Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 306 hír

Jólelkű kislányok voltak, akik hagyták megverni magukat

Szon
-
 Tegnap 20:51Sport

Bakó Botond az érzelmeket hiányolta csapatából.

Tanuljunk meg jól főzni a konyha négy elemével – 3. fejezet: a Savak

Nosalty
-
 Tegnap 20:18Recept

A só és a zsiradékok után fejest ugrunk a savak szövevényes világba. Bár sokszor ízügyileg a háttérben maradnak, nemes küldetésük van: egyensúlyt képviselnek az ízkavalkádban. Itthon talán kevésbé állunk tudatosan a savakhoz, pedig sok fogásunk alapelemei. Négyrészes sorozatunk harmadik fejezete következik.

Google Stadia: köszöni szépen, jól van

theGeek
-
 Tegnap 18:59Gaming

A Google Stadia produktmarketinges vezetője szerint a streamelő szolgáltatásuk nem nagyon tervezi, hogy elvérezzen. Pedig lenne miért: a Stadia Games & Entertainment, ami a Google belsős fejlesztő stúdiója lett volna, már be is zárták, és az ex-Ubisoft, ex-EA Motive Jade Raymond (aki a SG&E-t vezette) szintén távozott, hogy a Sony Interactive…

Ezzel mindenki jól jár – rendhagyó javaslattal állt elő Dobrev Klára

“Mindenkinek jár a gyógyulás, de hogy Orbán Viktor is értse: az egészség nem lehet üzlet!” – írja közleményében Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltje. A

Magyarország és Szerbia még mindig jól áll az oltásban, a régió államai lassan követik őket

Azonnali
-
 Tegnap 18:10Vélemény

Magyarország még mindig EU-első a beadott vakcinák számát illetően, Románia durván lemaradt és ezen még Drakula sem fog segíteni. Kelet-Közép-Európa többi államában jól halad az oltás, a legrosszabb helyzetben még mindig Ukrajna van. Akiknek van, azoknak jó hír viszont, hogy több szomszédos országba már a magyar plasztikkártyával is…

Magyarország igen jól áll az átoltottság szempontjából

Kijelentette, hogy Magyarország igen jól áll az átoltottság szempontjából, de a 4,5 millió immunizált ember még nem elég ahhoz, hogy "nyugodtan hátradőljünk".

Hat szokás a könnyen barátkozó emberektől, ami nekünk is jól jöhet

ridikul.hu
-
 Tegnap 17:17Életmód

Vannak emberek, akik olyan természetesen, magától értetődően barátkoznak, mint ahogy levegőt vesznek. Nem kell erőlködniük, egyszerűen nyitottak, és megtalálják a közös hangot bárkivel csupán néhány perc alatt.

Jókor volt jó helyen: Kurucz lesipuskás gólja döntött '86-ban a Haladás ellen

Haon
-
 Tegnap 16:13Sport

Összefoglalók a Debrecen és a Szombathely néhány régebbi párharcáról.

Szlávik úgy látja, a 16-18 évesek oltási kedve jó irányba halad

A Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezető főorvosa úgy véli, a 16-18 éves korosztály oltási hajlandósága emelkedő tendenciát mutat, mely rendkívül kedvező a járványhelyzetre nézve, hiszen ezzel ők is részesei lesznek az "össznépi védettségnek".

Az esetszám és a kórházi ellátásra szorulók száma is csökkent Hargita megyében

Székelyhon
-
 Tegnap 14:15Határtalan

Ismét tíz alá csökkent az új fertőzések száma szombaton Hargita megyében, halálesetek viszont az elmúlt 24 órában is történtek a térségben. A kórházban ápoltak száma szintén csökkent.

Angelina Jolie elárulta, miért mondott először nemet a Tomb Raiderre és végül miért gondolta meg magát

IGN
-
 Tegnap 13:39Film

A színésznő legújabb filmje, a Taylor Sheridan által rendezett Akik az életemre törnek kapcsán adott interjút a Collidernek, a beszélgetés alatt pedig szóba került a 2001-es videojáték-adaptáció is.

Kásler szerint, a kormány jól döntött a kínai vakcina alkalmazásakor

Itthon 8 vizsgálatot végezett el a Nemzeti Népegészségügyi Központ, és miután rendben találták a vakcinát nem volt vitás: a Sinopharm megfelelő.

A nyitás miatt sokan fogynának, jól megy a diétákkal foglalkozó vállalkozásoknak

G7
-
 Tegnap 12:45Életmód

A lezárások feloldása sokaknak alkalmat jelent az otthonlét során felszedett túlsúly leadására.

Sokan nem tartják jól a háziállataikat

Index
-
 Tegnap 12:32Gazdaság

Május 15. a felelős állattartás napja.

Kásler: a magyar kormány jól döntött, hogy elkezdte a Sinopharm-vakcina alkalmazását

A miniszter elmondta: az elmúlt év végén magyar szakemberek utaztak a gyártás színhelyére Kínába és Oroszországba, hogy a helyszínen ellenőrizzék a gyártási folyamatokat, ezt követően átnézve a dokumentációt mindent rendben találtak. A tárcavezető hozzátette: ez után még 8 vizsgálatot végeztek el a Nemzeti Népegészségügyi Központ…