Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Vérellátó: a véradások a veszélyhelyzet alatt is folyamatosak

A járványhelyzet miatt az ünnepnapon online formában teszik közzé a 69 idei díjazott névsorát és rövid méltatását - írták.     November 27. a Magyar Vöröskereszt kezdeményezésére 1988 óta a véradók napja Magyarországon. Sokszoros véradók, több éve a véradásszervezésben tevékenykedők, véradóbarát munkahelyek, valamint a…

Megállíthatatlanul nő az elektromos autók népszerűsége

A vírus sem talál fogást az elektromos autók népszerűségén. A teljes anyag Megállíthatatlanul nő az elektromos autók népszerűsége címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Zsolt.

Ismét háromszáz fölé ugrott megyénkben az új fertőzöttek száma

A koronavirus.gov.hu péntek reggeli adatai szerint háromszázhuszonöt főt regisztráltak egy nap alatt Jász-Nagykun-Szolnok megyében.

Még idén közel 10.000 fővel csökkenti létszámát az IBM Európában, Magyarország is érintett

Into
-
 Ma 09:51Infotech

A napi.hu-n megjelent korábbi cikk szerint Németországban 2300 fővel szeretné az IBM csökkenteni idén a létszámot, viszont a Bloomberg szerint egész Európára vetítve 10.000 fővel kell számolni.A portál szerint elsősorban az Egyesült Királyság és német munkavállalók esetében óriási lesz a létszámcsökkentés.

Novák Katalin: Patrióta megközelítés nélkül nem lehetünk sikeresek

Patrióta, a nemzeti érdekeket és értékeket a középpontba helyező megközelítés nélkül nem lehetünk sikeresek – írta a családokért felelős tárca nélküli miniszter pénteken a Facebook-oldalán.

Megkezdődött a NASA megrakétájának összeszerelése

Qubit
-
 Ma 09:50Tudomány

A Space Launch System már jövőre elvégezheti a szűzrepülést, de a holdraszállásra 2024-ig kell várni.

Bajor Lili 20 kilót fogyott: így megváltozott Bajor Imre 25 éves lánya

Bajor Lili számára 2020 a külső és belső megújulás éve volt.

Meghalt 135 beteg, 6393-mal nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon

Meghalt 135, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 6393 magyar

Még december előtt megérint minket a tél szele

Téliesebbre fordul az idő az ősz utolsó hétvégéjén: ónos szitálásra, havazásra is készülni kell, és hajnalban ismét komolyabb mínuszok lehetnek – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből. A jövő héten is folytatódik a télies jellegű idő.

Második hullám: drámai statisztika, újabb tízezrek vesztették el az állásukat- itt vannak a részletek

Októberben a foglalkoztatottak havi létszáma 4 millió 451 ezer fő volt, 31 ezerrel kevesebb, mint az előző hónapban, derült ki a KSH adataiból. Két hónap alatt, júliushoz képest több mint 60 ezer fős a visszaesés. A koronavírus-járvány második hullámában a foglalkoztatás újra csökkenésnek indult- írja a portfolio.hu gazdasági szakportál Egy hónap a

Mégsem Dortmundban fogadja a Liverpoolt a Midtjylland

Mégsem kerül sor Klopp különleges visszatérésére.

Meghalt 135 beteg, 6393-mal nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon

Meghalt 135, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 6393 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést - közölte a koronavirus.gov.hu pénteken.

A Scooter megcsinálta az irodisták bulihimnuszát, ráadásul Timmy Trumpettel

Promotions
-
 Ma 09:43Zene

Szokás szerint megint kaptunk egy bitang zenét a Scootertől, ami ad egy kis löketet, hogy kibírjuk az év maradék részét.

Brutális számok jöttek: meghalt 135 beteg, 6393-mal több fertőzött

Meghalt 135, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 6393 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést – közölte a koronavirus.gov.hu pénteken.

A fideszes önkormányzatok sem bírják a sarcot: brutálisan megemelik a buszjegy árakat

Porga Gyula, Veszprém fideszes polgármestere a csütörtökön megtartott e-közülésen bejelentette, hogy az önkormányzat cégénél, a V-Busz Veszprémi Közlekedési Kft.-nél áremelést terveznek, írja a 24.hu. Az