Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

NB I: „Grófért jött ajánlat, joggal mondott nemet a Honvéd”

NSO
-
  Ma 12:53 Foci

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Honvéd labdarúgócsapatának kapusa, Gróf Dávid iránt élénk érdeklődés mutatkozik külföldről. A játékos menedzserétől, Illés Zoltántól megtudtuk, konkrét ajánlatot is kaptak a kispestiek, de azt a játékosügynök szerint jogosan utasították el. Így pedig az is könnyen előfordulhat, hogy kitölti a nyárig szóló szer

Lorenzo műtéten esett át, nem lesz ott a sepangi teszten.

Két nappal ezelött egy olasz újság megírta, hogy Lorenzót kórházba szállította egy ismeretlen nő és férfi. Az újságírók kérdésére csak annyit árultak el, hogy barátok és Lorenzo kezét meg kell vizsgálni. Találgatások indultak el egy lehetséges törésről, azonban a spanyol versenyző gyorsan elhagyta a kórházat és így nem írtuk meg a hírt. Bíztunk ben

Nemi erőszak vádjával letartóztatták Chris Brownt Franciaországban

444
-
  Ma 12:51 Külföld

Egy 24 éves nő azzal vádolja, két társával együtt követtek el rajta erőszakot.

Azért ilyen nagy a növekedés, mert most nem lopják el a pénzt?

Index
-
  Ma 12:51 Gazdaság

Egyszerű, értelmesnek látszó érvelést talált ki a Fidesz arra, hogy miért nem lehet valóság a magyar korrupció magas szintje. A lopás valóban összefügg a korrupcióval, csak nem úgy, ahogy mondják.

Szakértők: A magyarok igen jó véleménnyel vannak Németországról

Lokál
-
  Ma 12:49 Belföld

A magyarok nagyon jó véleménnyel vannak Németországról, elkötelezetten támogatják a kétoldalú kapcsolatok építését - hangzott el A magyarok Németország-képe című konferencián, kedden Budapesten.

Két hete nem tudnak a fiatal magyar színésznőről

Két hete eltűnt Moldován Katalin 16 éves színésznő.

Megvan a Jobbik új budapesti elnöke

A Jobbik Budapesti Választmánya hétfőn jelentős többséggel két évre budapesti elnöknek választotta Bencsik János leendő országgyűlési képviselőt – áll a párt közleményében.

Egymásra licitálva ígértek hihetetlen nyereményeket olvasóiknak a magyar lapok első keresztrejtvényei

Múlt-kor
-
  Ma 12:45 Kultúra

Az első magyar keresztszórejtvény 94 éve, 1925. január 22-én jelent meg a Ma este 43. oldalán, egy 10-szer 10-es mezőben 17 fekete négyzettel, 25 vízszintes és 18 függőleges, számmal jelzett feladvánnyal. Minden számjelzésnél új szó kezdődött, amely az első fekete kockáig tartott. A Ma este kedvcsinálónak számos díjat sorsolt ki a helyes…

Ma van a magyar kultúra napja

Koszorúzással és képzőművészeti kiállításokkal is ünneplik a magyar kultúra napját országszerte

Aláírták az új német–francia együttműködési szerződést

Az Aachenben aláírt szerződés célja, hogy szorosabbra fűzze a német–francia kapcsolatokat.

Chris Brownt letartóztatták nemierőszak vádakkal

24
-
  Ma 12:43 Baleset-bűnügy

A vádló szerint pár napja történt az eset.

Aláírta Merkel és Macron az új német-francia együttműködési és integrációs szerződést

Angela Merkel német kancellár és Emmanuel Macron francia államfő aláírta az új német-francia együttműködési és integrációs szerződést kedden a németországi Aachenben. 2019.01.11 10:05 Eldőlhet Európa sorsa: összeborulnak a németek...

Egyelőre még nem gondol a vb-re a Pergel, Szudi asztalitenisz páros

Egyelőre még nem határozott meg konkrét célokat az április végén Budapesten sorra kerülő asztalitenisz világbajnokságra a Szudi Ádám, Pergel Szandra alkotta vegyes páros, amely ezüstérmet nyert szombaton a BOK Csarnokban rendezett World Tour-versenyen.

Egyelőre még nem gondol a vb-re a Pergel, Szudi asztalitenisz páros

Egyelőre még nem határozott meg konkrét célokat az április végén Budapesten sorra kerülő asztalitenisz világbajnokságra a Szudi Ádám, Pergel Szandra alkotta vegyes páros, amely ezüstérmet nyert szombaton a BOK Csarnokban rendezett World Tour-versenyen.