Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 237 hír

Környezetbarát és gazdaságos: megérkezett a Volánbuszhoz az első elektromos jármű

Ünnepélyes keretek között vehette át az első, saját tulajdonú, tisztán elektromos meghajtású autóbuszát a Volánbusz. A BYD K9 típusú, zöld technológiával hajtott autóbusz Komárom és Komárno közötti helyi közlekedésben teljesít szolgálatot, megkönnyítve az utasok számára a közszolgáltatások, munkahelyek és a turisztikai desztinációk…

Dzsudzsák Balázs nemcsak játékos, hanem tulajdonos is lesz Debrecenben?

Pénteken sajtótájékoztatót tartott az NB I-be egy év után visszajutó Debreceni VSC.

Már oltják a 12 és 15 év közötti gyerekeket Debrecenben

Dehir
-
 Ma 17:54Megyei

Debrecen – Folyamatos a 16-18 éves fiatalok újraoltása, s elkezdték oltani a fiatalabbakat is – ezek a 25. oltási hét legfontosabb újdonságai a Klinikai Központban.

Domborművet kapott a Sesztina-villa névadója Debrecenben

A Debreceni Egyetem Nemzetközi Irodája kapott helyet a megújult Sesztina-villában, ahol domborművet avattak a város életét egykor meghatározó vaskereskedő tiszteletére. Sesztina–Nagybákay Jenő emléktábláját örökösei leplezték le az egykori névadó születésének évfordulóján. – A 124 éves Sesztina-villa felújítása után méltóképpen,…

Teljes kulturális átalakulást terveznek Debrecenben

Haon
-
 Ma 13:36Kultúra

Új személyi és strukturális háttérrel folytatódik a város kulturális élete, a koncepció részleteit pénteken a Modem belső udvarán mutatták be.

Életnagyságú szobrot kaphat Debrecenben II. János Pál pápa

Dehir
-
 Ma 13:35Megyei

Debrecen - A 180 centiméter magas bronzszobrot a Szent Anna-székesegyház előtti lépcsősor tetején helyeznék el a pápalátogatás 30. évfordulója alkalmából.

Hiroyuki Sanada is szerepelni fog a John Wick 4-ben

Elég szépen alakul a John Wick 4. stábja.

Megérkezett az új motorola defy

A por-, víz- és ütésálló okostelefon 6,5”-es HD+ kijelzőt és 5.000 mAh-s akkumulátort kapott. Hátlapján 48 MP-es főkamera, valamint egy mélységélesség és egy makro kamera található.

Új helyre költözik az onkológiai ellátás Debrecenben

Dehir
-
 Ma 12:00Megyei

Debrecen - Fontos, betegeket érintő változásról számolt be a Debreceni Egyetem. Költözik az onkológiai osztály.

Szórakoztató programok várnak kicsiket és nagyokat a negyedik Kultúr-Fröccs hétvégén Debrecenben

Debrecen - Most is rövid egyéni, vagy kiscsoportos utcai produkciókat láthatnak az érdeklődők több műfajban, a belváros különböző helyszínein.

Gyermekkorú biciklitolvajt fogtak Debrecenben

Lopás gyanúja miatt indított eljárást egy egyeki és egy debreceni lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a 20 éves férfi és gyermekkorú társa 2021. június 17-én éjszaka bementek egy helyi társasház udvarára, és elloptak egy lelakatolt kerékpárt. Nem jutottak messzire, mivel a nyomozók a helyszíntől nem messze megállították és…

Újra lesz rendhagyó városjárás Debrecenben

Dehir
-
 Ma 08:40Megyei

Debrecen –Legendás belvárosi helyszíneket ismerhetnek meg az érdeklődők. A séta során kiderül az is, hol mulatott a debreceni nép.