Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 374 hír

Nemzetközi befektetők is támogatják a kormány zöld programját

A 1,5 milliárd euró értékben kibocsátott, 15 éves futamidejű kötvényekből befolyó források kizárólag „zöld” beruházásokra használhatók fel.

Perkátán adtak és kaptak is

Feol
-
  Ma 07:25 Megyei

Sűrűre sikerült a pünkösdi hétvége Perkáta településén – csupa jó tett övezte az ünnepet.

Trianon: magyar trauma, román paranoia – Bakk Miklós a Mandinernek

Mandiner
-
  Ma 07:18 Vélemény

Fokozott feszültség van a román közvéleményben a 100. évforduló közeledtével, amit a barátságtalan román politikai intézkedések is mutatnak – mondja Bakk Miklós lapunknak. A kolozsvári politológus szerint a románok „magyar problémája” abból adódik, hogy Trianon után a határon túli nemzetrészek kitartanak politikai igényeik mellett,…

Nemzetközi porondra lépnek

Lokál
-
  Ma 06:50 Bulvár

Angol nyelven is meghallgathatjuk mostantól az Európa 2020 című slágert. Nagy Szilárd és Ragány Misa szerzőtársaikkal az idén tavasszal Európában, így hazánkban is kialakult helyzetre szerettek volna reflektálni a nagysikerű Varga Miklós-Varga Mihály dal feldolgozásával. A szerzemény azonban minden képzeletet felülmúló sikereket ért el,…

Leesett a taxisok álla, olyan ajándékot kaptak

Vezess
-
  Ma 06:47 Autó-motor

Soha nem látott ajándékot kaptak a taxisok a kormánytól a villanyautó-vásárlási támogatás rájuk eső részével. Egy konkrét példa: a köznépnek állami támogatással 12,5 millió forintért kínált, nagyaksis Kia e-Nirót ők már 5,8 millióért hazavihetik.

30 százalékos béremelést ígért a kormány, a szakszervezetek szerint jó, ha 20 százalékot kaptak

Meglepődtek a szakképzésben dolgozók, amikor átvették szerződéstervezetüket.

Nagy az érdeklődés Magyarország első nemzetközi zöld kötvényének kibocsátása iránt

Kimagasló, több mint ötszörös volt a befektetői érdeklődés Magyarország első nemzetközi zöld kötvényei iránt, a jelentős túljegyzésnek köszönhetően a kötvényeket az eredeti árindikációnál (midswap + 240 bázispont) 50 bázisponttal szűkebben sikerült árazni - közölte az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) kedden az MTI-vel.

Észtországban és Szamoán indult újra a nemzetközi kosárlabdaélet

Észtországban és Szamoán indult újra a nemzetközi kosárlabdaélet a koronavírus-járvány közepette bevezetett enyhítések nyomán.

Nemzetközi zöld kötvényből is finanszírozza magát az állam

Magyarország az Európai Unióban az elsők között bocsátott ki zöld kötvényt – jelentette be Varga Mihály a Facebookra feltöltött videójában. A befolyt összeget a központi költségvetés egyes zöld kiadásainak finanszírozására és refinanszírozására használják majd.

Nagy fájdalmai lehetnek: mankó nélkül nem tud járni Madonna

Blikk
-
  Tegnap 21:30 Bulvár

Madonna még mindig küzd a turnéján elszenvedett sérüléseivel.

A nemzetközi befektetőknek is bejön a magyar zöld program

888.hu
-
  Tegnap 21:15 Vélemény

Elkötelezettek vagyunk a környezetvédelem iránt.

Új videóval pillanthatunk a Marvel's Iron Man VR kulisszái mögé

GameStar
-
  Tegnap 21:03 Gaming

Végre vethetünk egy futó pillantást Pepper Pottsra és Nick Fury-ra is.

Több mint ötszörös volt az érdeklődés Magyarország első nemzetközi zöld kötvényének kibocsátása iránt

Kimagasló, több mint ötszörös volt a befektetői érdeklődés Magyarország első nemzetközi zöld kötvényei iránt, a jelentős túljegyzésnek köszönhetően a kötvényeket az eredeti árindikációnál (midswap + 240 bázispont) 50 bázisponttal szűkebben sikerült árazni - közölte az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) kedden az MTI-vel.

Követték a rendőri utasításokat, ezek után könnygázt kaptak az arcukba a saját boltjukban

444.hu
-
  Tegnap 21:00 Külföld

A Vice News elkapott egy jelenetet Minneapolisban, ami ugyan nem végződik tragédiával, mégis egészen drámaian mutatja meg, mi történik most Amerikában.

Maszkot sem kaptak és a fürdőszobán is osztozniuk kellett: órákig egy koronavírusos beteg mellé fektették ezt a nőt a J…

Órákig feküdhetett egy 27 éves vecsési nő egy koronavírussal fertőzött beteg mellett a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház sebészetén. Ő maga nem volt koronavírusos, hasfájásos panaszokkal kezelték.