Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Kínai gazdaság: Peking 6 százalék feletti növekedést tűzött ki 2021-re

Peking 6 százalék feletti gazdasági növekedést tűzött ki 2021-re - közölte Li Ko-csiang kínai miniszterelnök pénteken, az Országos Népi Gyűlés éves ülésszakának megnyitóján.

Nem nyugtatta meg a piacokat a Fed-elnök, ma is esés jöhet a tőzsdéken

Eséssel zártak a tengerentúli tőzsdék tegnap, miután az infláció megugrásával és az emelkedő kötvényhozamokkal kapcsolatos befektetői aggodalmak rányomták a bélyegüket a hangulatra. Ezúttal nem nyugtatta meg a piaci szereplőket Jerome Powell amerikai jegybankelnök sem, aki tegnap zsugorodó likviditásról és elszálló inflációról beszélt. Az…

Hadházy megkapta a hatóságtól a kínai vakcina engedélyét – olvassa!

Hadházy Ákos addig ostromolta a “hivatalosságot”, míg el nem küldték neki a kínai vakcina -amivel gőzerővel oltják a 60 év

Orbán Viktor: óriási nyomás lesz a kórházakon, 15-20 ezren szorulhatnak ápolásra, de két hét múlva már nyitás jöhet

Orbán Viktor kijelentette: most zárnunk kell, hogy húsvét után nyithassunk. A kormányfő ugyanakkor hisz abban, hogy már egy 14 napos zárással meg lehet törni a harmadik hullámot, és így két hét múlva fokozatos lazítás kezdődhet el. A kórházakon hatalmas nyomás lesz, akár 15-20 ezerre is felszökhet a kórházi ápoltak száma. A bölcsődéket…

Jöhetnek a titánborítású készülékek az Applenél

Egy nemrégiben nyilvánosságra került Apple-szabadalom arra utal, hogy a vállalat újfajta borítással látná el termékeit, miközben megakadályozná, hogy látszódjanak rajta az ujjnyomok.

Viharos szelek és hó is jöhet

168.hu
-
 Ma 05:30Belföld

Nem indul túl tavasziasan a hétvége.

Merkely Béla elmondta, mikor jöhet az enyhítés

Ha nem lennének szigorítások, meredeken emelkedne a fertőzöttek száma, ezzel párhuzamosan az orvosi, kórházi kezelést igénylőké is radikálisan nőne – mondta a Semmelweis Egyetem rektora az M1 aktuális csatornán.

Most az ifjúsági olimpia a cél, majd jöhet a felnőtt mezőny

Duol
-
 Tegnap 21:04Sport

A bokszoló Horváth Máténak még nincs itthon ellenfele – döntő a fölénye

Elszállt az áldozatok száma, újabb uniós országok vehetnek kínai vakcinát

Magyarország után Lengyelország és Csehország is vásárolhat kínai oltóanyagot a nyugati vakcinák elégtelen mennyisége és az áldozatok növekvő száma miatt. A távol-keleti beszerzés azonban náluk is ellenállásba ütközik.

2018 végén bemutatott processzorral jöhet a Galaxy A82 5G

GSMring
-
 Tegnap 19:44Mobiltech

Egy benchmark applikáció által derült ki, hogy egy több mint két éves processzorral kívánja piacra dobni a Samsung a Galaxy A82 5G-t. Több mint egy hónappal ezelőtt hallottunk először a Samsung Galaxy A80 utódjáról a Galaxy A82 5G-ről. Akkor az a pletyka röppent fel róla, hogy az első generáció nem éppen mindennapi kameráját egy még

Itt az idő - korábban elképzelhetetlen döntés jöhet Kínában

Csütörtökön kezdődött Pekingben az Országos Népi Gyűlés idei ülésszaka. Salát Gergely, a Külügyi- és Külgazdasági Intézet vezető kutatója szerint a Kína parlamentjének számító testület tanácskozásán új 5 éves tervet és új népességpolitikát is elfogadhatnak.

A Balatonnál ökológiai katasztrófa jöhet egy megaberuházás miatt

Napi.hu
-
 Tegnap 19:29Belföld

Akár hosszú évekre lenullázhatják a Balatont az Országos Vízügyi Főigazgatóság tó védelmében hirdetett partfalemelő megaprogramjával és az annak indokául szolgáló vízszintemeléssel, derül ki azokból véleményekből, amiket a terv virtuális közmeghallgatására küldtek be civilek és a témával foglalkozó kutatók.

Kínai és magyar diákok közösen osztanak maszkokat

Magyar Nemzet
-
 Tegnap 18:43Belföld

A maszkokat a kínai hallgatók biztosítják, a szervezők mindenkit várnak a margitszigeti zenélő szökőkútnál.

13 hónapja nem látta lányát Németh Lajos, most fellélegezhet, megkapta a kínai vakcinát

Németh Lajos és felesége szerda délután kapta meg a koronavírus elleni védőoltást.

Kommentáradat zúdult Csókayra, miután elmondta a véleményét a kínai vakcináról

Ezernél is több hozzászólást kapott a koronavírus-járvány harmadik hullámának idején Csókay doktor videója, melyben durván beszólt a kínai vakcina kapcsán.