Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Csókay András kapta a Polgári Magyarországért díjat

Mély hite, emberi alázata és szakmai teljesítménye arra emlékeztet mindannyiunkat, hogy a jól végzett munka imádság

Legkevesebb négyezer euró kell a választon való induláshoz

A Politikai lap számításai szerint a listát állító pártoknak legalább félmillió dinárjába, mintegy négyezer euróba kerül majd az indulás a köztársasági választásokon, írja a Vajdasági Rádió és Televízió honlapja. A lap emlékeztet arra, hogy a listaállításhoz tízezer aláírás szükséges, a közjegyzők pedig egy aláírás hitelesítéséért ötven dinárt kérn

Gyergyószentmiklós jelenlegi alpolgármestere is indulna a polgármesteri székért az RMDSZ színeiben

Székelyhon
-
  Ma 21:18 Határtalan

Len Emil-Balázs jelenlegi alpolgármester is elindul az RMDSZ gyergyószentmiklósi előválasztásán, hogy majd ő lehessen a polgármesterjelölt a nyáron esedékes helyhatósági választásokon. Ellenfele kiléte már ismert, Csergő Tibor-András múzeumigazgató már csütörtökön nyilvánosságra hozta szándékát.

Hogyan tovább? Már közelít a koronavírus Magyarország felé!

Blikk
-
  Ma 21:15 Bulvár

A koronavírus egyre közelebb ér Magyarországhoz.

Jól indult az év a svájci óragyártóknak, gyorsult az export növekedése

Januárban 9,4 százalékkal 1 milliárd 786 millió frankra nőtt a svájci óraexport az egy évvel korábbihoz képest, és az első hónapban ismét az Egyesült Államok lett a svájci órák legfontosabb piaca a svájci óraipari szövetség (FHS) honlapján szereplő adatok szerint.

Ez történik, ha Magyarország tovább jut a labdarúgó Eb pótselejtezőjének elődöntőjéből

Blikk
-
  Ma 19:47 Foci

Amennyiben a magyar válogatott továbbjut a nyári labdarúgó Európa-bajnokság pótselejtezőjének elődöntőjéből, rögtön másnap, azaz március 27-én kezdődik a jegyértékesítés a Puskás Arénában március 31-én sorra kerülő második mérkőzésre, amely már az Eb-részvételről döntene.

rejtélyes tűzgömb húzott át Magyarország fölött

Izzó tűzgömb haladt át a magyar égbolt felett  vasárnap este 20 óra 50 perc után – írja az Időkép. A portált egy budapesti olvasója értesítette a jelenségről, a férfi videót is készített róla: A gömböt több település webkamerája is megörökítette, látható volt Szegeden, Szentendrén és a Zselicben is.

Álomkonyha? Ezek az idei trendek

Nosalty
-
  Ma 19:31 Életmód

Ami a 2020-as konyhatrendeket illeti, biztos tartogat az év még nagy meglepetéseket, de ha te már most trendi akarsz lenni, akkor mutatunk pár menő konyhát. Inspirálódj!  

Mindenkinek kell egy saját társas – indul a Társasjáték-fejlesztők Klubja

Metabro
-
  Ma 19:26 Gaming

A társasjátékok utóbbi években tapasztalt felfutása azt is magával hozta, hogy ma már boldog-boldogtalan saját játékot akar, és közülük elég sokan el is kezdik fejleszteni, meg be is fejezik, és ki is adják. Így van ez nálunk is, így adja magát a fejlesztők valamilyen keretek közötti közösségbe szervezése. A Társasjáték-fejlesztők Klubjának épp ez

Csókay András idegsebész kapta a Polgári Magyarországért díjat

Csókay András idegsebész kapta a Polgári Magyarországért díjat. A kitüntetést Mádl Dalma, Mádl Ferenc volt államfő özvegye és Balog Zoltán, a Polgári Magyarországért Alapítvány (PMA) elnöke adta át hétfőn Budapesten. Fotó: MTI/Illyés Tibor Kövér László, az Országgyűlés elnöke a díjazottat méltatva úgy fogalmazott: "Csókay András orvosi…

1919 – Az első kommunista kísérlet Magyarországon: könyvbemutató Vásárhelyen

A kommunizmus áldozatainak emléknapjához kapcsolódóan rendezik meg a bemutatót az Emlékpontban.

2100 kilométernyi kerékpárút épül Magyarországon

Bringázás
-
  Ma 19:14 Életmód

Egyre nagyobb hangsúlyt kap a kerékpározás Magyarországon, mivel nagyon sok pozitív oldala van: környezetkímélő, hatékony közlekedési forma.

Szűcs Valdó esélyei egyre jobbak a tokiói indulásra

Zaol
-
  Ma 19:10 Sport

Szűcs Valdó remek futással és remek egyéni rekorddal megnyerte a fedett pályás atlétikai országos bajnokságot a 60 méteres gátfutásban, ami abból a szempontból különleges verseny volt, hogy hosszú idő után először versenyzett a világbajnoki bronz­érmes Baji Balázs ellen. Szűcs Valdó edzője, Kámán Ferenc szerint remek kilátásai…

Soltész Miklós: Magyarország a zsidó örökség megőrzéséért dolgozik

Neokohn
-
  Ma 18:56 Belföld

Az államtitkár szerint „Magyarország Izrael legszorosabb barátja az Európai Unióban".