön az időjárásban mikulás hétvégéjén

Jelentős enyhülés várható: mikuláskor délkeleten 14-15 fok is lehet.

Magyar gyűrűs kis lile Görögországban

Berek
-
 Ma 05:39Életmód

Egy hazai jelölésű kis lilét fényképeztek le Görögországban. A madarat október végén figyelték meg a Pagaszitikósz-öbölnél (George Kouthouridis).

Halak! Fordítson egy kis pénzt az életére!

A Halaknak is meg kellene tanulnia, hogy a spórolás néha nem éri meg. Nyugodtan költsön egy kis pénzt az életére és gördülékenyebb lesz minden.

Kis Grófo a kórházi ágyán tudta meg, hogy meghalt az édesapja

Mérhetetlen tragédia érte Kis Grófot és családját. A koronavírus három hét küzdelem után legyőzte a zenész édesapját...