Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Újabb, 7. cikkely szerinti eljárás indulhat a magyar kormány ellen

Az Európai Parlament képviselőcsoportjainak vezetői a felhatalmazási törvény miatt kérték erre a Bizottságot.

Az idei Best of Budapest & Hungary díjak

Turizmus Online
-
  Ma 21:35 Utazás

Ők ma a legjobbak a szakma és a nagyközönség szerint.

A koronavírus hozhatja el az újabb áfacsökkentést Magyarországon?

A COVID-19 krízis hazai éttermekre mért súlyos következményeinek csökkentése érdekében éttermi partnereinek megsegítéséért kéri a Wolt ételszállító cég a Kormányt, hogy az éttermekből elvitellel és kiszállítással értékesített...

Hetes cikk szerinti eljárás indulhat Magyarországgal szemben, jöhet a vészforgatókönyv is

A hetes cikk szerinti eljárást indíttatna Magyarországgal szemben az Európai Parlament képviselőcsoportjainak többsége az Európai Bizottsággal – számolt be az Eurologus. Az Európai Parlament közleménye szerint a közegészségügyi válságra és a hosszú távú uniós költségvetés ebből fakadó késésére való tekintettel a képviselők ismét kérik a…

Brüsszel: EP-frakciók a 7-es cikkelyes eljárás elindítását kérik a Bizottságtól Magyarország ellen

Az Európai Bizottságtól a 7-es cikkelyes eljárás elindítását kérik Magyarországgal szemben EP-frakciók - írja az Eurologus. Ez már a második uniós “atom” ledobása lenne.

Magyarország is csatlakozik az Orbán-kormányt elítélő nyilatkozathoz

Mivel a szöveg nem nevesíti a kifogásolt országot, a magyar vezetés gondolt egyet, és úgy tett, mintha valaki másról lenne szó.

Új naperőmű-beruházások indulhatnak Békésben

Békés megyében több mint tíz naperőműves projekt nyert el támogatást – tájékoztatta hírportálunkat a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH).

7-es cikkes eljárás indulhat Magyarország ellen

24
-
  Ma 19:50 Külföld

A felhatalmazási törvény megszavazása áll a dolog mögött.

Hollandiából fertőzött vetőburgonya érkezett Magyarországra

Összesen több mint 50 tonna burgonyát kellett megsemmisíteni.

Ideiglenes leépítés a Boeingnél, lassú lehet a növekedés Európában

AIRportal
-
  Ma 19:27 Gazdaság

A munkaviszony szüneteltetését kezdeményezte a Boeing a munkavállalói körében, és egyre több szakmai szervezet számít arra, hogy akár másfél évig is eltarthat a kilábalás a válságból.

Az Eduline olvasóinak többsége szerint el kellene maradnia az idei érettséginek

HVG
-
  Ma 19:24 Kultúra

Majdnem annyian mondták el a véleményüket az Eduline kérdésére az érettségi sorsáról, mint ahányan egy évben érettségiznek. A döntő többség szerint nem volna szabad idén vizsgákat tartani.

Leclerc, Norris és Albon is indul a vasárnapi virtuális Forma-1-es futamon

Az aktív versenyzők közül Charles Leclerc (Ferrari), Alexander Albon (Red Bull), Lando Norris (McLaren), George Russell és Nicholas Latifi (mindkettő Williams) is rajthoz áll a vasárnap sorra kerülő második Forma-1-es E-Sport futamon. A világbajnoki sorozat hivatalos honlapjának csütörtöki beszámolója szerint az első virtuális GP-n is résztvevő…

Az Európai Bizottság hetes cikk szerinti eljárást indítana Magyarországgal szemben

Az Európai Parlament költségvetési szakbizottsága a jövő évre vonatkozó pénzügyi vészforgatókönyvet vár az Európai Bizottságtól. A parlamenti képviselők szerint világossá vált, hogy jelen helyzetben a hétéves költségvetés megfelelő kidolgozására és elfogadására nincs elég idő, ezért van szükség egy olyan tervezetre, amely biztosíthatná az Eu…

Alaposan megrengette a forintot a koronavírus-törvény: aggasztják az Eu-t a magyarországi rendelkezések

A forintot is alaposan megrengette a hétfőn elfogadott koronavírus-törvény, egész pontosan az arra adott erőteljes külföldi reakciók. Először az Európai Bizottságtól és az Európai Parlamenttől jöttek a jelzések, majd több néppárti tagpárt kezdeményezte a Fidesz kizárását a Néppártból, amelynek az elnöke, Donald Tusk (62) is kikelt Orbán Viktor (56)

Kovács Zoltán: Politikai boszorkányüldözés folyik Magyarország ellen

Nemcsak kritizálják Magyarországot a koronavírus elleni törvény miatt, hanem politikai boszorkányüldözés és összehangolt sajtó lejárató kampány zajlik – mondta Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár csütörtöki videoüzenetében.