Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Vitézy Dávid szerint Budapest előtt nagy lehetőség áll a koronavírus-járvány okozta helyzetben

Budapest előtt nagy lehetőség áll: ideiglenes felfestéssel, a lámpaprogramok módosításával és jelzőtáblák kihelyezésével hetek alatt létrehozhatja azt a régóta hiányzó kerékpáros főhálózatot, amely átjárhatóvá teszi a belvárost és összeköti azt a külsőbb kerületekkel – írta Vitézy Dávid Facebook-oldalán. A Budapest Fejlesztési Központ…

Több statisztikai adat is megjelenik a napokban

Több statisztikai adat is megjelenik a következő héten, köztük a januári keresetek, a januári külkereskedelmi termékforgalom részletes adatai, valamint a kiskereskedelem februári forgalma.

A remény hal meg utoljára? Május közepéig döntenek a verseny sorsáról

A Tour de France-ról egyelőre még nem döntöttek a szervezők.

Koronavírusos a győri jegyző - a polgármester teszteredményét még várják

Lipovits Szilárdnak, Győr jegyzőjének koronavírus-tesztje pozitív lett - írja a Facebookon Dézsi Csaba András polgármester. Őt magát tesztelték, ennek eredménye hétfő délután lesz meg.

Nem a narancsevés véd meg a koronavírustól – de akkor mivel készítsd fel a testedet?

Nosalty
-
  Ma 22:33 Életmód

Sokat halljuk, hogy fogyasszunk multivitaminokat és sok zöldséget, hogy erősödjön az ellenálló-képességünk. De vajon tényleg el lehet így kerülni a megbetegedést? 

Határsértőket fogtak el a rendőrök Békés megyében

Határsértőket fogtak el a rendőrök Békés megyében Békés Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 03. 29., v - 22:18 A magukat algériai állampolgárnak valló külföldieket előállították.

Ilyen még nem volt! Álex Márquez nyerte a virtuális idénynyitót

A spanyol pilóta meglehetősen jól "debütált" az első MotoGP-versenyén.

Az EU járványügyi hivatalának hibás helyzetértékelése hátráltatta a védekezést

Magyarország viszont már januárban meghozta az első intézkedéseket.

Egy megye III-as focicsapat visszaküldi az állami támogatást a koronavírus miatt, hogy a kormány fordítsa a pénzt a járv…

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei harmadosztály Szamos csoportjában szereplő Penyige SE focicsapata ezt levélben írta meg Orbán Viktornak. A Magyar Közlönyben megjelentek szerint a klub még decemberben kapott a kormánytól 85 millió forint támogatást a meglévő futballpálya felújítására, valamint további 45 milliót az öltözőépülettel…

Meghalt Chrudinák Alajos

Origo
-
  Ma 21:52 Belföld

Ma lenne 83 éves. Március 11-én halt meg.

Járvány időszakban is megy az Orbáni-propaganda: Ujhelyi elég világosan cáfolta Fideszék egyik legnagyobb hazugság…

Ujhelyi István európai parlamenti képviselő szerint kétezer milliárd forintnyi brüsszeli forrás és támogatási eszköz áll Magyarország rendelkezésére, amit a koronavírus elleni védekezésben használhat, de a kormány letagadja őket. Ráadásul, mielőtt a Fidesz ezt nem kezdte el letagadni, még az MTV is bemondta ezt a hírt.   Az MSZP politikusa…

Előfordul, hogy a dolgozók figyelmeztetik a korlátozást megszegőket

hirado.hu
-
  Ma 21:43 Belföld

A többség azonban elfogadta és megértette, hogy az intézkedések értük vannak.

Koronavírus: hiába csökkent a vásárlások száma, a boltoknak mégis muszáj nyitva lenniük

Blikk
-
  Ma 21:36 Belföld

A kijárási korlátozás miatt több bolt is veszteséget termelt, de a kötelező bérleti díjak fizetése és a kötbér miatt nem tehetik meg azt, hogy bezárjanak.

Koronavírus - Moszkvában meghaladta az ezret a fertőzöttek száma

Oroszországban vasárnapra 1534-re, Moszkvában pedig 1014-re nőtt a SARS-CoV-2 koronavírussal igazoltan megfertőződöttek száma.