Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ez a térkép nagyon jól fog jönni a tengerszint-emelkedés kiszámításához

HVG
-
  Ma 10:03 Infotech

A gleccserek felét törmelék borítja világszerte. A svájci Erdő, Hó- és Tájkutatási Szövetségi Intézet (WSL) első alkalommal vizsgálta meg műholdak segítségével, milyen mértékben fedi kőtörmelék a gleccsereket.

A Harag Napja Libanonban: megbukott a kormány, jön a káosz

Origo
-
  Ma 08:59 Külföld

A bejrúti robbanás miatt feldühödött tömeg elfoglalta a külügyminisztériumot, a miniszterelnök előrehozott választást

A Bitcoin majdnem olyan sikeres, mint a Bank of America

Kriptoworld
-
  Ma 08:46 Gazdaság

Miközben a kriptoárak tovább növekednek, a Bitcoin piaci összértéke majdnem megegyezik a Bank of America vállalatáéval. A Bitcoinba befektetett összes spekulatív tőke jelenleg csupán néhány milliárd dollárral kevesebb, mint a

Megjelent az utolsó Android 11 béta, hamarosan jön a végleges kiadás

NapiDroid
-
  Ma 08:19 Mobiltech

Ahogy az várható volt, megérkezett az Android 11 harmadik béta verziója, ami egyben az utolsó is lesz. Ha minden jól megy, akkor ezt már a végleges kiadás követi egy hónap múlva. Az új Android nyilvános tesztelése a fejlesztői előzetes (Developer Preview) kiadásokkal kezdődött, amiből összesen négy darab volt, utánuk pedig elindult a béta…

Digitális pénzügyekkel foglalkozó kutatóintézet jön létre Szingapúrban

BitcoinBázis
-
  Ma 07:32 Gazdaság

Új kutatóközpontot hoznak létre Szingapúrban a digitális pénzügyekkel kapcsolatos kutatások, vállalakozások és az oktatás elősegítésére. A 2020 végén felálló intézettől

Megújult a belvárosi orgona

Ajkai Szó
-
  Ma 07:25 Megyei

Vannak titokzatos hangszerek, amelyek nehezen tárulkoznak ki az átlagember számára. Ilyen az orgona is, amely

Alattomosabb bántás a lelki terror – Magvas Zoltán mentálhigiénikussal beszélgettünk a bezártság nehézségeiről

Veol
-
  Ma 07:00 Megyei

Az ember életében bármiféle változás a mentális egyensúlyi állapot megrendüléséhez vezethet, amely az élet több területén jelentkezhet.

Előremenekülő cégvezetők - lesznek, akik jól jönnek ki a válságból?

MFor
-
  Ma 05:59 Gazdaság

Számos olyan iparág volt, amelyet a koronavírus-járvány nem érintett közvetlenül, ám ezek is szembesültek kihívásokkal: a megváltozott helyzet mindenki számára új lehetőségeket kínál. Aki most képes megragadni ezeket, az nyertesként kerülhet ki a küzdelemből.

Death Come True: mikor jön PlayStation 4-re?

theGeek
-
  Tegnap 23:34 Gaming

A Death Come True eddig nem rendelkezett PlayStation 4-es megjelenési dátummal. Most pótolta ezt a lemaradását. Korábban már írtunk a játékról, ami először június 25-én jelent meg a Nintendo Switchen, iOS-en és Androidon (csak digitálisan, így eShopon, App Store-on és Google Playen kell keresni), majd július 17-én Steamen is kijött,…

Visszatérés a sporthoz – sérülés után

Szimpatika
-
  Tegnap 22:05 Életmód

Sportsérülés mindenkivel előfordulhat, azonban csak a rövid távon gondolkozók vágnak bele túl gyorsan ismét az edzésmunkába.

Jön az első hazai meccs, a Honvédot fogadja a Kte

Vasárnap 19:00-kor első hazai meccsét vívja a szezonban a Kte Hufbau. A csapat ellenfele a Budapest Honvéd második csapata lesz a Széktói Stadionban. 

Gyors és biztonságos közlekedési összeköttetés jön létre Győr és Pápa között

Közel másfél évtizedes háttérmunkát követően ősszel végre elindulhat a 83-as főút Pápát Győrrel összekötő szakaszán az új nyomvonalú, kétszer kétsávos autópálya 132 milliárd forintos kiépítése.

A Posta Biztosító csinálta meg a magyar Revolutot? Így néz ki a bankkártya

Portfolio
-
  Tegnap 19:30 Gazdaság

Bankkártyát bocsát ki a Posta Biztosító. A kártya a biztosító Hello nevű insurtech márkájának részeként kerül a piacra, biztosítási szolgáltatások mellett kedvező átváltási árfolyamot is ígér.

Oroszország visszatérne a Vénuszra

A Vénusz "mindig is orosz bolygó volt" - mondta Rogozin a RIA Novosztyi orosz hírügynökségnek adott interjújában. A Szovjetunió volt az egyetlen nemzet, amelynek szondái a Vénusz felszínén landoltak. Hozzátette, úgy véli, "a Vénusz sokkal érdekesebb, mint a Mars", a bolygó tanulmányozása segíthet a kutatóknak megérteni, hogyan kell kezelni…