Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

12 ezer forintba kerül jövőre az éves ferencvárosi parkolási engedély

A ferencvárosi parkolási engedély (várakozási hozzájárulás) éves díja 2021-re 12 ezer forintra emelkedik. A jelenlegi díja indokolatlanul alacsony és több mint egy évtizede változatlan volt, 4-5 óránmyi parkolás áráért meg lehetett venni - írta az önkormányzat. "Az összeg mára nem csak az adminisztrációval járó költségeket nem fedezi, de…

El: a horvát és a szerb bajnok is biztosította továbbjutását

FociClub
-
 Ma 20:51Foci

Komoly bajba került viszont a Feyenoord...

Vétó: a lengyelek engednének, egyedül maradhat a magyar kormány

Kész feladni a korábban bejelentett vétószándékát Lengyelország az Európai Unió (EU) 2021-2027-as költségvetésével, illetve a koronavírus utáni helyreállítást segítő alappal (Next Generation EU) kapcsolatban is, írja a Reuters a lengyel miniszterelnök-helyettesre hivatkozva. Jaroslaw Govin ugyanis bejelentette: kormánya hajlandó elfogadni az…

A lengyel kormány kész megszavazni az uniós költségvetést és a válságalapot

Orbán Viktor egyedül maradhatott a vétószándékkal, hiszen a lengyel miniszterelnök-helyettes bejelentette: "tudatosult bennünk, hogy ha vétót emelünk, akkor az új büdzsé helyett egy olyan megoldás lép életbe, ami nem lenne előnyös a számunkra". Cikkünk frissül.

99,99999 százalék, hogy jövőre bunyózni fog a UFC-ben Nick Diaz

TotalDamage
-
 Ma 20:36Boksz

Nick Diaz sajnos rengeteg időt hagyott ki, elpazarolva azokat az éveket, amikor nagyon nagy bevételekre…...

1500 megyei család számára biztosít téli tüzelőt a Vérteserdő Zrt.

Kemma
-
 Ma 20:00Belföld

A tatabányai székhelyű Vérteserdő Zrt. ebben az évben is jelentős szerepet vállal a kormány szociálistűzifa-programjában.

A Walterland Team indulhat jövőre a klubcsapat-világbajnokságon

Baon
-
 Ma 20:00Belföld

Az idei év a horgászok számára is különleges volt a járványhelyzet miatt. Az eredményekről Kókai János, a Bácshosz versenyszakbizottságának elnöke számolt be hírportálunknak.

Megjelent, mennyivel emelkednek jövőre a nyugdíjak

A Magyar Közlönyben megjelent a 2021. januári nyugdíjemelésről szóló kormányrendelet, amely kétmillió hatszázezer ember jövő évi ellátásának összegét érinti.

Jövőre a Warner összes filmjét egyszerre mutatják be mozikban és az Hbo Maxon

A Warner Bros. igen szokatlant lépett, amikor úgy döntött, hogy a Wonder Woman 1984-et idén decemberben egyszerre mutatja be a filmszínházakban és teszi elérhetővé az Hbo Maxon, és most az is kiderült, hogy ez csak a jéghegy csúcsa.

A kormány a Covid-19 tesztelés országos projektjén dolgozik

A Minisztertanács a tömeges Covid-19 tesztelés tervezetén dolgozik, elsőbbséget élveznek Kijev város és a megye, a megyeközpontok.

A PDSZ azonnalli, előrehozott téli szünetet követel a kormánytól!

A koronavírus miatt megbetegedett pedagógusok teljes táppénzének kifizetését, a táppénzszabályok egyszerűsítését is követeli a téli szünet azonnali előrehozása mellett a

Tiranában lesz a jövőre induló európai kupa első döntője

Egy új és jó esély a kisebb csapatok számára, a jövőre induló Európa Konferencia-liga.

Kiderült, mennyivel emelkednek jövőre a nyugdíjak

A Magyar Közlönyben szerda este megjelent rendeletből megtudhattuk, pontosan mekkora összeggel fog emelkedni 2021. január elsejétől a nyugdíj Magyarországon.

A kormány meghatározta az óvodák, iskolák és egyetemek munkarendjét a karantén idejére

Szerhij Skarlet megbízott oktatási és tudományos miniszter tájékoztatóján elmagyarázta, milyen módon kell működniük Ukrajnában az oktatási intézményeknek a narancssárga karantén korlátozások időszakában.