Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Így változott megyénként a koronavírus-fertőzöttek száma szerdára – 11.25.

Liner
-
 Ma 22:54Életmód

Ismét jelentős mértékben emelkedett a hazánkban regisztrált COVID-19 fertőzöttek és áldozatok száma, ami annak a jele, hogy a koronavírus-járvány intenzitása továbbra sem csillapodott.

Illegális migránst fogtak el a rendőrök Győr-Moson-Sopron megyében

Illegális migránst fogtak el a rendőrök Győr-Moson-Sopron megyében Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 25., sze - 22:16 Lakossági bejelentés alapján ellenőriztek egy külföldit a rendőrök Sopronban, aki magyarországi jogszerű tartózkodását nem tudta igazolni.

Vírusválság: így akár még jól is kijöhet belőle a magyar gazdaság

A koronavírusválságot követő évtizedben a magyar gazdaságban jelentős növekedési potenciál van, amelynek eléréséhez egyes hazai vállalatoknak regionálisan, sőt európai szinten is számottevő pozíciókra kell szert tenniük - állítja

Játék a fizetésekkel – Nem is hinnénk, milyen jól élünk!

Noha az előrejelzésekkel szemben kétévnyi csúszással, de tavaly mégiscsak elértük Szerbiában az ötszáz eurós nettó átlagos jövedelmet. A következő öt esztendőben pedig Aleksandar Vučić államfő

Nézegess csodás ünnepi sminkeket, amik a maszk mellett is jól mutatnak!

Joy
-
 Ma 20:20Divat

Attól még, hogy idén maszk takarja a fél arcunkat, a sminkelés még nem tilos, sőt, kifejezetten feldobja az ünnepi készülédést. Mutatunk most pár csodás sminket, amik az arcmaszk mellett is remekül festenek!

A világhálóra költözve gyűjtik az adományokat a megyei civilek

A járványhelyzet miatt rendhagyó módon, a világhálóra, az online térbe költözve gyűjtenek adományokat a civil szervezetek a karácsony előtti időszakban.

Több megyei diák a dobogó legtetejére állhatott a robotikaversenyen

Baon
-
 Ma 19:40Belföld

Kecskeméti bányais és kiskunhalasi sziládys siker is született a közelmúltban lezajlott XI. Robotprogramozó országos csapatverseny döntőjében.

Meghalt a Fejér Megyei Hírlap volt újságírója, akit a meghekkelt Orbán-interjú miatt rúgtak ki

Klecska Ernő 57 évet élt, a kirúgására ürügyet szolgáltató interjúhamisításhoz nem volt köze, az ügyben pert is nyert a Mediaworks ellen.

Koronavírusos lett az Rmdsz Hunyad megyei parlamenti képviselőjelöltje

Széll Lőrinc elkülönítésbe vonul és online kampányol.

Az Erős Pista szaloncukor tavaly is jól fogyott, bevetetik a szupererős Haragos Pistát

Karácsonyi hiánycikké vált tavaly az Erős Pistás szaloncukor. Az óriási érdeklődést látva a kecskeméti Univer Product az idén már piacra is dobta. Újdonságként a lágyan csípős szaloncukrok mellé sokkal karakteresebb Haragos Pista változatot is kínál. Így a bátrabbak kipróbálhatják, milyen az, amikor Erős Pista extra csípős rokonával beveti a…

E-sport versenyt szervez a Maros Megyei Diáktanács

Online vetélkedőt szervez a Maros Megyei Diáktanács (MDT), ahol a fiatalok többek között a Counter Strike: Global Offensive játékban mérhetik össze tudásukat. 

Átadták Csongrád-Csanád megye fejlesztett töltéseit

Javult az Alsó-Tisza-völgy árvízvédelmi helyzete, csökkent az árterek elöntésének veszélye, és várhatóan mérséklődnek az árvízvédekezés költségei azoknak a fejlesztéseknek köszönhetően, melyek 12 milliárd forintból, uniós támogatással valósultak meg a Dél-Alföldön.

Bogarak másztak a lisztben egy Csongrád megyei sütőüzemben

Penészes falak, koszos gépek, bogarak a lisztben. Ilyen körülményeket találtak az élelmiszerellenőrök egy Csongrád megyei sütőüzemben. A cégnek saját boltja volt, és legalább 70-80 helyre szállították termékeiket, közintézményekbe is. Az üzemet azonnal bezáratták. Milliós bírságra számíthatnak.

Kutatók éjszakája – A tudomány házhoz megy

A Kutatók éjszakája idén az online térbe költözik. A szervező intézmények több száz, többek között agrártudományi, bölcsészettudományi, hittudományi, társadalomtudományi, orvoslással vagy kultúrával kapcsolatos előadással, kísérletekkel, beszélgetéssel várnak minden korosztályt november 27–28-án.