Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Egy jól megírt szerződés elég, hogy ne kelljen adózni a föld bérbeadása után

HVG
-
  Ma 11:07 Gazdaság

Mikor adóköteles, mikor adómentes a termőföld bérbeadásából származó bevétel? Mi az adóalap? Hogyan kell adózni, ha a bérlő terményben fizet? Milyen teendői vannak a bérleti díj kifizetőjének és a bérbeadónak? Az Adózóna összegyűjtötte a közelgő határidők miatt aktuális tudnivalókat.

Hiba volt, hogy nem léptünk ki a kormányból, ez kifilézett minket - interjú Ravasz Ábellel, a Híd kampányfőnökével

Parameter
-
  Ma 10:59 Határtalan

Mikor bungee jumpingozott utoljára? Soha életemben még nem próbáltam ki és nem is vágyom erre. De tudom, mire céloz, egy lapban használtam ezt a viszonylag pontos hasonlatot a smeres kormányzásra. Azaz? Veszélyes az út lefelé menet, de vissza lehet belőle jönni.  Aki adrenalinfüggő, az még egyszer ki akarja próbálni…

Nem a szülők génjein múlik, hogy milyen nemű gyerekek születnek egy ausztrál kutatás szerint

Egy ausztrál kutatás megcáfolta azokat az évszázados elméleteket, melyek szerint a szülői géneken múlik, vagyis örökölhető, hogy egy-egy családban fiúk vagy lányok születnek-e. A Queenslandi Egyetem

5 tipp, hogy fogyás nélkül tűnj karcsúbbnak

Cosmopolitan
-
  Ma 10:40 Divat

Mutatjuk, mire kell odafigyelned!

Katona Klári évekig titkolta, hogy örökbe fogadott egy kislányt

Life
-
  Ma 10:39 Életmód

Katona Klári évekig titkolta, hogy örökbe fogadott egy kislányt

Grosjean: Naná, hogy én csúsztam ki!

Vezess
-
  Ma 10:37 Forma1

Romain Grosjean is érzi, milyen ironikus, hogy az övé lett a 2020-as előszezon első autótörése. A francia tudja, hogy idén véget érhet a karrierje.

Nóri azt álmodta, hogy valakivel szexel, aztán felébredt, és kiderült, hogy valakivel épp szexel

Szon
-
  Ma 10:36 Életmód

Nem csak a férfiak ütik el azzal az időt, hogy időnként fel-fel idézik maguknak a legkedvesebb szexuális élményüket, olykor a nők is szívesen emlékeznek vissza legemlékezetesebb kalandjaikra – néhány magyar nő a Riposttal osztotta meg legforróbb történeteit, következzék kettő igazán izgalmas.

Rio Ferdinand biztos benne, kihagyta volna a büntetőt 2008-ban

FourFourTwo
-
  Ma 10:30 Foci

Rio Ferdinand 2008-ban csatlakozott azon kivételes Manchester United-kapitányok sorához, akik magasba emelhették a Bajnokok Ligája trófeáját. Most felidézi a moszkvai győzelem eufóriáját, valamint a West Ham, a Leeds és a válogatott kötelékében töltött évek legemlékezetesebb pillanatait.

Európa döntéshozói vallottak arról, hogyan kellene működnie az agráriumnak a jövőben

Magyarország vezetésével magas szintű egyeztetés zajlott 2020. február 20-án Brüsszelben, a közép-kelet-európai országok zöld agrárgazdaságának kutatási és innovációs alapú fejlesztési lehetőségeiről. Az Agrárminisztériumot Feldman Zsolt mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkár képviselte.

Fásy Ádám rappel – Mutasd meg, hogy te is vagy ilyen jó, és nyerj egy Apple Watch-ot!

Blikk
-
  Ma 10:27 Bulvár

Beszállt a Blikk rap kihívásba Fásy Ádám is. Elrappelte nekünk a Blikk Milla+Verda játékának szövegét, hogy megmutassa, hogyan is lehet megcsinálni azt, amiért olvasóink egyike egy Apple Watch-ot vihet haza.

Az ellopott ékszerben édesanyja hamvai is benne voltak – Szilvia még reménykedik, hogy megtalálják

Blikk
-
  Ma 10:11 Belföld

Egy rendkívül szomorú történet újabb fejezetéről számolt be a Bors. Szilviától olyan ékszert loptak el, amelyben édesanyja fizikailag is „ott volt”.

Casemiro: “Azt akartam, hogy Neymar a Real játékosa legyen”

Madridom
-
  Ma 10:10 Foci

A Real Madrid brazil középpályása az Onda Ceronak többek között arról beszélt, hogy szívesen játszott volna egy klubcsapatban válogatott csapattársával....

Lehet, hogy az extra 20 milliárd is kevés lesz a Biodóm befejezéséhez

Index
-
  Ma 10:10 Gazdaság

Már Karácsony Gergely asztalán van a jelentés, hogy miért szálltak el ennyire az állatkerti projekt költségei, de még sok tényező növelheti a végső összeget.

Felfedezte a NASA, hogy a Jupiter légkörének 0,25 százaléka víz

HVG
-
  Ma 10:03 InfotechVilágűr

A Jupiter légkörének 0,25 százalékát víz alkotja – közölte a NASA bolygókutató intézete, a Jet Propulsion Laboratory.