Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 364 hír

Áder: jól kezeltük a járványt

Magyarország és Szlovénia a lakosságszámához viszonyítva a legjobban teljesítők közé tartozik az Európai Unióban a koronavírus-járvány kezelésében, mind a megbetegedések, mind az elhalálozások alacsony száma alapján – mondta Áder János köztársasági elnök csütörtökön Budapesten. A köztársasági elnök előzőleg…

Két ország, amely jól kezelte a járványt

Magyarország és Szlovénia a lakosság számához viszonyítva a legjobban teljesítők közé tartozik az Európai Unióban a koronavírus-járvány kezelésében, mind a megbetegedések, mind az elhalálozások alacsony száma alapján – mondta Áder János köztársasági elnök csütörtökön Budapesten.

Jól halad a borsi kastély felújítása - Képgalériával

ma7.sk
-
  Tegnap 20:12 Határtalan

Magyarország kormánya jelentős anyagi forrásokkal támogatja a műemlékvédelem alá eső épületek megújítását határon belül és kívül egyaránt. Így kerülhetett sor a borsi kastély teljes rekonstrukciójára is, amely a magyar történelem egyik meghatározó helyszíne, hiszen 1676. március 27-én a nagyságos fejedelem, II.Rákóczi…

Először merészkedett ki a karanténból Angelina Jolie

Ripost
-
  Tegnap 20:00 Bulvár

Az Oscar-díjas színésznő komolyan veszi a koronavírus elleni védekezés szabályait.

Guller Zoltán: Már látható a hazai turizmus újraindulása

Turizmus.com
-
  Tegnap 20:00 Utazás

Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója is részt vett a Gazdaságvédelmi Operatív Törzs csütörtöki sajtótájékoztatóján, ahol kiemelte, látható a fellendülés a hazai turizmusban.

Hiánypótló kezdeményezésként segíti a hazai ökoszisztémát a Startup Hungary

StartUP!
-
  Tegnap 19:30 Cégvilág

Tudásbázis, érdekképviselet, közösség és tájékozódási pont lesz a hazai startup szektor számára a Startup Hungary, melyet a magyarországi ökoszisztéma ismert és nemzetközi szinten bizonyított szereplői alapítottak. Most először fogalmazta meg a közös szándékot egyszerre 12 startup alapító valamint a Google Magyarország, az Ivsz és a…

Áder: jól kezeltük a járványt

Magyarország és Szlovénia a lakosságszámához viszonyítva a legjobban teljesítők közé tartozik az Európai Unióban a koronavírus-járvány kezelésében, mind a megbetegedések, mind az elhalálozások alacsony száma alapján - mondta Áder János köztársasági elnök csütörtökön Budapesten.

Hazai sztárok mesélnek az internetes zaklatásról az Unicef közelgő talkshow-jában

Blikk
-
  Tegnap 18:36 Bulvár

Több hazai híresség vesz részt az UNICEF talkshow-jában, amely a netes bántalmazásról szól majd.

Még a végén kiderül, hogy tulajdonképpen jól járnak a kisadózó vállalkozások

Privátbankár
-
  Tegnap 18:22 Gazdaság

Parragh László és Varga Mihály együtt érveltek a kata szigorítása mellett.

Jól indult Donald Trump napja

Kedvező munkanélküliségi adatokat hozott a csütörtök Amerikában, az elnök erről rögtön sajtótájékoztatót is tartott.

Áder: jól kezeltük a járványt

Magyarország és Szlovénia a lakosságszámához viszonyítva a legjobban teljesítők közé tartozik az Európai Unióban a koronavírus-járvány kezelésében, mind a megbetegedések, mind az elhalálozások alacsony száma alapján - mondta Áder János köztársasági elnök csütörtökön Budapesten.

Áder: Jól kezeltük a járványt

Ezt alátámasztja mind a megbetegedések, mind az elhalálozások alacsony száma – mondta a köztársasági elnök, miután megbeszélést folytatott szlovén kollégájával.

Tenisz: itt a hazai szövetség tisztújító közgyűlésének új időpontja

NSO
-
  Tegnap 17:46 SportJárványTenisz

Csütörtökön kiderült, hogy a járványügyi intézkedések miatt a Magyar Teniszszövetség június 12-én elmaradt tisztújító közgyűlését július 27-én, hétfőn 14 órától tartják meg.

Nem elég, hogy kiesett, még jól meg is büntették a Debrecent

Szektorbezárást és súlyos pénzbüntetést kapott az élvonalból kiesett DVSC a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottságától csütörtökön. Az MLSZ honlapján közzétett indoklás szerint a testület összevont eljárásban vizsgálta a klub Diósgyőr és Paks elleni hazai mérkőzésén történteket. A debrecenieket rendkívül súlyos szurkolói…