Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Vitára hív Orbán Viktor

Minden ok megvan a magabiztosságra: az elmúlt tíz év építkezésének eredményeként eljutottunk oda, hogy nem a Fidesznek van szüksége a néppártra, sokkal inkább fordítva.

Magyarország nem keresztény ország. Itt a gyűlölet az úr

OLKT
-
  Ma 06:00 Vélemény

Ha már a gyűlöletkeltésnél járunk, akkor mondok is gyorsan pár példát arra a nagy nemzeti összetartozásra, arra a nagy-nagy szeretetre, amiben mi élünk. Például, amikor méregdrága óriásplakátokon hirdetik nekünk, hogy mikor és kit kell az adott pillanatban gyűlölnünk, kivel kell háborúban állnunk, azt mi nagyon szeretjük. Az sem szokott…

Magyarország nem kér a jogállamisági kritériumból

Szembemegy az európai demokráciával, egy antidemokratikus módszer, amit mi teljes mértékben elutasítunk – mondta Deutsch Tamás az unió hétéves keretköltségvetés-terveze­tében lévő jogállamisági kritériumokról.

Juszt László: Orbán már megint hülyeséget ír és mond

Orbán már megint hülyeséget ír és beszél az ő száján!!! Ezúttal a szubszidiaritást értelmezte csúnyán félre a Néppártnak írt levelében. Szerinte “a kereszténydemokrata rajnai modell helyett egalitárius, szocialisztikus társadalomelméleteket karol föl a Néppárt. Szubszidiaritás helyett a brüsszeli bürokrácia megerősítését és a központosítást pártolj

Magyarország csak a 29. a gyermekjóléti listán

Egyetlen ország sem védi megfelelően a gyermekek egészségét, környezetét és jövőjét.

100 millió eurós beruházással akkumulátorgyár épül Szlovákiában

Növekedés
-
  Ma 04:34 Gazdaság

A szlovák kormány a napokban 5 millió euró támogatást hagyott jóvá az InoBat Auto autógyártó vállalat számára ahhoz a 100 millió eurós beruházáshoz, amit a cég elektromos autókhoz szükséges akkumulátorok kutatására, fejlesztésére és gyártására fordít.

Közel 700 ezres átlagbér a legjobb fizetésű területen - Hol, mennyit lehet keresni ma Magyarországon?

Növekedés
-
  Ma 03:33 Gazdaság

A felsőfokú végzettséggel rendelkező, gazdasági területen dolgozók bruttó átlagbére közel 700 ezer forint volt 2019 első három negyedévében. Foglalkoztatottság szempontjából az sem árt ha férfinak születünk. A magyar férfiak foglalkoztatottsági rátája lényegesen magasabb a nőkénél, az EU-átlagot is meghaladja.

Új orvosi ügyeleti központ és rendelő épül Szekszárdon

Orvosi ügyeleti központ és háziorvosi rendelő építése kezdődik el Szekszárdon, a több mint 300 millió forintos beruházás munkaterületét szerdán adták át a kivitelezőknek - közölte a város önkormányzata az MTI-vel.

Magyarországon a koronavírus legkisebb gyanúja esetén elrendelik a kórházi karantént

Magyarországon a koronavírus-fertőzés legkisebb gyanúja esetén is elrendelik a kórházi karantént – emelte ki Szlávik János, a Dél-pesti Centrumkórház – Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet osztályvezető főorvosa az M1 aktuális csatornán szerdán. Szlávik János hozzátette: nem elegendő, ha valaki otthon marad, orvosi,…

Magyarországon újra több az egyéni vállalkozó, mint a cég

Másfél évtized után újra több az egyéni vállalkozó Magyarországon, mint a társas vállalkozás - közölte az Opten az MTI-vel szerdán.

Koronavírus – Főorvos: Magyarországon a legkisebb gyanú esetén elrendelik a kórházi karantént

Magyarországon a koronavírus-fertőzés legkisebb gyanúja esetén is elrendelik a kórházi karantént – emelte ki Szlávik János, a Dél-pesti Centrumkórház – ...

Májusban tartják az első vidéki Pride-felvonulást Magyarországon

Index
-
  Tegnap 22:25 Belföld

Budapest után Pécs lesz az első magyar város, ahol LMBTQ-büszkeségmenetet rendeznek.

Koronavírus: Magyarországon a legkisebb gyanú esetén elrendelik a kórházi karantént

Szlávik János főorvos szerint még nem 'lélegezhet fel' a világ, hogy nem lesz világjárvány.

Idén már vidéki városban is lesz Pride Magyarországon, jövőre újabb település csatlakozhat

A május 16-ai Pécs Pride felvonulás lesz az első vidéki Pride lehet az országban – írja a Szabad Pécs. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt A helyi LMBTQ közösség tagjai már a korábbi években is szerveztek Pécsen a Budapest Pride programjaihoz kapcsolódó eseményeket.  A hatnapos, május 11-én kezdődő, Freedom of my Indentity Human…

Elhalasztották Orbán találkozóját az EPP elnökével

Orbán Viktor miniszterelnök mégsem a héten találkozik Donald Tuskkal, az Európai Néppárt (EPP) elnökével (képünkön), hogy a FIdesz néppárti tagságáról egyeztessenek - értesült a Euronews.