Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Újabb kilenc fővel nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon

Ripost
-
  Ma 11:04 Belföld

Újra nőtt a fertőzöttek száma, de nem halt meg senki.

Kutatás indult a zeneipari háttérmunkások helyzetéről

zene.hu
-
  Ma 11:04 Zene

A hang-, a fény- és a látványtechnikusok munkaerőpiacának itthoni helyzetét méri fel egy komplex kutatás keretében a Szent György Nonprofit Kft. és a Hangszeresek Országos Szövetsége. Többek között annak kívánnak utánajárni, hogy a szektor foglalkoztatása hogyan zajlik, kik, milyen körülmények között, mekkora bérezéssel dolgoznak.

Kilenccel nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon

Kilenccel 4544-re emelkedett az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon, nincs újabb elhunyt - közölte a koronavirus.gov.hu hétfőn.

Hogyan indul a tanév szeptemberben?

Computerworld
-
  Ma 11:00 Infotech

Tavaly júliusban lépett hivatalba az ország egyik legfiatalabb rektora, akit akkor friss terveiről kérdeztünk. Kovács Levente most a következő tanévre vonatkozó forgatókönyvekről beszélt lapunknak.

Hamarosan indul a Halo 3: ODST PC-s tesztelése

Habár az elmúlt hetekben főleg a Halo Infinite kapcsán hallatott magáról a 343 Industries, a Halo: The Master Chief Collection PC-s portján is gőzerővel dolgozik a csapat. Hamarosan a Halo 3: ODST-be is belenézhetünk.

Férfi kézi: a Vác megszűnt, Mezőkövesden új fejezet indul

NSO
-
  Ma 10:59 Kézilabda

Amíg Vácon gyakorlatilag megszűnt a kézilabda férfi szakága, és a klub ellen több végrehajtás indult, Mezőkövesden gőzerővel készülnek a másodosztályra.

Fel akarja vásárolni a Microsoft a TikTokot, de Magyarországon kínai kézben maradhat az alkalmazás

Az amerikai óriáscég már Donald Trumppal is tárgyalt arról, hogy megvennék a világszerte népszerű kínai videómegosztó alkalmazást.

Karácsony: 2024-ben indulhat a Gellért-hegyi sikló

Ez a lényeg
-
  Ma 10:54 Vélemény

Évi egymilliárd bevétel származhat a mindössze másfélmilliárdos beruházásból, ami a helyi lakosok életét is jobbá teszi. Karácsony Gergely az élhetőbb Budapestet teremti meg számunkra!

Keményebb EU-s fellépést sürget Magyarországgal és Lengyelországgal szemben az új francia miniszter

Az uniós helyreállítási alap pénzkifizetése kapcsán erős jogállamisági mechanizmust sürget az új francia Európa-ügyi miniszter (fenti képünkön középen), illetve Magyarországgal és Lengyelországgal szemben az eddigieknél erősebb fellépést szorgalmazott a Financial Times-nak adott interjúban.

Ezek a legkiválóbb gyógyfürdők Magyarországon

Koronán túl
-
  Ma 10:43 Életmód

A vendégek értékelései alapján a hazai fürdőkben nemcsak a gyógyvíz, de a szolgáltatások is kiválóak.

Tízszer-hússzor több koronavírus-fertőzött is lehet Magyarországon

A vakcina kifejlesztéséig csak a már megszokott módon lehet védekezni a koronavírus-fertőzés ellen.

Két ősbemutatóval indul augusztusban a Szentendrei Teátrum

est.hu
-
  Ma 10:35 Színpad

A nyári szezon programjában többek között Ujj Mészáros Károly, Sardar Tagirovsky, Grecsó Krisztián alkotásaival találkozhatunk. A Teátrum vendégei lesznek a korábbi évadok népszerű művészei, Hernádi Judit, Tompos Kátya és Szulák Andrea is. Idén első alkalommal Szentendre ad helyet a kortárs magyar drámákat bemutató Nyílt Fórumnak is.

Szlávik: Az ismert eseteknél tízszer-hússzor több fertőzött is lehet Magyarországon

„A vírus még mindig velünk van, és az úgynevezett első hullám még mindig nem ért véget, hiszen nem nulla az esetszám, és meg kell akadályozni, hogy több legyen” – mondta a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának főorvosa.

Hogy mi van? Facebook-törvény jöhet Magyarországon

Ez a lényeg
-
  Ma 10:12 Belföld

A Fidesz megint beszállna az internetbe, ezúttal nem az adóztatás, hanem a cenzúra lehet a céljuk. Olyan törvényt hoznának létre, amivel megmondhatnák, ki lehet fent a Facebookon - írta Stummer János (Jobbik).