Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Augusztus 10-Én Indul A 2020/2021-Es Színházi Évad A Tháliában

BDPST24
-
  Ma 11:38 Színpad

Ősbemutatók És Különlegességek A Nagyszínpadon És A Télikertben  Augusztus 10-től teljes gőzzel zajlik a munka a Thália Színházban – ettől a naptól folytatódnak a Gyilkosság az Orient Expresszen című nagyszabású produkció próbái – melyek az egészségügyi vészhelyzet miatt maradtak félbe –, és hamarosan elkezdődnek a…

Koronavírus: normál rend szerint indul a tanév

A koronavírus-járvány ellenére a normális, megszokott menetrend szerint tervezi a kormány a tanévet. Az oktatás tehát hagyományos formában, a tantermekben indulhat meg szeptember 1-jén.

Novák Katalin: Azt szeretnénk, hogy Magyarországon jó legyen fiatalnak lenni

Az államtitkár közösségi oldalán köszöntötte az ifjúságot a Fiatalok Világnapja alkalmából.

Soros: Magyarországot elfoglalta az Európai Unió egyik legnagyobb belső ellensége

Kilencvenedik születésnapja alkalmából készített interjút Soros Györggyel a Népszava. A magyar-amerikai üzletember főként a közös európai válságkezelésről, és az Európai Unió jövőjéről mondta el a

Az idei év lényegében kötéltánc

Népszava
-
  Ma 11:30 Kultúra

A nagy hagyománnyal rendelkező Új Forrás és az Apokrif szépirodalmi folyóiratok megjelenése is veszélybe került, mivel nyomtatott megjelenésüket nem támogatta az NKA ez évre szóló pályázatán, amelynek eredményeit túl az év felén közölték.

Újra indul a felvételi időszak a Rákóczi-főiskola szakgimnáziumában!

Ukrajna Oktatási és Tudományos Minisztériumának levele értelmében meghosszabbodott a felvételi időszak a szakgimnáziumok számára.

Elindította az aláírásgyűjtést a bukaresti főpolgármesterjelöltséghez Călin Popescu Tăriceanu

Maszol
-
  Ma 11:24 Határtalan

A választási törvény módosítását szorgalmazza az ALDE elnöke.

Terrorelhárítási gyakorlat indul Kárpátalján

Nagyszabású terrorelhárítási gyakorlatra készül az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SZBU) augusztus

Boros Vali megnyitotta a paradicsom-szezont, elsőként így főzte be az idei termést

Ripost
-
  Ma 11:20 Életmód

Érdemes hallgatni a szabolcsi csodaháziasszonyra, hiszen receptjei nemcsak egészségesek és finomak, de száz százalékig be is válnak! Most a paradicsommal mutatott egy olyan fogást, aminek minden háziasszony örülni fog....

Koronavírus - Huszonkettővel nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon

Huszonkettővel, 4768-ra emelkedett az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon, újabb elhunyt nincs - közölte a koronavirus.gov.hu szerdán.

Szeptember 1-jén hagyományosan indulhat az iskola

Normál menetrend szerint tervezi a kormány a tanévet, a hamarosan megjelenő rendelet szerint szeptember 1-jén hagyományosan indulhat az iskola - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) kedden az MTI-vel.

Lapszemle: Rázga Miklós nem indul pécsi színházigazgatónak, Nem kelt el az orfűi Aquapark

Pécsi Napilap
-
  Ma 10:57 Megyei

Naponta végigszemlézzük a pécsi internetes újságok legérdekesebb írásait, hogy Önnek már ne kelljen külön keresgélnie. Pécsett és Szekszárdon is építenek honvédelmi sportközpontot, másodszor égett le a bári kastély, nem jött még pénz az államtól a ZSÖK-nek.

Itt a bejelentés! Így indulnak az iskolák szeptemberben

Blikk
-
  Ma 10:52 Bulvár

Sokan várták már ezt a bejelentést.

Az idei tanévet is sokan hitellel kezdik

A szülő átlagosan azzal számolnak, hogy gyerekenként 30-40 ezer forint kell a tanévkezdésre. A nagyobb kiadásokat sokan hitelből oldják meg.

Még nem kapta meg az idei állami támogatást a ZSÖK

PécsiStop
-
  Ma 10:36 Megyei

Hiába van már augusztus, a pénz még nem jött meg, eddig a saját bevételek mellett az önkormányzat támogatta a pécsi kulturális holdingot. A korábbi években csak egyszer kötötték meg az éves szerződést áprilisban, amúgy júliusban és augusztusban ütötték nyélbe azokat.