Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A Szerencsejáték Zrt. támogatásai: Pataky Attila, Mészáros Lőrinc, Rogán Antal exfelesége

Telex
-
 Tegnap 23:35Gazdaság

A Szerencsejáték Zrt. közzétette a koronavírus alatt kiosztott támogatásait. A konzervatív politikai közösség kedvenc alapítványai, zenészei, fideszes politikusok rokonai, közeli ismerősei uralják a listát, és akadt olyan hónap is, amikor csak Mészáros Lőrinc érdekeltsége kapott támogatást.

Mire számít Oroszország az új amerikai kormánytól?

Oroszország udvariasabb hangnemre számít az Egyesült Államok részéről, de nem táplál illúziókat a washingtoni vezetőváltással kapcsolatban - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter hétfői moszkvai évértékelő nemzetközi sajtótájékoztatóján.

Mégiscsak lesz képviselete a magyar kormánynak Joe Biden beiktatásán

Takács Szabolcs washingtoni nagykövet részt vesz az eseményen.

Gigantikus bírságot kapott a Toyota, autósok millióit verhették át

Napi.hu
-
 Tegnap 22:23Cégvilág

Az Amerikai Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériuma (DOJ), valamint Környezetvédelmi Ügynöksége (EPA) a múlt héten hivatalos közleményben bejelentette, hogy polgári pert indított a Toyota Motor Company ellen a Clean Air Act kibocsátással kapcsolatos információ-szolgáltatási előírásainak „szisztematikus és hosszan tartó…

Szijjártó elkotyogta: a magyar kormányt nem hívták meg USA elnökének beiktatására

Ami az Egyesült Államok elnökének a beiktatását illeti, kormányzati meghívó nem érkezett. Ha jól értesültünk, akkor az ismert körülmények miatt a szokásosnál visszafogottabb rendezvényt kívánnak tartani” – mondta az ATV-nek Szijjártó Péter. A külgazdasági és külügyminiszter hozzátette: a magyar kormány abban érdekelt, hogy „az Egyesült…

A szabadúszók képviselőivel tárgyalt a kormányfő

Magyar Szó
-
 Tegnap 21:13Határtalan

A kormány célja, hogy mielőbb megtalálják a megfelelő megoldást, hogy az interneten dolgozók folytathassák üzleti tevékenységüket és jövedelemhez jussanak, mondta a kormányfő. 

Mennyi ideig bírják a korlátozást a vendéglátósok? A szakember válaszol

Flesch Tamást, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnökét kérdeztük.

Újabb momentumos állt bíróság elé

Tagadta a momentumos Szarvas Koppány Bendegúz a bíróságon, hogy 2018 decemberében, a Parlament előtti ellenzéki tüntetésen bűncselekményt követett el.

A Birmingham bandája a 6. évadával véget ér

A Birmingham bandája az alkotók szerint valamilyen formában tovább élhet, könnyen lehet, hogy valamelyik szereplő spin-offot kap.

Karácsony: Az ország olyan kormányt érdemelne, amelyik magától emel szót az ellenzékiek elleni hadjárat ellen, nem su…

444.hu
-
 Tegnap 20:55Belföld

A magyar demokratáknak szolidaritást kell vállalniuk a letartóztatott Navalnijjal, és oroszok 10 millióinak demokratikus álmaival – írja a főpolgármester.

Birtokba vették a fiatalok a sátortetős pályát

Amíg Élek Én
-
 Tegnap 20:42Sport

Erős szél, hóesés! Már a múlté!

Beidézte a bíróság a pécsi polgármestert!

Igen szokatlan és némileg érthetetlen módon indított pert a pécsi polgármester a Civilek a Mecsekért Mozgalom szóvivője ellen, akitől félmillió forintot kér. Vicze Csilla ugyanis azt állította még tavaly, hogy Péterffy a Hőerőmű vezérigazgatójaként "durván  3.000.000 tonna fát égetett el a hőerőmű kazánjaiban." A polgármester szerint ez nem igaz, a

Nem bírt a Nyírgyulajjal, de egyre közelebb a felsőházhoz az SG Kecskemét

Kesport
-
 Tegnap 20:30Sport

This content is for members only. Visit the site and log in/register to read. A Nem bírt a Nyírgyulajjal, de egyre közelebb a felsőházhoz az SG Kecskemét bejegyzés először KeSport-én jelent meg.

Újabb szigorításokra készül a német kormány

Tovább szigoríthatják a járványügyi korlátozásokat Németországban az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) tartósan gyors terjedése miatt - jelezte a szövetségi kormány egészségügyi minisztere hétfőn.