Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 236 hír

Az immunizáció folytonosságát ígérték

A Szerb Katonaság kötelékében szolgálókra is kiterjesztették a vakcinációt (Fotó: Beta)Az érdemi tömeges immunizáció kezdetének meghatározó jellegét hangsúlyozta Aleksandar Vučić államfő az államvezetés és a vakcinációs operatív testület ülését követően.

A spanyol, brazil, lengyel trió vár ránk a vb középdöntőjében

A mérkőzések sorrendje a ma esti németek elleni mérkőzéstől függ.

Exatlon: Franciska büntetést ígér a kihívóknak

Liner
-
 Ma 20:00Divat

Nem a legszebb „ajándékot” találta Franciska Ricsi szobájában, és azt mondta, hogy ebből büntetés lesz a következő játéknapon.

Koronavírus: Lengyelországban eddig több mint félmillió embert oltottak be

Lengyelországban több mint félmillió embert oltottak be keddig - közölte Wojciech Andrusiewicz, a lengyel egészségügyi minisztérium szóvivője. A tárca szerint jelenleg lassul a járvány, maradnak viszont a korlátozó intézkedések - írja az MTI.

7537 milliárd forint az ígéret

Am, Nak, Magosz közös tájékoztató.

Biztatóan formálódik a csapatszerkezet, ígéretes tavasz előtt a Kfc

Kalohírek
-
 Ma 17:17Foci

A Kiskunfélegyházi HTK elleni idegenbeli döntetlen után, ezúttal Sükösdön már nyert a Kohány bandérium, a tavaszra hangolódás jegyében.

Lengyelországban eddig több mint félmillió embert oltottak be

Lengyelországban több mint félmillió embert oltottak be keddig.

40%-al drágább  a Coca Cola Lengyelországban

FüHü
-
 Ma 15:30Vélemény

Ha whisky-colat rendelsz, akkor abban az alkohol az olcsóbb mint cola – ezzel viccelnek Lengyelországban amióta felemelték a cukros italok árát  2021 első napjaiban – számol be a Politico. A  polgárok többsége csak azt látja: így akarnak pénzt kihúzni a zsebéből a pandémia idején még több pénzt. A miniszterelnök a Facebookon válaszolt a…

Lengyelországban már több mint félmillió embert oltottak be a koronavírus ellen

Lengyelországban több mint félmillió embert oltottak be keddig - közölte Wojciech Andrusiewicz, a lengyel egészségügyi minisztérium szóvivője. A tárca szerint jelenleg lassul a járvány, maradnak viszont a korlátozó intézkedések.

Kézi-vb: Ancsin Gábor 120 százalékot ígér a németek ellen

A magyar férfi kézilabda-válogatott számára kedd este a csoportelsőség lesz a tét Németország ellen az egyiptomi világbajnokságon. Az átlövő Ancsin Gábor szerint nem szabad a középdöntővel foglalkozni és számolgatni, a németek ellen a maximumot kell nyújtani.

Több mint félmillió embert beoltottak eddig Lengyelországban

Jelenleg lassul a járvány, maradnak viszont a korlátozó intézkedések.

Lengyelországban eddig több mint félmillió embert oltottak be

A járvány lassul, viszont maradnak a korlátozó intézkedések.

Koronavírus - Lengyelországban eddig több mint félmillió embert oltottak be

Lengyelországban több mint félmillió embert oltottak be keddig - közölte Wojciech Andrusiewicz, a lengyel egészségügyi minisztérium szóvivője. A tárca szerint jelenleg lassul a járvány, maradnak viszont a korlátozó intézkedések.

Lengyel–brit vita alakult ki egy kómába esett lengyel férfi miatt

A brit orvosok lekapcsolták a férfit a mesterséges táplálásról, de a brit bíróság nem engedélyezi a Lengyelországba szállítását.