Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 254 hír

Éjjel újabb havazás, néhol jelentős mennyiségű hó hullhat!

MetKép
-
 Tegnap 20:18Időjárás

Éjjel újabb havazás, néhol jelentős mennyiségű hó hullhat! Éjszaka újabb csapadék érkezik sőt részben már megérkezett, hiszen északkeleten és a Dunántúl délnyugati területein többfelé havazik. Éjjel egyre nagyobb területen eshet változó intenzitással hó. A legtöbb csapadék a Bakonyban és a Dunántúl nyugati, délnyugati területein lehet.…

Átírták a borpromóciós rendeletet, sok a változás

Lehet módosítani a promóciós programon, de nehezen.

Komoly változások: Így néz ki a megújult Battle.net kliens

Leet
-
 Tegnap 17:19Gaming

Hamarosan új kinézet érkezik a Battle.net kliensre – jelentette be a Blizzard legújabb közleményében. Ez lesz a valaha történt legnagyobb frissítés a kliens történetében, a kinézeti változtatásokon túl pedig érkezik pár új, hasznos funkció. Könnyebb navigációt és átláthatóbb dizájnt kínál a megújult rendszer. Az új elrendezésnek köszönhetően…

Ha magányos vagy, az éhséghez hasonló változások mennek végbe az agyban

Bien
-
 Tegnap 16:31Életmód

Biztosan hallottál már arról, ha valaki ideges az éhségtől – talán már te is éreztél ilyesmit, vagy, ha olyan vagy, mint én, rendszeresen ebbe az állapotba kerülsz, ha nem kapsz időben kaját. Kutatók most kimutatták, hogy az izoláció miatti magányosság érzése hasonló változásokat generál az agyban, mintha éhesek lennénk, ez pedig mindenkire…

Vagy kinyírta, vagy a feketepiacra tolta a koronavírus a dohányzás jelentős részét

A szigorú járványügyi szabályok alatt akár tizedével is csökkent a cigarettavásárlás, de a feketepiac szerepe növekedhetett.

Vagy kinyírta, vagy a feketepiacra tolta a koronavírus a dohányzás jelentős részét

A szigorú járványügyi szabályok alatt akár tizedével is csökkent a cigarettavásárlás, de a feketepiac szerepe növekedhetett.

Jelentősen drágultak az üzemanyagok a héten

Mind a benzin, mind a gázolaj ára emelkedett az elmúlt napokban, most értük el a tavalyi, pandémiás árzuhanás előtti állapotot.  

Az Fia McLaren-veteránnal erősít a 2022-es változásokhoz

Motorsport
-
 Tegnap 15:45Forma1

Goss 1990-ben csatlakozott a McLaren csapatához, ahol lassan lépkedett felfelé a ranglétrán, hogy aztán a technikai részleg vezetőjeként segítse a wokingi gárdát további sikerekhez. 2018-ban azonban az eredménytelen évek után távoznia kellett, miután az autó fejlesztései rossz irányba mentek.Mivel Goss a menesztését követően nem…

Ausztriát is jelentősen érintheti a brit vírusmutáció

Abból kell kiindulnunk, hogy Ausztria is jelentős mértékben érintett a brit koronavírus-mutáció által – jelentette ki Rudolf Anschober osztrák egészségügyi miniszter pénteki sajtótájékoztatóján.

Jelentős beruházásokkal Európa húsz legkreatívabb városa közé kerülne Veszprém

Veol
-
 Tegnap 11:30Megyei

Küzdelmes évet zárt a megyeszékhely tavaly a világjárvány miatt, de a fejlesztések nem torpantak meg, és hamarosan olyan, országos jelentőségű beruházások kezdődnek meg, amelyek jelentősen javítják a város hazai és nemzetközi pozícióit. Porga Gyula polgármestert az idei tervekről és a hosszabb távú elképzelésekről is kérdeztük.

Ausztriát is jelentősen érintheti a brit vírusmutáció

Abból kell kiindulnunk, hogy Ausztria is jelentős mértékben érintett a brit koronavírus-mutáció által – jelentette ki Rudolf Anschober osztrák egészségügyi miniszter pénteki sajtótájékoztatóján. Az országban 70-100 gyanús esetet találtak a napokban, amelyek DNS-meghatározása még folyamatban van, de a miniszter utalt arra: egész Európában…

A jelentős fejlesztések nem maradtak el Tapolcán

Veol
-
 Tegnap 11:00Megyei

A tavalyi évet összegezve Dobó Zoltán polgármester elmondta, hogy a világjárvány rányomta bélyegét a mindennapokra Tapolcán is, komoly gazdasági következményekkel is számolhat a város a jövőben.

Föld alá kerül hazánk műkincsállományának jelentős része

Ennek a csodának a későbbi nemzedékek számára való megmentésével foglalkozni kiváltság!

Az Egyesült Arab Emírségekből próbált meg becsempészni az országba jelentős mennyiségű pénzt egy nő

A kijevi vámhatóság munkatársai megállítottak egy ukrán nőt, aki több mint egymillió hrivnyát próbált meg becsempészni az országba egy kézipoggyászban.