Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

ÁFA 2021 - adózási változások az ÁFA-ban 2021-ben

Milyen változásokra kell felkészülni 2021-ben az ÁFA adózásban? Cikkünkben összefoglaltuk a 2021-re ismert ÁFA-t érintő módosításokat, szabályokat.

Így változott megyénként a koronavírus-fertőzöttek száma szombatra – 11.28.

Liner
-
 Tegnap 22:25Életmód

Ismét jelentős mértékben emelkedett a hazánkban regisztrált COVID-19 fertőzöttek és áldozatok száma, ami annak a jele, hogy a koronavírus-járvány intenzitása továbbra sem csillapodott.

Menet közben vált le két kocsi a MÁV egyik személyvonatáról

Elhagyta két kocsiját egy vonat a lajosmizsei vonalon – írta meg először egy vasúti közlekedéssel foglalkozó blog. Az eset még szerdán történt, az RTL Híradónak nyilatkozott egy utas, aki azt mondta, egy órát vesztegeltek a nyílt pályán, és közben senki nem mondott nekik semmit. Féltek, hogy egy másik vonat beléjük ütközhet. Az utas szerint a…

Elképesztő változás: Rá sem ismerni Ördög Nórára

Ripost
-
 Tegnap 20:30Bulvár

A Dancing with the Stars élő show-jában mutatta meg új külsejét.

16 év alatt ennyit változott Jennifer Garner

NLC
-
 Tegnap 18:34Bulvár

Belegondoltál már, hogy mennyit változhattak a Hírtelen 30 szereplői? Bármilyen hihetetlen, de a gyerekszereplők már régen fel is nőttek! Mutatjuk, ki, hogy néz ki napjainkban.

Ferenc pápa üzenete: ismerjük fel a változást

NLC
-
 Tegnap 17:49Életmód

Vagy rájövünk, hogy együtt kell dolgoznunk, vagy krízis krízist fog követni. Ferenc pápa könyvét nem csak vallásosoknak ajánlják, sőt!

Változnak a kötelező jótállás szabályai

A kötelező jótállásra vonatkozó új szabályok azt szolgálják, hogy a vevő a lehető legkevesebb hátrányt szenvedje el elromlott terméke miatt. A jövő évtől alkalmazandó rendelkezések egyértelműsítik, hogy a szavatossági, jótállási igények érvényesítése nem köthető az eredeti csomagolás meglétéhez.

Kétmillió dollárért kínálják megvételre Maradona mezét, amiben igazi legendává vált

Ekkor szerezte azt a gólját, ami kitörölhetetlen nyomot hagyott a futballtörténelemben.

Immortals Fenyx Rising: Egy videóban összehasonlították a PS5-ös és a Switches változatot, ami nem túl igazságos

Végletek között. A Ubisoft hamarosan megjelenő akció-kalandjátékának két olyan verzióját állították egymás mellé, melyek között elég látványosak a különbségek.

Kedvező változások a kötelező jótállás szabályaiban

2021. január 1-jtől jóval szigorúbb szabályok vonatkoznak a köteelző jótállásra vonatkozóan, ugyani az ezt szabályozó kormányrendelet módosításra kertült.

4+1 példa a mesterséges intelligenciára, ami a filmekből valósággá vált

Számos, a maga idejében sci-finek tűnő, filmekben megálmodott technológia ma már a mindennapi életünk része, köszönhetően a mesterséges intelligenciának. A valósággá vált fikciókat a november 30-án, 18 órától online, ingyenesen megtekinthető Future Talks powered by MVM talk show apropóján tekintettük át. Az eseményen Neil de Grasse…

Változások a jótállás szabályaiban

A kötelező jótállásra vonatkozó új szabályok azt szolgálják, hogy a vevő a lehető legkevesebb hátrányt szenvedje el elromlott terméke miatt. A jövő évtől alkalmazandó rendelkezések egyértelműsítik, hogy a szavatossági, jótállási igények érvényesítése nem köthető az eredeti csomagolás meglétéhez - közölte az Innovációs és Technológiai…

Tömegek váltanak elektronikus számlafizetésre a járvány miatt

Baon
-
 Tegnap 15:00Infotech

Novemberben ismét megrohamozták a Díjnetet: az átlagos duplájára ugrott a regisztrációk száma.

Egyre kevesebb a dízelautó az utakon: hogyan érdemes váltani, ha cserére kerül a sor?

MFor
-
 Tegnap 14:51Pénzügy

Évről évre csökken a dízelautók száma az utakon, kis túlzással ma már csak minden ötödik járműbe tankolnak gázolajat a gépjárművezetők Magyarországon - vagyis egyre többen váltanak a benzines vagy elektromos megoldásokra. A Bank360 pénzügyi szakportál elemzői azoknak segítenek eligazodni a pénzügyi kérdésekben, akik éppen…