Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 204 hír

Jelentősen nőtt az Opus Global eredményességi mutatója

VG
-
 Ma 18:03Pénzügy

A cég több mint 9 milliárd forintos üzemi eredménnyel zárta konszolidált szinten az idei háromnegyedéves időszakot.

Varga Mihály: minden remény megvan arra, hogy ismét eredményesen leküzdjük a válságot

Magyarország finanszírozása a következő évekre is biztosított, elegendő forrás áll rendelkezésre az ország működtetésére, a járvány elleni védekezésre és a gazdaság újraindítását szolgáló programok finanszírozására - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter napirend előtt. Az ellenzéki pártok Demeter Szilárdról is kérdezték a tárcavezetőt.

A járvány ellenére javult Magyarország versenyképessége, megelőztük Lengyelországot és Szlovákiát

A koronavírus okozta járvány ellenére javult Magyarország versenyképessége 2020-ban, közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) közgazdasági elemzésekért és versenyképességért felelős ügyvezető igazgatója hétfőn az M1 aktuális csatornán.

Zsinórban második hete emelkednek jelentősen a hazai üzemanyagárak

Az elmúlt hetek trendjét követve szerdától ismét drágul az üzemanyag ára a hazai kutakon.

Jelentősen csökkent Európa kibocsátása

24.hu
-
 Ma 15:26Tudomány

Az EU üvegházgáz-kibocsátása 2019-ben három évtizedes minimumra csökkent.

MNB: a járvány ellenére javult Magyarország versenyképessége

A koronavírus okozta járvány ellenére javult Magyarország versenyképessége 2020-ban - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) közgazdasági elemzésekért és versenyképességért felelős ügyvezető igazgatója hétfőn az M1 aktuális csatornán.

Mobiltelefon függőség – józanító kutatási eredmények Angliából

Mobiltelefon függőség - józanító kutatási eredmények érkeztek Angliából egy friss vizsgálat alapján, hogy a mobiltelefon mire "kényszerít".

Javult Magyarország versenyképessége

A koronavírus okozta járvány ellenére javult Magyarország versenyképessége 2020-ban, mondta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) közgazdasági elemzésekért és versenyképességért felelős ügyvezető igazgatója.

A konzervatív tudásmegosztási módszerek bizonyultak hatékonyabbnak a pénzügyi edukációban

Közel háromezer hátrányos helyzetű fiatal pénzügyi ismereteinek fejlesztését segítette az elmúlt évben az Erste Bank több nonprofit szervezettel együttműködve.

A koronavírus ellenére is javult a magyar versenyképesség 2020-ban

Baksay Gergely, a Magyar Nemzeti Bank közgazdasági elemzésekért és versenyképességért felelős ügyvezető igazgatója elmondta, hogy gazdaságilag nagyon sikeres évtized áll Magyarország mögött. A KSH mai jelentése alapján az elemzők úgy látják, hogy a járvány ellenére a bérek erős dinamikája is fennmaradhat.

MNB: a koronavírus idején is javult Magyarország versenyképessége

Magyarország egy főre jutó GDP-je a gazdasági térség átlagának 74 százalékát tette ki - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) közgazdasági elemzésekért és versenyképességért felelős ügyvezető igazgatója hétfőn az M1 aktuális csatornán.

Bizottság alakult az Airbus beruházás kapcsán

Görgényi Ernő gyulai polgármester is tagja lett az Airbus gyár és a kapcsolódó beruházások lebonyolítását segítő Projekt Koordinációs Bizottságnak. A szervezetet Mager Andrea, a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter hozta létre. A bizottság a napokban egy videokonferencia keretében meg is alakult, és a jövőben fontos…

MNB: a koronavírus-járvány ellenére javult Magyarország versenyképessége

ATV
-
 Ma 13:12Belföld

A koronavírus okozta járvány ellenére javult Magyarország versenyképessége 2020-ban - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) közgazdasági elemzésekért és versenyképességért felelős ügyvezető igazgatója hétfőn az M1 aktuális csatornán.

Nagy-Britanniában beváltak a korlátozások, jelentősen csökkent az új esetek száma

Telex
-
 Ma 12:55Külföld

Matt Hancock egészségügyi miniszter szerint „még nem dőlhetünk hátra az adatok láttán”.

A járvány ellenére javult Magyarország versenyképessége

A koronavírus okozta járvány ellenére javult Magyarország versenyképessége 2020-ban – közölte az MNB.