Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 148 hír

Hanga Ádám jobban fél a sérülésektől, mint a vírustól

A Barcelona magyar kosarasa mindenképpen döntőbe akar jutni csapatával a spanyol bajnokságban

Vaddisznó támadt egy párra Szentendrén, a kutyájuk védte meg őket

A Brúnó nevű eb súlyos sérüléseket szerzett a vadállattal való verekedés során, de megmentette gazdáit.

Unatkozol? Remek, akkor jobban megismerheted magad!

WMN
-
  Tegnap 19:30 Életmód

„Számomra iszonyúan frusztráló, hogy még ebben a megváltozott helyzetben is óriási tevékenységkényszer uralkodott rajtunk, az meg pláne, hogy mindenből összehasonlítási alapot generálunk: kinek a kenyere, karanténteste, lefelé néző kutyapóza, kovásza, és úgy egyáltalán, karanténja a legjobb, legszebb.”

Újságírókat rúgott ki a Microsoft, mert mesterséges intelligenciával helyettesíti őket

Azonnali
-
  Tegnap 19:03 Vélemény

A Microsoft szerint nem a koronavírus-járvány miatt volt szükség az elbocsátásokra.

Vaddisznó támadt egy párra, kutyájuk védte meg őket

A város szélén sétált kutyájával a pár, amikor a bokrok közül előbújt egy több mázsás vaddisznó Szentendrén. A kutya, hogy megvédje őket, nekiment a vaddisznónak. Végül a vadállat elszaladt, de a kutya súlyosan megsérült.

Hanga Ádám: Jobban félünk a sérülésektől, mint a fertőzéstől

A Barca kosarasa szerint kötelességük a döntőig menetelni a spanyol bajnokságban.

Bulgária nyerte volna az idei Eurovíziót, de Izland járt jobban

Velvet
-
  Tegnap 16:38 Blog-Utazás

A fogadóirodák előrejelzései alapján minden évben előre lehet tudni, ki nyer majd, szóval valószínűleg idén se tévedtek volna.

A Microsoft kirúgott egy csomó újságírót, és robotokkal helyettesíti őket

Qubit
-
  Tegnap 13:50 Infotech

A robotújságírás mellett elköteleződött Microsoft szerződést bontott az MSN-t szerkesztő újságírókat foglalkoztató céggel, 27 alkalmazottat eresztenek szélnek. A Microsoft szerint ez nem a járvány miatt történt, hanem ez a trend.

Jobban félünk kinyitni szívünket, mint attól, hogy elveszítsük azt, akit szeretünk.

Style
-
  Tegnap 13:17 Életmód

Inkább vállalod az érzéseid eltakarásával járó fájdalmat, mint érzéseidet, mert a fájdalmat már ismered. Óriási gyakorlatod van benne, hogy éld meg az elutasítást, bánatot, sértődést, még ha bele is pusztulsz. A másik út ismeretlensége annyira félelmetes, hogy érzéseidet felvállalva nevetségesnek, érzelgősnek, netán gyengének tűnsz, hogy…

Két napon belül még jobban felszabadul a koronavírus-nyomás alól a magyar egészségügy

Portfolio
-
  Tegnap 13:11 Gazdaság

Kedvezőbbé vált a járványügyi helyzet Magyarországon az Emberi Erőforrások Minisztériumának közlése szerint, ezért a szombati közlemény értelmében 2020. június 1-től lehetővé válik az egészségügyi ellátások további bővítése.

Ne félj a méhektől, nagyon hasznosak! Így csalogathatod őket a kertbe

BudaPestkörnyéke
-
  Tegnap 11:20 Megyei

A Méhek világnapján ültem le írni épp, miután egy darázs tévedt a kertésznadrágomba. Azt hiszem, az ordításomtól kaphatott szívrohamot, és nem a rámért ütéstől távozott az örök vadászmezőkre. Bocsánatot kértem tőle, bár az neki sovány vigasz, nekem meg még napokig sajgón lüktetett az ülepemen az emléke, sajnáltam hát magamat is erősen …

Hasznos tanácsok: így rögzítse nagyszülei emlékeit, hogy bármikor visszahallgathassa őket

HVG
-
  Tegnap 10:03 Infotech

A szülők, nagyszülők tudása, családi történetei, emlékei kincsek, melyeket érdemes lehet megőrizni. Ráadásul idősebb szerettünk élettörténetének rögzítése különleges közös program is lehet. A téma ritkán – talán túl ritkán – kerül elő, most a Doro svéd szeniortelefon-gyártó hívta fel rá a figyelmet közleményében. A vállalat több olyan emberi és tec

Kamionban bújtak meg, a rendőrök feltartóztatták őket

Kamionban bújtak meg, a rendőrök feltartóztatták őket Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 05. 30., szo - 09:49 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

Rettegnek a magyarok attól, hogy kirúgják őket

Portfolio
-
  Tegnap 08:31 Gazdaság

A lakosság munkanélküliségtől való félelme drámaian megnövekedett, ami nem is csoda, hiszen tízezrek vesztették el az munkájukat hetente. A KSH felmérése megmutatta, mi a helyzet az egyes szektorokban, és azt is, hogy mi okozta a legnagyobb problémát az embereknek a járvány közepette.

Ittasan vezettek, egyikük vezetői engedéllyel sem rendelkezett - a rendőrök előállították őket

Ittasan vezettek, egyikük vezetői engedéllyel sem rendelkezett - a rendőrök előállították őket Vas Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 05. 30., szo - 08:10 A Sárvári Rendőrkapitányság eljárást indított a járművezetőkkel szemben.