Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Exatlon: Dóri számára Dani távozása több mint sokkoló, amiből baj is lehet

Liner
-
 Ma 21:36Divat

Dóri lelkileg összetörhetett Dani távozása után, hiszen a társa sokat jelentett számára, és úgy érzi, ettől a ponttól kezdve még inkább nehéz lesz.

Már több mint ötmillió koronavírus elleni oltást adtak be Nagy-Britanniában

A nagy-britanniai koronavírus-járvány halálos áldozatairól szerdán közzétett napi összesítésben több mint 1800 haláleset szerepel, de az adat számos olyan halálozást is tartalmaz, amelyek korábban történtek. Az újonnan kiszűrt koronavírus-fertőzések száma ugyanakkor ismét jelentősen csökkent, és a koronavírus elleni oltásból már több mint…

Több mint 200 millió előfizetője van a Netflixnek

A Netflix előfizetőinek száma 2020 utolsó negyedévében több mint 8,5 millióval nőtt, s így már 200 millió fölött jár.

„Egy szabad alkotói közegben”

„Magyar színészként változatlanul két kultúrából táplálkozom, két nyelven játszom, s ez engem művészileg és emberileg is gazdagít.”

Ne egye meg, ha ilyen üveges konzervet vett a közelmúltban

A Bonduelle elővigyázatosságból döntött a lépés mellett.

Lázár: a tram-train olyan fejlődést jelent, mint maga a vasút megjelenése

A vasút 1870-es évekbeli megjelenéséhez hasonló fejlődést hoz a tram-train, amely ősztől alig több mint 30 perces, olcsó, környezetbarát közlekedési kapcsolatot teremt Hódmezővásárhely és Szeged központja között – jelentette ki Lázár János szerdán, Szentesen.

Már több mint 5 millió oltásnál tartanak a britek

A nagy-britanniai koronavírus-járvány halálos áldozatairól szerdán közzétett napi összesítésben több mint 1800 haláleset szerepel, de az adat számos olyan halálozást is tartalmaz, amelyek korábban történtek. Az újonnan kiszűrt koronavírus-fertőzések száma ugyanakkor ismét jelentősen csökkent, és a koronavírus elleni oltásból már több mint…

A Hunyadiak származásáról fantáziál egy világjárvány közepén az egészségügyért is felelős miniszter

Kásler Miklóstól lényegében már minden feladatot elvettek, így talán nem is meglepő, ha minden erejével a magyarság kutatásra tud fókuszálni.

Koronavírus: több mint 1800 halálos áldozatot jelentettek Nagy-Britanniában

A koronavírus elleni oltásból már több mint ötmilliót beadtak.

Tavasszal érkezik a legújabb elektromos Mercedes

Új elektromos hajtású modellel jelentkezett a Mercedes. Az EQA kompakt SUV a GLA modellel áll szoros rokonságban és 2021 tavaszától lesz elérhető az európai márkakereskedésekben. Az EQA villanymotorja 190 lóerős, a 66,5 kWh-s akkumulátor pedig 486 kilométeres elméleti hatótávolságot szavatol. Az EQA alapára…

Motorháború: A Mercedes és a Renault a Ferrari és a Red Bull ellen

Motorsport
-
 Ma 20:15Forma1

Noha a Forma-1-es csapatok alapvetően megállapodtak abban, hogy a jövő évtől befagyasztják a motorokat, és az új szabályokat egy évvel előrehozzák 2025-re, még mindig van jó néhány kérdőjel a változtatások körül. A legnagyobb bizonytalanságot az adja, hogy a csapatok nem tudják, mi történik akkor, ha az egyik gyártó jelentős…

A Google pályázatot indít a közé-p és kelet-európai régió digitális felzárkóztatásáért

A Google meghirdette a közép- és a kelet-európai régió országainak szóló Google.org Impact Challenge programját, amely a digitális felzárkóztatásért, illetve az inkluzív gazdasági növekedés elősegítéséért dolgozó szervezetek támogatását célozza.

Brutális testmódosításokon esett át ez az ellenőr, úgy akar kinézni, mint az ördög

Life
-
 Ma 20:00Életmód

Álmában látta meg, hogy milyen szeretne lenni. Az egész testét tetoválások borítják a 26 éves ellenőrnek ráadásul a szemgolyója is be van színezve, és ez még nem minden!

Befejeződött a helyszínelés Kiskunfélegyháza közelében

Befejeződött a helyszínelés Kiskunfélegyháza közelében Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 01. 20., sze - 19:58 Ismét zavartalan a forgalom az 5302-es számú úton.