Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 245 hír

Karácsonyi előkészületek a német nemzetiségi önkormányzatnál

TelePaks
-
  Ma 18:55 Belföld

Karácsonyi előkészületekre várta a német nemzetiségi nyelvet tanuló diákokat a paksi Német Nemzetiségi Önkormányzat. Több napon is vendégeskedtek gyerekek az önkormányzat klubhelyiségében, ahol kézműveskedtek és karácsonyi dalt tanultak.

Kiszűri a gyanús pénzt a Nemzeti Bank új applikációja

Kiszűri a gyanús pénzt a Nemzeti Bank új applikációja, amelyet mától bárki ingyen letölthet. Az alkalmazás a megújult forintcímleteket is népszerűsíti, virtuális sétát tehetnek a bankjegyeken szereplő épületekben az okostelefon tulajdonosok. A jegybank szerint eredményesen alakult a bankócsere, nagyságrendekkel csökkent a hamis pénz aránya.

Megadta a zöld jelzést a GVH, biztosítási gigaalkusz jöhet létre

A két legnagyobb online szereplő fonódik most össze, ez a versenyhivatal szerint nem probléma.

A klímaváltozás elérte a borászatokat is: ez a típus jól jöhet ki belőle

Ötödik alkalommal ültek össze a Jásdi borteraszon a balatoni borászok – az idei évben egy vendégborászattal kiegészülve - megvitatni az idei év fő témáját: Hogy alakul a kékfrankos helyzete hazánkban és milyen kitörési lehetőségünk van az exportpiacon. Az aktuális témák mellett, napjaink egyik legnagyobb kihívása is szóba került a borászok…

Juszt László: nézzük milyen teljesítményt produkált az Ukrajnából importált Vidnyánszky a Nemzetiben?

Hallgatom ezt a politikailag érvényesülő színházigazgató-rendezőt, Vidnyánszkyt, aki oly sikeresen vágta haza a Nemzeti Színházat. Idézetek tőle: “A fidesz kormányt a kultúrpolitikájával együtt választották meg.” Én ugyan végigolvastam mindent annak idején, de arról ami ma van a kultúrában egyetlen szó sem található a kampány…

Gálik Zoltán: a skót nemzeti párt lehet a mérleg nyelve

Infostart
-
  Ma 17:14 Külföld

A Budapesti Corvinus Egyetem docense szerint Boris Johnsonnak mindenképpen meg kell szereznie a többséget a csütörtöki előre hozott parlamenti választáson ahhoz, hogy el tudja fogadtatni az unióval megkötött brexit-megállapodását. Gálik Zoltán az InfoRádióban azt mondta: a liberális demokraták és a skót nemzeti párt lehetnek a mérleg…

Érdi Mária: az egész évem a tanulásról szólt, jöhet az olimpia

Érdi Mária: az egész évem a tanulásról szólt, jöhet az olimpia

Komolyabban venné a labdarúgók fejsérüléseit a FIFA, akár extra csere is jöhet

Hosszabbítás
-
  Ma 17:01 Foci

Külön orvost alkalmaznak a Klubvilágbajnokságon a fejsérülések kiszűrésére, és az extra csere lehetőségét is vizsgálják.

Impozáns budai villába költözött a Nemzeti Nyomozó Iroda

Index
-
  Ma 16:59 Belföld

Az ősfás parkban álló épületekben lesznek a kihallgatóhelyiségek és a fogda is.

Farkas István életmű-kiállítás nyílt a Nemzeti Galériában

Fekete Péter államtitkár köszöntőjében a 20. századi magyar festészet meghatározó alakjának, legnagyobb, magányos festőjének nevezte Farkas Istvánt.

Új környezetben végzi feladatait a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda és az Őrzési Osztály

Police
-
  Ma 15:36 Belföld

Új környezetben végzi feladatait a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda és az Őrzési Osztály ORFK Kommunikációs Szolgálat2019. 12. 12., cs - 15:36 Az egységes elhelyezés érdekében megújult helyszínre költözött a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda és a Személy- és Objektumvédelmi Igazgatóság Őrzési Osztálya.

Áder újra vétózott - rendkívüli parlamenti ülés jöhet

Rendkívüli parlamenti ülést kezdeményezett Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, ahol újra szavazhatnak a bírák és ügyészek fizetéséről. Áder János köztársasági elnök újra vétózott.

Egy budapesti színház élén mégiscsak váltás jöhet

Tizenhét éve vezeti a Szabad Tér Színházat Bán Teodóra, de a legutóbbi pályázatot homályos okokból érvénytelenítették. Most kiírták az újat a színház vezetésére.

Alacsony influenza-aktivitásra hívja fel a figyelmet a Nemzeti Népegészségügyi Központ

Az influenza figyelőszolgálat már hetek óta dolgozik, a legfrissebb adatok szerint múlt héten, országosan már közel 7700-an fordultak orvoshoz influenzaszerű tünetekkel.