Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Magyar gyártású, környezetbarát busz hódíthatja meg Európát

Magyar cég készítheti a kontinens első csuklós hidrogénbuszát.

Albérlet: magyarul keresik inkább most a kiadó lakásokat

Bama
-
 Ma 07:00Belföld

A pécsi albérleteket leginkább az egyetemisták, és azok közül is a külföldi diákok választották előszeretettel. A vírushelyzet miatt azonban ők elmaradtak, ez meg is látszik a bérleti piac jelenlegi helyzetén.

Videókkal a második hullámban – A szlovéniai magyar kultúra is virtuális térbe költözött

Vaol
-
 Ma 07:00Megyei

A muravidéki magyar lakosság körében a kultúra és a közösségi élet egyik legfőbb letéteményese a Magyar Nemzetiségi Művelődési Intézet. Székhelye pedig a lendvai Bánffy Központ hangulatos épülete könyvesbolttal, kávézóval, próbateremmel, belső udvarral. Vajon hogyan élték meg az elmúlt évet?

Közgazdász hallgatókat segít a Magyar Nemzeti Bank

Zaol
-
 Ma 07:00Megyei

A Pannon Egyetem helyi egyetemi központjának nyolc hallgatója is elnyerte a Magyar Nemzeti Bank kiválósági ösztöndíját, ami tíz hónapon keresztül nyújt komoly támogatást a diákoknak.

Nemcsak Magyarország, Európa más része is forrong a teljes ágazatokat tönkretevő, korlátozási intézkedések ellen

Az embereknek kezd elegük lenni a rengeteg esetben teljesen logikátlan korlátozások és kötelező zárva tartások miatt. Valahogy a multicégek mindig megússzák, ugye ismerős a helyzet hazánkat látva is? Van, ahol a kijárási korlátozások miatt autókat gyújtogatnak, máshol az éttermek dacolnak a kötelező zárórával, és olyan város is akad, ahol a…

Edzője már egy meccs után dicsérte a magyar válogatott védőt

Olyan, mintha öt éve a csapat tagja lenne, mondták Szalai Attiláról.

Kvíz: RTL Klub vagy TV2? Melyik adón ment ez a 10 nagyon népszerű magyar műsor?

Nagyon régi, régi és új műsorok terítéken. Indulhat a nosztalgia kvíz?

Megvan Magyarország legsokoldalúbb informatikusa

2020-ban immár negyedik alkalommal hirdették meg az ország legnagyobb online IT versenyét, melyre ezúttal is több mint kétezer szakmabeli jelentkezett a pályakezdőktől egészen a több évtizedes tapasztalattal rendelkező profikig. A hét héten át tartó próbatétel 21+1 kategóriában mérte fel a résztvevők IT technológiákban megszerzett tudását, a…

Visszaesett a bevándorlás Magyarországra a koronavírus-járvány miatt

G7
-
 Ma 06:34Gazdaság

Az új munkavállalási engedélyek száma 8 százalékkal csökkent, de a nem uniós külföldi munkavállalók száma alig változott. Az itt tanuló diákok száma viszont közel ötödével eshetett.

Hoppá – a felkért szakértők nem javasolták az orosz vakcina engedélyezését a magyar hatóság számára, másnap mégi…

Egyre nagyobb a bizonytalanság az eddig is furcsa utat bejáró orosz vakcinával kapcsolatban. Különös volt, hogy ilyen viharsebességgel sikerült engedélyeztetni a keleti oltást hazánkban, rögtön azután, hogy Orbán Viktor egyértelműen nyomást gyakorolt a döntéshozókra. Most kiderült, a külsős szakértők a vakcina ellen foglaltak állást. Múlt kedden…

Az Európai Unió magyarázatot és több vakcinát vár az AstraZenecától

A brit-svéd gyógyszercég csökkentené az előre kifizetett oltóanyag mennyiséget az első negyedévben.

Sajátos tánc a magyar bérek körül

Úgy tűnik, némely versenypiaci cég komolyabban veszi a bérfelzárkóztatást, mint a magyar kormány. A bérminimumokról tegnap megszületett megállapodás ugyanis 3,7 százaléknál csekélyebb emelést tartalmaz. Egyelőre. A folytatás elég kérdőjeles, csakúgy, mint ahogy az orvosi béremelések körül is akadnak bizonytalanságok.

Magyar érv is hatással lehet Donald Trump sorsára

A Facebook a Sajó András CEU-alapítót is tagjai között tudó Felügyelőbizottságra bízza, hogy a volt amerikai elnök visszakapja-e a felfüggesztett fiókjait.

A magyarok többsége felelősségre vonná az oltásellenes politikusokat

Aggodalomra ad okot, hogy egyes politikai pártoktól és szereplőktől oltásellenes megnyilvánulások láttak napvilágot.