Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 84 hír

Eddig csak pálinkát főztek, most viszont nagyot újítanak Békésben

Két új terméket dobott piacra az idén 35. születésnapját ünneplő Békési Pálinkafőzde. A Békési Szilvapálinka mellé most megalkották a telt és édes ízű Békési Barackpálinkát és a 12 évig érlelt Békési Single Barrel Whisky-t.

Januártól teljes kapacitással működik a repülőgépgyár

Bama
-
  Ma 12:35 Gazdaság

A pécsi repülőgépgyár a jövő év elejétől teljes kapacitáson üzemel.

Magnus Aircraft: Teljes kapacitásra kapcsol a repülőgépgyártás januártól Pécsen

AIRportal
-
  Ma 11:05 Utazás

2020 januárjától a kétüléses Fusion repülőgép család fejlesztése és gyártása mellé a négyüléses orosz Il-103 típusú repülőgép gyártásának előkészítése is megkezdődik, ezáltal a pécsi repülőgépgyár a jövő év elejétől teljes kapacitáson üzemel.

Brutálisan drágulhat jövőre a magyarok reggeli kedvence

A Nemzetközi Kávészervezet (ICO) azzal számol, hogy a kávékereslet felülmúlja majd a kínálatot a 2019/2020-as idényben. A szervezet előrejelzése szerint az októberben kezdődött mezőgazdasági évben 502 millió zsák (1 zsák=60...

Kávéhiány lehet jövőre, drágulhat a fekete

444
-
  Ma 10:10 Gazdaság

A kávétermés várhatóan 0,9 százalékkal szűkül, miközben a kereslet 1,5 százalékka nő.

Szombaton Szegeden versenyeznek a pálinkák és a párlatok

Vásárhely24
-
  Ma 07:56 Kultúra

Szombaton délután rendezik Szegeden a 4-ik Szegedi Nemzetközi Pálinka- és párlatversenyt, melyre a hazai pálinkafőzőkön túl, külföldről is érkeznek versenyzők - mondta a Rádió 7-nek Németh József főszervező.

Már letölthető a januártól érvényes helyi buszmenetrend

Hiros
-
  Ma 07:00 Megyei

Közzétette az önkormányzat új buszos cége, a Kecskeméti Közlekedési Központ, a 2020. január 1-jén életbe lépő helyi buszmenetrendet. A társaság honlapján egyre több információ érhető el.

A légszennyezés csökkenésével gyorsan és jelentősen javul az emberek egészsége

A légszennyezés csökkenése gyors és drámai hatással van az ember egészségére, valamint az elhalálozás csökkenésére - derül ki a Nemzetközi Légzőszervi Társaságok Fórumának (FIRS) új tanulmányából, amit az MTI idézett.

Harangot szenteltek Érpatakon, de elkészült az összetartozás pálinkája is

Debrecen/Érpatak - Szent Miklós és a magyar pálinka napján szentelték fel az Érpataki Zsindelyes Cottageban a kápolnához tartozó harangot.

Jelentősen nőtt a migrációs nyomás Magyarországra

Idén az előző évhez képest jelentősen nőtt a migrációs nyomás Magyarországra, és az elmúlt néhány hét további drasztikus emelkedést hozott a déli határszakaszon – olvasható a Századvég Alapítvány legfrissebb elemzésében, amelyet pénteken közöltek az MTI-vel.

A Chelsea januártól újra szabadon igazolhat

Sport365
-
  Tegnap 13:50 Foci

Hosszas fellebbezés eredménye született meg pénteken.

Századvég: Jelentősen nőtt a migrációs nyomás Magyarországra

2019-ben már majdnem 12 ezer tiltott határátlépési kísérlet történt, ebből több mint 2400 novemberben – olvasható a Századvég Alapítvány elemzésében.

Századvég: jelentősen nőtt a migrációs nyomás Magyarországra

Idén az előző évhez képest jelentősen nőtt a migrációs nyomás Magyarországra, és az elmúlt néhány hét további drasztikus emelkedést hozott a déli határszakaszon - olvasható a Századvég Alapítvány legfrissebb elemzésében, amelyet pénteken közöltek az MTI-vel.

Jelentősen nőtt a migrációs nyomás Magyarországra

Idén az előző évhez képest jelentősen nőtt a migrációs nyomás Magyarországra, és az elmúlt néhány hét további drasztikus emelkedést hozott a déli határszakaszon - olvasható a Századvég Alapítvány legfrissebb elemzésében, amelyet pénteken közöltek az MTI-vel.

Századvég: Jelentősen nőtt a migrációs nyomás Magyarországra

hirado.hu
-
  Tegnap 13:04 Belföld

2019-ben már majdnem 12 ezer tiltott határátlépési kísérlet történt.