Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Kovács Zoltán: Bevándorláspárti bosszúállók támadják Magyarországot, Brüsszelben már ki se lehet mondani azt, hogy…

Bevándorláspárti bosszúállók mindent megtesznek Magyarország ellen az új Európai Parlamentben, és erről szól a hétfői brüsszeli meghallgatás is - mondta Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Európában nem várhatók nagyobb merényletek

Promenad
-
  Ma 11:30 Megyei

Európában nem várhatók nagyobb, terrorszervezetek által előkészített merényletek - mondta Kis-Benedek József nemzetbiztonsági szakértő az M1 aktuális csatornán vasárnap.

Simon György és tizenegy éves fia nagy kalandra készülnek

Feol
-
  Ma 11:30 Megyei

Simon György neve nem idegen olvasóink előtt, hiszen többször is írtunk már róla. Eredeti szakmáját tekintve biológus, a Velencei-tavi Fejlesztési Nonprofit Kft. vezetője, és mint ilyen, nyilván szívügye a Velencei-tó.

A vidéki nyugdíjasokkal nagy tervek vannak

Napi
-
  Ma 11:20 Belföld

A nyugdíjas foglalkoztatás előnyeinek bemutatását célzó szakmai fórumsorozat indul, Miért éri meg? címmel - írja vidéki kampányáról a Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezek Országos Érdekképviseleti Szövetségének (Közész) közleményében.

Szakértő: Egy újabb áradatnak beláthatatlan következményei lehetnek

Magyar Nemzet
-
  Ma 11:14 Belföld

Többen felmelegítenék a migránskvótákat, holott ez az elosztási mechanizmus korábban sem működött, Európa nagy részén pedig már nem szeretnének újabb migránsokat látni – közölte meg Horváth József.

Nagy eladásokba kezd a GE, 38 milliárd dolláros bevételt várnak tőle

MFor
-
  Ma 11:05 GazdaságUSA

Megválnak azoktól az üzletágaktól, melyek nem kapcsolódnak szorosan az alaptevékenységükhöz, hogy csökkentsék óriásira hízott adósságukat.

Sosem gondolná, melyik sör robbant nagyot a magyar piacon

Jelentősen bővült az alkoholmentes sörök és radlerek forgalma a Heineken Hungáriánál az elmúlt öt évben. A Heineken 0.0 alkoholmentes sör egy év alatt megduplázta a forgalmát, míg az alkoholmentes radlerek értékesítése 2014 óta 130 százalékkal nőtt. A vállalat ezért 0.0% Zóna elnevezéssel egységes kereskedelmi megjelenést biztosít az…

Változékony idő jön, éjszaka néhol akár talajmenti fagy is lehet

Lehűlés, eső, szél, csapadékmentes napok, talajmenti fagy – nagyon változékony időjárásra készüljünk.

Nagy küzdelemben, egy góllal kapott ki a Békés

Beol
-
  Ma 10:52 Sport

Kikapott az Optimum Solar-Békési FKC a Mizse KC csapata ellen.

Európában nem várhatók nagyobb merényletek

hirado.hu
-
  Ma 10:50 Belföld

Kockázatot jelentenek a válságövezetekből visszatérő harcosok.

Beláthatatlan következményei lehetnek egy újabb migránsáradatnak

Az érkezők kilencven százaléka gazdasági migráns volt eddig is.

Magyarországon 2030-ra az előállított áram 90 százaléka szén-dioxid-mentes lehet

Magyarországon 2030-ra az előállított áram több mint 90 százaléka szén-dioxid-mentes lehet – mondta Áder János, Magyarország köztársasági elnöke az Alteo Nyrt. új energiatárolójának átadásán, Budapesten. Az energiaszolgáltató a régió első ilyen létesítményét fejlesztette ki 1,1 milliárd forintból.

Mariborban jártak a nagyatádi harckocsizók

Sonline
-
  Ma 10:44 Belföld

A szlovén partizánszövetség meghívásának tettek eleget a 69. Harckocsi Ezrede Nyugdíjas és Baráti Körének tagjai – mondta Hortobágyi Ferenc elnök.